• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

genelleme yapmayın o zaman ben ne ergenim ne de alkol yanlısıyım..
evet sorumlu iktidar belki de böyle gelmiş böyle gidecek..herkes kendi cebini doldurma peşinde..milletvekilleri bilmem kaç milyar alıyor tayyibin kızının alğını maaşı diyemeyeceğim bile..kimsenin ülkemin açından, emeklsinden haberi yok..

o zaman iktidarı devirin düzelsin her şey. ütopya istiyorsunuz resmen.Abd'de bile var bu tarz şeyler siz neyi düzeltmekten bahsediyorsunuz hala anlamadım.Sen ergen olmaya bilirsin alkolü de savunmaya bilirsin ama analiz yapıldığında kimin ne için orda olduğu ortada. Sen genellemenin dışında olabilirsin
Bu ülkenin başından neler geldi geçti şimdi derdiniz refah seviyesi mi? Kimsenin hakkını falan savunduğunuzu zannetmeyin...

bana dokunmayan yılan bin yılmı yaşasın diyosunuz

peygamber efendimizin bir sözü var belki bilmiyosunuz komsusu aç iken tok yatan bizden değildir

ya bırak aç yatmayı milletin namusuna canına kıyılıyo yahu boş boş konusmayın duygusuzluğunda bukadarı

bence siz balkona çıkın hava alın oksijen eksikliği var

benim yazdığımı da kendi yazdığınızı da birdaha okuyun
kendi evladınız ölmüşken onu mu düşünürsünüz komşunuzunkini mi?
tabiki önce kendi evladım..
ben dedim mi mısırdakilere üzülmüyorum diye, siz bu lafları ahmete üzülmüyorum, diyenlere söyleyin hanımefendi, çok saygısız ve terbiyesizsiniz ayrıca oksijen eksiğim varmış, seviyenize bakın, cevap vermeye değmez...

bizler bu vatana binlerce şehit verdik ne kurtuluş savaşları gördük agızlarından salyalar akarak vatanımızı zapdeden gücler yıkamamıs kalmıski 3 5 capulcumu yıkıcak :9: :9: :9: :9: :9: :9:
siz gidin yataklarınıza mışıl mışıl uyuyun capulcular

ben dedim mi mısırdakilere üzülmüyorum diye, siz bu lafları ahmete üzülmüyorum, diyenlere söyleyin hanımefendi, çok saygısız ve terbiyesizsiniz ayrıca oksijen eksiğim varmış, seviyenize bakın, cevap vermeye değmez...

saygıyı sendemi öğreneceğim gayette doğru okudum hayırdır senin çocuğunmu öldü. benim için bütün müslüman benim kardeşim çocuğumdur ben hepsine üzülürüm hepsini görürüm.sizin gibi kafamı yere koyup sadece birine ağlamam

o zaman koyun diyen de çıkar biz de koyunlara koyun diyoruz neden alınıyorsunuz der
genellemelere girmek istemiyorsanız genelleme yapmayacaksınız bu kadar basit.

hayır efendim o öyle olmuyor işte ben akp liyim tayyibi savunuyorum dediğin an damgayı yiyorsun öyle genellemeye falan girmiyorum direk yani ak partiliysen ak koyunsun bu kadar basitler düşünce özgürlüğü var ve düşüncelerimden dolayı bana kimse hakaret edemez ama ben yapılanlardan dolayı söylenmesi gerekeni söylerim arada fark var bu farkı görsek...

benim efendime küfür eden allaha küfür eden bir vatan haininemi üzülücem bir terörist daha öldürülmüş gibi degerlendirdim ben ahmetin ölümünü üzülücek o hkadar cok sey varki ahmet bir hiç

saygıyı sendemi öğreneceğim gayette doğru okudum hayırdır senin çocuğunmu öldü. benim için bütün müslüman benim kardeşim çocuğumdur ben hepsine üzülürüm hepsini görürüm.sizin gibi kafamı yere koyup sadece birine ağlamam

evet kendi vatanımın evlatları öldürüldü, önce onlar gelir, sonra diğerleri, hepsine içim yanar ama önce kendiminkine, bu vicdansızlık mı? asıl vicdansızlık birine ağlayıp diğerine gülmektir hanımefendi onu yapan da sizsiniz.

samanyolu haberden izliyorsanız bilemem kendileri muhteşem habercilik anlayışlarıyla nereleri gösteriyordur size, kutupları olabilir, penguenler falan :)
samanyolu haberin neyi var :)))))) sizin ulusal kanal gibi degil degilmi :))))) kimin ve neye hizmet ettigi ortada yanlı kanalınızın :))))

evet kendi vatanımın evlatları öldürüldü, önce onlar gelir, sonra diğerleri, hepsine içim yanar ama önce kendiminkine, bu vicdansızlık mı? asıl vicdansızlık birine ağlayıp diğerine gülmektir hanımefendi onu yapan da sizsiniz.

hiç güleceğim yoktu sen benim güldüğümü nerden biliyosun yoksa yanımdamısın

sen şuan hangi konuya yazıyosun başlığa bak başlıktaki insan benim ALLAHIMA,PEYGAMBERİME küfürler yağdırmıştır..hadi bunu cevaplayın videosunu izleyince şok oldum.neyi savunuyosunuz konudan saptınız iyice

Siz nerden çikardiniz insanlarin yikip, kirdiklarini? Farz edelim öyle oldu, duran adam protestosu neydi o zaman? O haldede insanlar göz altina alindi. Siz simdi polisin asiri siddet kullandigini düsünmüyormusunuz? O zaman, ethem, abdullah,.. ne oluyor? Insanlara yardim etmek istiyen doktorlar, avukatlar bile göz altina alindi! Onlardami yeri yakip yikiyorlardi?

Bir youtube'e bakin. Polis hastaneye bile tazyikli su sikiyor, birak hastaneye, divan otelinde sikismis insanlara, COCUKLARA gaz bombasi atildi! KAPALI ALANDA! Hilton hoteline baski yapilip insanlarin su siseleri, gaz maskeleri elinden alindi! Ve öyle bir sekilde davrandiki polis, sanki korkulacak mafya babasi gibi. Gerçekten bunlari görmesizliktenmi geleceksiniz? Göz gerekir derken, sanirim siz sadece görmek istediklerini görüruyorsunuz. Ayrica konu göz oluncada, bir cok insan gözlerini gezi olaylarda kaybetti, o kahraman polislerden dolayi, gerçi onlar hak etti degilmi?

Otel yataklik ederse suca elbette mudahale edilir.Kimse masum eylemci ayagina yatmasin.Masumsa siddet yanlisi degilse o otelde bulunulan onca molotof otelde ne ariyordu..iligili haberi alintiladim..

Gezi Parkı olayları sırasında polisin attığı gaz bombasından etkilenen göstericiler, beş yıldızlı bir otele sığınmıştı. Gazdan etkilenen göstericilere otelde müdahale edilmiş, otelin içi adeta revire çevrilmişti. Göstericilere kapılarını açan lüks otelin odalarından molotofkokteylleri çıktı. Polisin düzenlediği baskınlar sırasında molotofkokteyllerinin yanı sıra, otelin otopark bölümünde eylemcilere dağıtılmak üzere olduğu kaydedilen çeşitli yaşam malzemesi de bulundu.

Polisin kaydettiği görüntülerde, lüks otelin bazı odalarında eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanmış molotofkokteylleri yer alıyor. Sırt çantasında ve odanın banyo kısmında gizlenen molotofların, kullanıma hazır halde oldukları dikkat çekiyor. Otopark bölümünde ise tıbbi ve yaşam malzemeleri göze çarpıyor.

Polis, olaylarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Başbakan Erdoğan dün yaptığı açıklamada, "Otele polis saldırdır" şeklindeki eleştirilere cevap vermiş ve "Diyorlar ki 'otele polis saldırdı' durup dururken saldırmadı. O meydanlarda polisle çatışanlar oraya gitti. Oranın sahipleri de onlara güzel bir ev sahipliği yaptı. Oranın peşinden polis oraya girdi. Biliyorsunuz yasalarda yataklık etmek de suçtur. Bu bir yataklık etme suçudur aslında" ifadelerini kullanmıştı.

trthaber

bak kardeşim senin Allahını bilmem napayım diyen erkek tabiriyle sonrada bu şekilde ölen birine ben ve benim gibi düşünen kimsenin canıda yanmaz üzülmezde iki iki daha dört eder olay budur daha fazla uzatmanın anlamı yok kimse kimsenin vijdanını sorgulamasın sadece vjdan değil inanç meselesi bu dediğim gibi müslüman din kardeşimse ve MAZLUMSA Allah rahmet eylesin değilse toprağı bol olsun nokta..

seviye iyice düştü, birileri ölmüş gencecik fidanlara seviniyor ben de onlara cevap yazıyorum, muhattap olduğum için bile kendimden utandım şu an durup ben ne yapıyorum kimlere neyi anlatmaya çalışıyorum diye düşününce...
hayatımda şu platformdaki kadar vicdansız insanı hiç birarada görmedim, en azından kimsenin açık açık öldüyse banane hiç üzülmedim dediğini duymamıştım bir diğeri için... ölümünün arkasından sevindiğiniz bütün mazlumların iki eli yakanızı bırakmayacak içimi rahatlatan tek şey bu.

aman onu da öğrenmeyeyim istemem
benim ülkemde gencecik insanlar katledilirken mısıra ağlamam kendi evladım ölmüşken komşununkine ağlamam gibi bir şey çünkü...

Hani önemli olan insandı
milliyetçilik damarlarınız mı kabardı
Ağlamayın zaten
katliam var çok da önemli değil
Türkiyede olmadığı sürece sorun yok
merhametten falan girmiştiniz az önce de
hani senin oğluna olsa ne olur falan?

Hayır ikisi de kendince gördükleri haksızlıklara karşı direndi.
Bizim ülkemizde de binlerce insan katledildi.Belki de insanlar artık bunları görmeye dayanamadıkları için ayaklanmıştır bunlar hiç aklınızın bir köşesinden geçti mi?
İki tarafın da müslüman olduğu tamamen siyasi bir iç savaşa hala cihat diyorsunuz ya,ben size ne desem boş zaten iletişemeyeceğiz orası belli oldu.

Yahu suçsuzu öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidr islamda bu var siz hala iki müslüman bibirini öldürüyor bunun nesi cihat diyorsunuz.
kendince haklı diye birşey yok kaçıncı yüzyıldayız
Biri DARBE ye diğeri Demokrasiye savaş açmış anlatamadım galiba
biri kutsal değerlere küfür ediyor ölüm sebebi de ayrıca ortada.

ben istanbulda yasamıyorum kusura bakmayında o kadar fakirlikte ne hadlerine 6 7 cocuk zten zügürt uckuruna düşkün olurmuş :47: :47: kardesim bakacagın kadar cocuk yap bakamıcaksın ortalıkalrda ac sefil gezdiriceksin sonrada devlet bize sahip cıksın ohhh ne ala memleket

Şu cümle kanımı dondurdu.:53::53:

Allah aşkına ne savunursanız savunun ama lütfen din,İslam,peygamber demeyin.

Züğürt uçkuruna düşkün olurmuş.

Yaptığınız tartışma değil mahalle kavgası.

bak kardeşim senin Allahını bilmem napayım diyen erkek tabiriyle sonrada bu şekilde ölen birine ben ve benim gibi düşünen kimsenin canıda yanmaz üzülmezde iki iki daha dört eder olay budur daha fazla uzatmanın anlamı yok kimse kimsenin vijdanını sorgulamasın sadece vjdan değil inanç meselesi bu dediğim gibi müslüman din kardeşimse ve MAZLUMSA Allah rahmet eylesin değilse toprağı bol olsun nokta..

inanın ben o insana çok üzüldüm hatta videosunu kaç defa izledim eşim yeter kapat dedi.

üzülürüm ah ah anası babası ne haldedir acaba.ama küfürüyle inan herkesten bir küfür yedi ölünün arkasından konusulmuycak seyler söylendi neden söylenmemesi gerek seyleri söylediği için.

bazıları vicdansız diyor asıl vicdansız olan onlar sadece önündeki olanlara ağlarlar üzülürler

Back