- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Iste kuyuya biri taş atti sende pesine oltaya takildin.Ahh bee kadesa seni mantikli yazan biri olarak bilirdim.
Ondan onceki mesaji okumadiginiz icin oyle o diger mesajin devami cunkuevla yanlış yazmışsın. okunduğu an o intibayı veriyor mesajın. bende öyle anladım.
bak cümlene.
Benim gorumcem yard. Doc oluyor kendi agziyla soyledi .
Bana gore mantikli niye yasak mi var kuzum.bilme bence buradaki bazı olaylar sayesinde mantığımı kaybettim ben,hükümsüzdür
ayrıca evla senin görümcenin dediği şey ve senin de onu buraya çok doğru bir tavsiye gibi taşıman ne derece mantıklı?
okuduum okudum. zaten okumuştum. kısaca fikrim aynı. mesajın yanlış anlamalara müsaitOndan onceki mesaji okumadiginiz icin oyle o diger mesajin devami cunku
Bana gore mantikli niye yasak mi var kuzum.
okuduum okudum. zaten okumuştum. kısaca fikrim aynı. mesajın yanlış anlamalara müsait
oraya görümcem yardımcı doçenti eklediğin için oluyor bu anlamalar.Canm cigerim o mesaji ben yazdigim icin yanlis anlamaya musait ben yanlis anlasilmalara alistim da bu kadar 6anlis anlamayida beklemedim.Diyrm ki univ.hocalar bile soyluyormus diyrm.....
Sonra gorumcem kendi agziyla soyledi diyrm
Kendi agziyla soyluyor demiyrm.
Kiz o zaman ilk mesajda gorumcem yard doc. O diyor derdim yaoraya görümcem yardımcı doçenti eklediğin için oluyor bu anlamalar.
ilk mesajında, üniversitede hocalar söylüyormuş yazmışsın.
sonrada görümcem yardımcı doçent dediğin an öyle anlaşılıyor.
onu eklemeseydin anlaşılmazdı.
yardımcı doçentte öğretim görevlisi hoca ya üniv. de. işte sebep bu yanlış anlaşılmanın..
la havlede benden. işte öyle dediğin için, sanki o öğrencilerine diyor anlaşıldı. Alahım yarabbim ya:)Kiz o zaman ilk mesajda gorumcem yard doc. O diyor derdim ya
Laaa havleee
Neysee
Hayirli cumalarimiz olsun kizlar beni is bekler
Gorumcemin hocalari onlara soyluyormus ogrenciyken.
Kapişş...
Anladin sanirim.Insan elestirmeden once yazilani duzgun anla.
Hiiii hiiiiiSen önce doğru düzgün yazmayı becer, anlama kısmını biz hallederiz. Hem düzgün cümle kuramaz hem millete anlamıyorsun der.
Hiiii hiiiii
Tuş olunca sacmala tabi
Çok sıkıcısın yahu.
Azıcık zeka kırıntısı göster.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?