- Konu Sahibi AngelicaPickles
en azından saldırmıyorsunuz evet :)
kendi ülkesinin polisine saldıranlara de o zaman bunu, ben ve benim fikirdaşlarım kimseye saldırmıyoruz çünkü
Eminim öyledir biz haberlerde başka ülkeyi mi izliyoruz yoksa :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en azından saldırmıyorsunuz evet :)
kendi ülkesinin polisine saldıranlara de o zaman bunu, ben ve benim fikirdaşlarım kimseye saldırmıyoruz çünkü
genelleme yapmayın o zaman ben ne ergenim ne de alkol yanlısıyım..
evet sorumlu iktidar belki de böyle gelmiş böyle gidecek..herkes kendi cebini doldurma peşinde..milletvekilleri bilmem kaç milyar alıyor tayyibin kızının alğını maaşı diyemeyeceğim bile..kimsenin ülkemin açından, emeklsinden haberi yok..
bana dokunmayan yılan bin yılmı yaşasın diyosunuz
peygamber efendimizin bir sözü var belki bilmiyosunuz komsusu aç iken tok yatan bizden değildir
ya bırak aç yatmayı milletin namusuna canına kıyılıyo yahu boş boş konusmayın duygusuzluğunda bukadarı
bence siz balkona çıkın hava alın oksijen eksikliği var
Eminim öyledir biz haberlerde başka ülkeyi mi izliyoruz yoksa :d
benim yazdığımı da kendi yazdığınızı da birdaha okuyun
kendi evladınız ölmüşken onu mu düşünürsünüz komşunuzunkini mi?
tabiki önce kendi evladım..
ben dedim mi mısırdakilere üzülmüyorum diye, siz bu lafları ahmete üzülmüyorum, diyenlere söyleyin hanımefendi, çok saygısız ve terbiyesizsiniz ayrıca oksijen eksiğim varmış, seviyenize bakın, cevap vermeye değmez...
o zaman koyun diyen de çıkar biz de koyunlara koyun diyoruz neden alınıyorsunuz der
genellemelere girmek istemiyorsanız genelleme yapmayacaksınız bu kadar basit.
benim efendime küfür eden allaha küfür eden bir vatan haininemi üzülücem bir terörist daha öldürülmüş gibi degerlendirdim ben ahmetin ölümünü üzülücek o hkadar cok sey varki ahmet bir hiçbenim yazdığımı da kendi yazdığınızı da birdaha okuyun
kendi evladınız ölmüşken onu mu düşünürsünüz komşunuzunkini mi?
tabiki önce kendi evladım..
ben dedim mi mısırdakilere üzülmüyorum diye, siz bu lafları ahmete üzülmüyorum, diyenlere söyleyin hanımefendi, çok saygısız ve terbiyesizsiniz ayrıca oksijen eksiğim varmış, seviyenize bakın, cevap vermeye değmez...
saygıyı sendemi öğreneceğim gayette doğru okudum hayırdır senin çocuğunmu öldü. benim için bütün müslüman benim kardeşim çocuğumdur ben hepsine üzülürüm hepsini görürüm.sizin gibi kafamı yere koyup sadece birine ağlamam
samanyolu haberin neyi var :)))))) sizin ulusal kanal gibi degil degilmi :))))) kimin ve neye hizmet ettigi ortada yanlı kanalınızın :))))samanyolu haberden izliyorsanız bilemem kendileri muhteşem habercilik anlayışlarıyla nereleri gösteriyordur size, kutupları olabilir, penguenler falan :)
evet kendi vatanımın evlatları öldürüldü, önce onlar gelir, sonra diğerleri, hepsine içim yanar ama önce kendiminkine, bu vicdansızlık mı? asıl vicdansızlık birine ağlayıp diğerine gülmektir hanımefendi onu yapan da sizsiniz.
Siz nerden çikardiniz insanlarin yikip, kirdiklarini? Farz edelim öyle oldu, duran adam protestosu neydi o zaman? O haldede insanlar göz altina alindi. Siz simdi polisin asiri siddet kullandigini düsünmüyormusunuz? O zaman, ethem, abdullah,.. ne oluyor? Insanlara yardim etmek istiyen doktorlar, avukatlar bile göz altina alindi! Onlardami yeri yakip yikiyorlardi?
Bir youtube'e bakin. Polis hastaneye bile tazyikli su sikiyor, birak hastaneye, divan otelinde sikismis insanlara, COCUKLARA gaz bombasi atildi! KAPALI ALANDA! Hilton hoteline baski yapilip insanlarin su siseleri, gaz maskeleri elinden alindi! Ve öyle bir sekilde davrandiki polis, sanki korkulacak mafya babasi gibi. Gerçekten bunlari görmesizliktenmi geleceksiniz? Göz gerekir derken, sanirim siz sadece görmek istediklerini görüruyorsunuz. Ayrica konu göz oluncada, bir cok insan gözlerini gezi olaylarda kaybetti, o kahraman polislerden dolayi, gerçi onlar hak etti degilmi?
evet kendi vatanımın evlatları öldürüldü, önce onlar gelir, sonra diğerleri, hepsine içim yanar ama önce kendiminkine, bu vicdansızlık mı? asıl vicdansızlık birine ağlayıp diğerine gülmektir hanımefendi onu yapan da sizsiniz.
aman onu da öğrenmeyeyim istemem
benim ülkemde gencecik insanlar katledilirken mısıra ağlamam kendi evladım ölmüşken komşununkine ağlamam gibi bir şey çünkü...
samanyolu haberden izliyorsanız bilemem kendileri muhteşem habercilik anlayışlarıyla nereleri gösteriyordur size, kutupları olabilir, penguenler falan :)
Hayır ikisi de kendince gördükleri haksızlıklara karşı direndi.
Bizim ülkemizde de binlerce insan katledildi.Belki de insanlar artık bunları görmeye dayanamadıkları için ayaklanmıştır bunlar hiç aklınızın bir köşesinden geçti mi?
İki tarafın da müslüman olduğu tamamen siyasi bir iç savaşa hala cihat diyorsunuz ya,ben size ne desem boş zaten iletişemeyeceğiz orası belli oldu.
ben istanbulda yasamıyorum kusura bakmayında o kadar fakirlikte ne hadlerine 6 7 cocuk zten zügürt uckuruna düşkün olurmuş kardesim bakacagın kadar cocuk yap bakamıcaksın ortalıkalrda ac sefil gezdiriceksin sonrada devlet bize sahip cıksın ohhh ne ala memleket
bak kardeşim senin Allahını bilmem napayım diyen erkek tabiriyle sonrada bu şekilde ölen birine ben ve benim gibi düşünen kimsenin canıda yanmaz üzülmezde iki iki daha dört eder olay budur daha fazla uzatmanın anlamı yok kimse kimsenin vijdanını sorgulamasın sadece vjdan değil inanç meselesi bu dediğim gibi müslüman din kardeşimse ve MAZLUMSA Allah rahmet eylesin değilse toprağı bol olsun nokta..