• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Hakan: ''Başkanlık istiyorum çünkü..

Iste kuyuya biri taş atti sende pesine oltaya takildin.Ahh bee kadesa seni mantikli yazan biri olarak bilirdim.

bilme bence buradaki bazı olaylar sayesinde mantığımı kaybettim ben,hükümsüzdür :KK45:

ayrıca evla senin görümcenin dediği şey ve senin de onu buraya çok doğru bir tavsiye gibi taşıman ne derece mantıklı?

bilme bence buradaki bazı olaylar sayesinde mantığımı kaybettim ben,hükümsüzdür :KK45:

ayrıca evla senin görümcenin dediği şey ve senin de onu buraya çok doğru bir tavsiye gibi taşıman ne derece mantıklı?
Bana gore mantikli niye yasak mi var kuzum.

Canm cigerim o mesaji ben yazdigim icin yanlis anlamaya musait ben yanlis anlasilmalara alistim da bu kadar 6anlis anlamayida beklemedim.Diyrm ki univ.hocalar bile soyluyormus diyrm.....
Sonra gorumcem kendi agziyla soyledi diyrm
Kendi agziyla soyluyor demiyrm.
okuduum okudum. zaten okumuştum. kısaca fikrim aynı. mesajın yanlış anlamalara müsait

Canm cigerim o mesaji ben yazdigim icin yanlis anlamaya musait ben yanlis anlasilmalara alistim da bu kadar 6anlis anlamayida beklemedim.Diyrm ki univ.hocalar bile soyluyormus diyrm.....
Sonra gorumcem kendi agziyla soyledi diyrm
Kendi agziyla soyluyor demiyrm.
oraya görümcem yardımcı doçenti eklediğin için oluyor bu anlamalar.
ilk mesajında, üniversitede hocalar söylüyormuş yazmışsın.
sonrada görümcem yardımcı doçent dediğin an öyle anlaşılıyor.
onu eklemeseydin anlaşılmazdı.
yardımcı doçentte öğretim görevlisi hoca ya üniv. de. işte sebep bu yanlış anlaşılmanın..

oraya görümcem yardımcı doçenti eklediğin için oluyor bu anlamalar.
ilk mesajında, üniversitede hocalar söylüyormuş yazmışsın.
sonrada görümcem yardımcı doçent dediğin an öyle anlaşılıyor.
onu eklemeseydin anlaşılmazdı.
yardımcı doçentte öğretim görevlisi hoca ya üniv. de. işte sebep bu yanlış anlaşılmanın..
Kiz o zaman ilk mesajda gorumcem yard doc. O diyor derdim ya:63:
Laaa havleee
Neysee
Hayirli cumalarimiz olsun kizlar beni is bekler :KK15:

Gorumcemin hocalari onlara soyluyormus ogrenciyken.
Kapişş...
Anladin sanirim.Insan elestirmeden once yazilani duzgun anla.

Sen önce doğru düzgün yazmayı becer, anlama kısmını biz hallederiz. Hem düzgün cümle kuramaz hem millete anlamıyorsun der.

Bu adam Erdoğanist olmuş azizim, yol yapıyor kendine, dayak atarız diye tehdit mi ettiler ne?

Korkarım bir gün herkes Erdoğanist olacak. Kuzey Kore gibi tüm erkekler saçını Erdoğan saçı gibi kestirecek, hafif bademsi bıyık zorunlu olacak, kısa boylulara boy uzattırılacak falan...:KK68:Erdoğaaan

Çok sıkıcısın yahu.
Azıcık zeka kırıntısı göster.
images.webp

Back