• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

nerden biliyorsun üzülmediğimi..olayı nerden nereye getirdiniz..
ben ülkemden sorumluyum kusura bakmayın, önce vatanıma bakarım sonra dışarıya..
benim için hepsi candır ahmette, ethem de savunmasız bebekler de, sırf elevi diye kafaları kesilenlerde..
ama benim ve benim gibi düşünenlerin senden farkımız var o da üzülmüyorum demiyoruz senin dediğin gibi..insan insandır, her insan değerlidir yaşamaya hakkı vardır..
işi, aleviler konusuna getirmeyin bakın hamınefendi ben 16 sene alevi insanlarla komsuluk yaptım ve inanaın tadlarına doyanmadım cok seviyorum onları benim cocukalrım ve onların cocukları kardes gibi büyüdüler ve biz hala görüşüyoruz benim kimseye düşmanlıgım yok vatanına ihanet eden herkez sucludur benim gözümde ahmette ethemde bilmem kimde suclular

...

Ornek olmasi acisindan alttaki videoya bakin.
Ulusal Kanal: Keşke birkaç ölüm olsa güzel olurdu. Olümlerin olmasını da bir tahrik unsuru olarak kullanilacakti nitekimde oylede oldu. bunu herkes gordu..

Olumlerin yaşanması için ellerini ovuşturan, kandan beslenen insanlar var. İşte bu insanlardan biri de İşçi Partisi'nin yayın organı olan ULUSAL TV spikeri...Spiker mikrofonun açık olduğunu unuttu ve eylemler ilgili temennisini getirdi: Keşke birkaç ölüm olsa...

Levent Kırca'nın başında olduğu Ulusal Kanal tarihe kara bir leke olarak düşecek yayına imza atti. Kanalın spikeri, Gezi parkı olayları nedeniyle çıkan olayları anlatırken mikrofonun açık olduğunu unuttu ve yüzbinlerin kanını donduran şu sözler çıktı ağzından: Keşke birkaç ölüm olsa...BUNLARIN ZIHNIYETI OZETLE BUDUR.

"KEŞKE BİRKAÇ ÖLÜM OLSA"
Ulusal Kanal: Keşke birkaç ölüm olsa güzel olurdu. - YouTube

Gösterdiğiniz linki açtım baktım. Videoyu ekleyen şahsın yorumu var hemen altında haber7nin iddiası yalanlanmış. Bir şeye inanmadan önce lütfen doğruluğunu araştırın. Resmen provoke olmuşsunuz.yorum aşağıda açıp bakın.
Tropikal145 3 ay önce
DUYURU BEYLER BAYANLAR BU İDDİA İSPATLANAMADI HABER7 HABERİNİ KALDIRDI UTANMADAN BİRDE 17 YALAN HABER DİYE YAYILAN LİSTEYE 18. OLARAK KENDİ YAPTIKLARI BU YALAN HABERİ EKLEDİLER - KESİNLİKLE KANALIMIZLA ALAKALI ART NİYET OLARAK YAPILAN BİR VİDEO DEĞİLDİR LÜTFEN SÖYLEDİKLERİMİZE DİKKAT EDELİM.

Hz. Muhammed'e el emin denilirdi keşke örnek almanız sözde kalmasa peygamberimiz gibi yalana riyaya karşı olsanız.

işte anlamadıkları da bu esma özgürlüğü için oradaydı onlara göre ahmet, ethem ve diğerleri ise kaos çıkarmak için..

İşte biz de bunu diyoruz bu neyin özgürlüğü
Kürtlerin dindarların çektiği onca şeyler vardı
ama siz şimdi çıkıp alkolume dokunma şunuma o-dokunma diye geçiyorsunuz karşımıza
Sonra çıkıp vatanına tecavüz edilen esmalarla bir tutun diyorsunuz

Allahtan korkan biri öldüyse öldü üzülecek değilim demez gencecik bir çocuk için
ayrıca protesto etmek ona kalmadıysa kime kaldı?
herkes banane derse kimler at koşturur bu memlekette farkında mısınız?
hep susmaktan olmadı mı bunlar. devletin kurumu açıklıyor açlık sınırı 1.500 tl diye, hükümet açıklıyor asgari ücret 700 küsür tl diye, kalan 700 küsürü nerden bulacaksın? yarı aç yaşayacaksın. ama susup oturacaksın, senin neyine protesto etmek dimi? susup otura otura bu hale gelmedik mi zaten?
birileri gemicikler alır, bedelli askerlik yapar, biri de sırtında taş taşır, çocuğunu doyuramaz, sonra da gider kolunu bacağını kaybeder üstüne de askerlik yan gelip yatma yeri değildir denir.
kpss soruları satılır, binlerce insanın hakkı yenir
kaç çocuk doğuracağımdan nasıl doğuracağıma kadar birileri karar vermeye kalkışır, bunlara susmaya devam mı edelim?

mücadele mücadeledir, senin için özgürlük başörtüsü, onun için parksa sen onun özgürlüğüne saygı duyacaksın o seninkine.
ikinize de uygulanan şiddet haksız adaletsiz şiddetti, benim için aynı.

bizler başortusu için özgürlük diye naralar attık hiç bır yeri yakmadık yıkmadık kırıp dökmedık.ülkeyi kaosa süruklemedık.
vatanımıza bizlere zarar verilmiş olsa dahı zarar vermedık..
şayet gerçek manada gayeleri dertleri park olsaydı herkes saygıyla karşılardı..ama bunu görebılmek için göz gerekır değil mi?

ümraniyede oturuyorum, buyrun gelin aşağıdudullu semt pazarının kapanış saatine, bir aile değil yalnız yüzlerce aile..
sadece onlar mı sanıyorsunuz, gidin istanbulun herhangi bir varoşuna, pazar kalktıktan sonraki manzarayı görün, yerdeki çürük meyve sebzeleri toplama mücadelesini izleyin.
siz hayatı kendi çevrenizden mi ibaret sanıyorsunuz?
çıkın gezin 1 göz odada 6-7 çocukla asgari ücretle verilen yaşam mücadelelerini görün.
sonra bidaha düşünün herkesin altında son model araba, elinde cep telefonu var mıymış??? o zaman her sabah otobüsleri dolduran milyonlar hangi ülkenin vatandaşları uruguay mı?

Bu söylediğin şeyler dünyanın ekonomide birinci ülkesi ABD de var o zaman onlar da iktidarı devirsin ?

ümraniyede oturuyorum, buyrun gelin aşağıdudullu semt pazarının kapanış saatine, bir aile değil yalnız yüzlerce aile..
sadece onlar mı sanıyorsunuz, gidin istanbulun herhangi bir varoşuna, pazar kalktıktan sonraki manzarayı görün, yerdeki çürük meyve sebzeleri toplama mücadelesini izleyin.
siz hayatı kendi çevrenizden mi ibaret sanıyorsunuz?
çıkın gezin 1 göz odada 6-7 çocukla asgari ücretle verilen yaşam mücadelelerini görün.
sonra bidaha düşünün herkesin altında son model araba, elinde cep telefonu var mıymış??? o zaman her sabah otobüsleri dolduran milyonlar hangi ülkenin vatandaşları uruguay mı?
ben istanbulda yasamıyorum kusura bakmayında o kadar fakirlikte ne hadlerine 6 7 cocuk zten zügürt uckuruna düşkün olurmuş :47: :47: kardesim bakacagın kadar cocuk yap bakamıcaksın ortalıkalrda ac sefil gezdiriceksin sonrada devlet bize sahip cıksın ohhh ne ala memleket

direnişe katılan onbinler, sizin bahsettiğiniz 3-5 kişi... bu provakatörler de direnişi kirletmeye çalışan bazı grupların adamları, bunu artık bilmeyen yok.
direnişin nedenlerini mi soruyorsunuz hala? yapmayın allah aşkına şuraya yüzlerce madde sıralamamı beklemeyin...
ama kendi adıma en başta bir şehit yakını olarak, vatanı uğruna canını veren abimin katiline sayın, abime kelle dendiği,
kendi oğlunu askere göndermeyen bir adamın çıkıp "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyebildiği (evet yan yatmıyor şehitlerimiz, toprağın altında kefene sarılı yatıyorlar)
binlerce mehmetçiğin katili olan teröristlerle masaya oturulup pazarlık yapıldığı,
güneydoğuda pkk kendi ordusunu kurmuş yol keserken hükümetin durup sessizce izlediği için direniyorum.

Napsın hükümet teröristle uzlaşmaya çalışmasında snn abin gibi yüzlerce abi ölmeye devam mı etsin.Bu terör uzun yıllardır var ve öyle şıp diye çözülebilecek bi olay değil kaldı ki daha sizle bile zor başa çkıyolar.Sizde kendi polisinize saldıracağınıza bari gidinde iki terörist öldürün bi işe yararsınız madem terörün çözümünü savaşta buluyosun çık dağa.Uzlaşmak için aynı masaya otursa suç oturmasa suç.Hiçbişeyi beğenmediniz zaten bu zmana kadar.

o kişinin nasıl düştüğü videolarla açıklandı

bu arada biraz önce bir sayfada bu kişinin videosunu izledim hala şoktayım Allaha ve peygamber efendimize küfür ediyor ve bizler hala bunları savunuyoruz eee hadi bakalım bunada cevap yazın

savunduğunuz insanın küüfürüne ne diyosunuz savunun bekliyorum cevapları

esma vatanını savunuyor allah yolunda cihat ediyordu ikisini aynı kefeye koymanız bile saçmalık esma bizim kurtulus savasında direnen binlerce türk kadını gibi son nefesine kadar mısırı müslümanlıgı savundu bunu bilmemeniz ne acı

işi, aleviler konusuna getirmeyin bakın hamınefendi ben 16 sene alevi insanlarla komsuluk yaptım ve inanaın tadlarına doyanmadım cok seviyorum onları benim cocukalrım ve onların cocukları kardes gibi büyüdüler ve biz hala görüşüyoruz benim kimseye düşmanlıgım yok vatanına ihanet eden herkez sucludur benim gözümde ahmette ethemde bilmem kimde suclular

yazdıklarımı iyice okuduğunuza emin misiniz?
ben alevileri kötülemiş miyim bana mı düşmüş böyle bir şey ben insanı insan diye severim dil din ırk farketmez..asıl siz olayı farklı yönlere çevirmeyin..ben ordaki masum alevilerden, bebeklerden bahsediyorum..
neyse siz bizim mısırla, suriyeyle ilgilenin, üzülün,, biz kendi ülkemize sahip çıkarız, hem tüm dünyadaki masumlara üzülürüz hemde ülkemizdekilere birilerinin bunu yapması gerek değil mi?

esma vatanını savunuyor allah yolunda cihat ediyordu ikisini aynı kefeye koymanız bile saçmalık esma bizim kurtulus savasında direnen binlerce türk kadını gibi son nefesine kadar mısırı müslümanlıgı savundu bunu bilmemeniz ne acı
Ya asıl şu mevzuya kurtuluş savaşını karıştırmanız en saçma şey.Bizim Türk kadınlarımız vatanını dışarıdan gelen İngiliz,Fransız,İtalyan,Yunan vs. vs.işgalcilere karşı korumak için savaştı.Esma'nın direndikleri kendi ülkesinin insanları üstelik de müslüman!Ne cihatı ne müslümanlığı savunması?Nasıl çarpık algılar bunlar?Aradaki bağlantı çok basit,nasıl ki Ahmet mevcut iktidara karşı gelirken öldüyse,evinde otursaydı ölmeyecektiyse,Esma da mevcut iktidara karşı gelmese evinde otursa ölmeyecekti.

üç beş değil efendim 3 5 değil analiz yapıldı kimin ne için orda olduğu oranı belli her şey ortada
sağol sen yanımda ol ama genel asla yanımda olmayacak
ister inan ister inanma daha iki gün önce bana kapalıları bilmem nerden ne yapayım diye küfür edildi
bugun çarşafınla belli mekanlardan geç sana karaböcekle başlarlar öcüyle çıkarlar
kimse dindarın yanında olmadı
O yüzden kimse hak savunmaktan bahsetmesin
Siz bize evde oturun demediniz dinin sana otur diyor senin buna hakkın yok şuna hakkın yok dediniz
Siz bizi karikatür malzemesi yaptınız
Siz bizi cahil yobaz yaptınız
Biz eylem yaparken sanki atatürke düşmanmışız gibi karşımıza geçip onun resmini açtınız

yaptınız demeyin, ben yapmadım, benim zihniyetimdekiler de yapmadı, faşistin biri size küfür etmiş, bana da açığım diye küfür ediyorlar, napalım faşistten bol bişey yok memlekette.
maddeleri üstüme alınmıyorum hiçbirini yapmadım...

amma damardan giriyorsun
ben sidik yarıştırmıyorum
tek taraflı bakılmasını eleştiriyorum
tayyip de bunu dedi oh demiyorum
gezicilerin ne kadar demokratik olduğnu gösteriyorum

ben de hükümetin ne kadar demokratik ve vatansever olduğunu vurgulamak istemiştim, bişey yarıştırdığım yok :)

Ozluk bilgilerimiz hemen hemen ayni, goruslerimiz disinda.Bende kariyer sahibiyim, evliyim cocukluyum, kendimi hala gelistirmeye calisiyorum vs.Konumuz bu degil zaten..Siz orda direnirdim dediniz, bense asla orda olmazdim.Ben vatanseverim herseyden once.Ulkemi ic ve dis butun tehditllere karsi korumaya calisirim.AMA ASLA SIDDET YANLISI OLARAK DEGIL.Bizim elimiz polise tas atmaz hicbir vakit.Bunca haksizlik yasamisken asla polisimize saldiran dusuncede olmadim.Evlatlarimida bu sekilde yetistiricem.Bozgunculuk ve fesatlik cikaran hicir zihniyete hizmet etmem.Ulkeyi kaosa surukleyecek herturlu zararli organizazyondan uzagim.Bu zamana kadar bu durusumu bozmadim.EVET ORDAKI INSANLAR CAPULCUDUR.Birileri yine dugmeye basmis onlarda kendilerine verilen gorevi ifa ediyorlar.Bunu sessiz sakin yapsalar amenna.Karsi oldugum siddet yanlisi egilimleri.ARTI ordakilerin egitimi filan bu direnisi hakli kilmaz.Onca terorist olduruluyor yada yakalaniyor iclerinde harwardi bitireni bile gorduk.Kullanilanlara ve onlarin ailerine uzuluyorum sadece boylesi oyuna geldikleri icin.

ben bilgilerimi ordaki binlerce insan hakkında biraz fikir sahibi olun diye verdim, görümcelerim ordaydı, kuzenlerim, arkadaşlarım, hiçbiri çapulcu değil, biri doktor, biri öğretmen, biri akademisyen çoğu gazeteci... hiçbiri şiddet yanlısı değildi, hiçbiri polise saldırmadı, parkta oturup kitap okuyorlardı sadece. küçük görümcem tırnağım kırılmasın diye sofra toplamaz değil ki polise taş atacak, ama kafasına gaz fişeği sıkıldı 16 dikiş atıldı, kuzenim 50 yaşında cerrahpaşada akademik kariyeri olan bir doktor, bu yaştan sonra kim onun beynini yıkaybilir, şaka gibi :) bilmem anlatabildim mi?
siz ordaki herkesi saldırgan, çapulcu ayyaş olarak görürseniz zaten anlaşamayız.

burda herzaman siyaset ve dini konularda birbirine girenlere sinir oluyodum hala öyleyim ama o videoyu izleyince malesef bukadarda tepkisiz kalamıycam.

Ya asıl şu mevzuya kurtuluş savaşını karıştırmanız en saçma şey.Bizim Türk kadınlarımız vatanını dışarıdan gelen İngiliz,Fransız,İtalyan,Yunan vs. vs.işgalcilere karşı korumak için savaştı.Esma'nın direndikleri kendi ülkesinin insanları üstelik de müslüman!Ne cihatı ne müslümanlığı savunması?Nasıl çarpık algılar bunlar?Aradaki bağlantı çok basit,nasıl ki Ahmet mevcut iktidara karşı gelirken öldüyse,evinde otursaydı ölmeyecektiyse,Esma da mevcut iktidara karşı gelmese evinde otursa ölmeyecekti.

Esma darbeye karşı çıkıyor ahmet demokrasiye
esmanın ölüm nedenile ahmetin ölüm nedeni aynı değil
esmanın ülkesinde binlerce esma katlediliyor bir baba üç avladını birden aynı anda kaybediyor
bizde öyle bir durum yok
esma cihat ediyor ahmet resule s.a.v küfrediyor

yazdıklarımı iyice okuduğunuza emin misiniz?
ben alevileri kötülemiş miyim bana mı düşmüş böyle bir şey ben insanı insan diye severim dil din ırk farketmez..asıl siz olayı farklı yönlere çevirmeyin..ben ordaki masum alevilerden, bebeklerden bahsediyorum..
neyse siz bizim mısırla, suriyeyle ilgilenin, üzülün,, biz kendi ülkemize sahip çıkarız, hem tüm dünyadaki masumlara üzülürüz hemde ülkemizdekilere birilerinin bunu yapması gerek değil mi?
aman siz vatanı savunmayın gölge etmeyim başka bir sey istemiyoruz sizden bizler varız :)

Son düzenleme:
yaptınız demeyin, ben yapmadım, benim zihniyetimdekiler de yapmadı, faşistin biri size küfür etmiş, bana da açığım diye küfür ediyorlar, napalım faşistten bol bişey yok memlekette.

ben de hükümetin ne kadar demokratik ve vatansever olduğunu vurgulamak istemiştim, bişey yarıştırdığım yok :)

ben bilgilerimi ordaki binlerce insan hakkında biraz fikir sahibi olun diye verdim, görümcelerim ordaydı, kuzenlerim, arkadaşlarım, hiçbiri çapulcu değil, biri doktor, biri öğretmen, biri akademisyen çoğu gazeteci... hiçbiri şiddet yanlısı değildi, hiçbiri polise saldırmadı, parkta oturup kitap okuyorlardı sadece. küçük görümcem tırnağım kırılmasın diye sofra toplamaz değil ki polise taş atacak, ama kafasına gaz fişeği sıkıldı 16 dikiş atıldı, kuzenim 50 yaşında cerrahpaşada akademik kariyeri olan bir doktor, bu yaştan sonra kim onun beynini yıkaybilir, şaka gibi :) bilmem anlatabildim mi?
siz ordaki herkesi saldırgan, çapulcu ayyaş olarak görürseniz zaten anlaşamayız.

Siz derken,genelleyip bağrınza bastıklarınızdan bahsettim

50 yasındaki doktorda beyin yıkayanlardan

İşte biz de bunu diyoruz bu neyin özgürlüğü
Kürtlerin dindarların çektiği onca şeyler vardı
ama siz şimdi çıkıp alkolume dokunma şunuma o-dokunma diye geçiyorsunuz karşımıza
Sonra çıkıp vatanına tecavüz edilen esmalarla bir tutun diyorsunuz

ya siz beni bilmeden nasıl alkol muhabbeti yapıyorsunuz bana..alkolden nefret edrim içmem namaz kıldığım için bunlar söylenmez ama mecbur ettiniz beni..
eylemclerin çoğu alkol için mi uğraşıyor yapmayın allahaşkına olayları görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz..

Hayır bir sürü olaylar gördük ıraktaki savaş resimlerini gezi diye paylaşanlar,toma altına yatanla, otobusu harabe yapanlar,doktor önlüğü giyip ben dokturm direnişçiym diye çıkıp sabıklalı ve aslında doktor olmayanları,devlet katil diye bağıranları herşeyi gördük hala bu şımarıklarla esmalrı bir tutyorlar sizin amacınız demokrasi düşmanlığı değil de ne. iktidarı devirme hayalleri ne.
Ülkemin başından neler neler geçti şimdi 15 yaşındaki ergen çıkıp Tayyip alkolume bedenime karışma diyecek ben de saygı duyacağım
Neymiş ülke açlık sınırndaymış sen erdoğanı devirince düzelecekmi kapitalizm diye bir şey var duydun mu hiç?

Bu söylediğin şeyler dünyanın ekonomide birinci ülkesi ABD de var o zaman onlar da iktidarı devirsin ?

onların asgari ücretiyle bizimkini kıyaslayın bakalım abd de asgari ücret 1250 dolar, türkiyede 750 tl

ben istanbulda yasamıyorum kusura bakmayında o kadar fakirlikte ne hadlerine 6 7 cocuk zten zügürt uckuruna düşkün olurmuş :47: :47: kardesim bakacagın kadar cocuk yap bakamıcaksın ortalıkalrda ac sefil gezdiriceksin sonrada devlet bize sahip cıksın ohhh ne ala memleket

oooooo size göre herkes suçlu, o evden çıkmasaymış, bu çocuk doğurmasaymış, hepsi geberse de kurtulsanız tövbe tövbe
ben de evde otursun devlet baksın demiyorum, bir ülkede açlık sınırı asgari ücretin 2 katıysa orda bir sıkıntı vardır, bunu kabullenmek çok mu zor yahu

Napsın hükümet teröristle uzlaşmaya çalışmasında snn abin gibi yüzlerce abi ölmeye devam mı etsin.Bu terör uzun yıllardır var ve öyle şıp diye çözülebilecek bi olay değil kaldı ki daha sizle bile zor başa çkıyolar.Sizde kendi polisinize saldıracağınıza bari gidinde iki terörist öldürün bi işe yararsınız madem terörün çözümünü savaşta buluyosun çık dağa.Uzlaşmak için aynı masaya otursa suç oturmasa suç.Hiçbişeyi beğenmediniz zaten bu zmana kadar.

hala polise saldırmak falan diyorsunuz ya cevap bile vermicem
o kadar sabit fikirlisiniz ki hükümet emriyle polis önüne geleni kurşuna dizse yine de fikriniz değişmez
:ssz:

Son düzenleme:
ya siz beni bilmeden nasıl alkol muhabbeti yapıyorsunuz bana..alkolden nefret edrim içmem namaz kıldığım için bunlar söylenmez ama mecbur ettiniz beni..
eylemclerin çoğu alkol için mi uğraşıyor yapmayın allahaşkına olayları görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz..

Valla ergenlerin ağzından başka bir şey çıkmıyor
Başka karşı çıktığınız da açlık fakirlik iyi de bunun sebebi iktidar mı sanıyorsun
Hadi hakkımızı savunuyorsunuz diyelim de bugune kadar neredeydiniz bunun hesabını sorarlar adama

Back