Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

Gencecik insanlarimiz olduruluyor ,rahmet okumak yerine oh olmus diyorlar.bu nasil kin ? Nasil vicdansizlikdir ?
Yazik cok yazik Allah hepinize vicdan versin ,icinizdeki kotulugu gidersin.

Kimsenin oh olmus dedigi yok.Anlamak istediginizi yazmissiniz. Allah akil vermis degilmi aklini kullanip kimseye hizmet etmeseymis.Polis degilde arkadaslari itmis onu cunku baygin dusuyor goruntude.Videoyu paylasmistim ustte sabah gazetesinde var.Siz o ahlanip vahlanmayi olu arkasindan cikar gozetmeyi ulusalci diye gecinenlere soracaksiniz.BIRKAC OLU OLSA NE IYI OLURDU DIYEN ZIHNIYETLER I BULUN onlar iste oh olsun diyecek gruptur.Ama bizler oh demeyiz asla.Gencligine yazik etti uydu birilerine.

sizin üzülmeniz zaten bir şey ifade etmiyor, senin ciğerine ateş düşemedi anlayamazsın..anlayamazsında bari açık açık üzülmedim demeyin, annesi babası üzülmüş müüş gibi laflar da ne demek!!
gencecik çocuk ya ölüye, acıya saygı lütfen..

Dindarlar bir zamanlar çok çekti
kurslara gizli gidilen dönemler türkçe ezanlar karikatür olan cübbeliler
dindarları geç kürtler bgune kadar çok ezildi zilan katliamından kimin haberi var? Varsa yoksa sivas niye çünkü bişeyler e alet edlebilir peki zilan neden yok neden kimsenin haberi yok söylesenize?
İşte bunu kastediyorum siz ölmüleri kullanıyorsunuz siyaset uğruna biri ölse de konuşsak derdindesiniz
neyin sesi neyin savunması bugune kadar neler neler oldu dine mi kürte mi neye sahip çıktın bugun neyin peşindensin alkolume dokunmaymış alkol nedir ki türkiyde neler döndü neredeydiniz?
Neymiş hakkımızı savunuyorlarmış çekilin köşeye bi zahmet

%10 luk hiristiyon bir grup % 90 müslüman insanlara eziyet edip minicik bebekleri katlediyor, allahın kahrettigi esed masum insanlara karşı kimyasal güç kullanıyorsa ben insanım kardesim benim vicdanım var ben onlar için göz yası döker onlar için dua ederim vatanını satan devletini her fırsatta kötülüyen benim ödedigin vergilerle bize hizmet edilsin diye alınan devlet malına zarar verenlere üzülmem benim gözümde onlarında pkk lı trörislerden hiç bir farkı yok

olurmu canım biz vahşiyiz biz kan emiciyiz biz vijdansısız???keşke bir kaç ölüm olsada haber yapsak diyenler milliyetçi vatan sever hey Allahım yaa bilmiyorlarki merhamet etmeyene merhamet olunmaz(hz. Muhammet SAV)düsturuyla düşünen insanlarız..

3-5 örnekle geneli mi hiçe sayalım?

benim cigerime ateş düştü edes o gece minicik bebeklerin üzerine bombalar yardırırken sizin içinizine ateş düştümü ????????
uyuya bildiniz mi o gece yataklarınızda ?????????

hiç üzülmedim ahmet'e haberleri seyrederken hımmm dedim ve yemegimi yemeye dvam ettim :)

3-5 örnekle geneli mi hiçe sayalım?

ama gezideki 3-5 provakatör için gezinin genelini hiçe sayıyorsunuz değil mi?
biz size susun evinizde oturun demedik, her türlü haksızlığın karşısındaydık çünkü, ama siz susun ezilin oturun diyorsunuz, bu mu adalet?
ve en acısı ne biliyor musunuz, bugün yine siz ve sizin gibilerin haksızlığa uğradığı bir dönem gelse ben yine yanınızda olurum, bana ölsün üzülmem dediğiniz halde... çünkü insanlık onuru bunu gerektirir benim gözümde.

Son düzenleme:
Ölüme üzülmek başka
olayı yorumlamak başka bana göre gezi olayları çok az bir kesim hariç tamamen şımarıklık
Devlet malına nasıl zarar verildi gördük
toma altına yatan kızı gördük
devletin de hataları var mı var
ama mudahale kime yapılıyor
ermesini pkklısı hepsi orda değil mi?
facede 3 saat daha diren devrim olacak diye dankdik paylaşımları
ıraktaki savaş resimlerinin paylaşmlıarını da gördük

Hepsini geçtim ben ülkemdeki bu olaylar bir tutmuyorum tutmayacağım arap ülkelerindeki o vahşeti alkolume bedenime dokunma diye sokağa çıkan ergenle bir tutmayacağım

Bir hiç uğruna da olsa ölmelerine üzülmediğim anlamına gelmiyor bu
illa direncem diyorsan insan gibi diren
neyi deviriyorsun
nasıl ülkenin başbakanına küfür ediyorsun
eşine hakaret ediyorsun
sonra vay efendim çapulcu dedi git ağla

"Ahmet'in orada ne işi ver evinde otursaydı"mı?Peki rahmetli Esma'nın orada ne işi vardı o da evinde otursaydı ölmezdi değil mi?

siz nerde oturuyorsunuz ve o ailenin tam adresini bana verin ben yardım ederim o ileye

üç beş değil efendim 3 5 değil analiz yapıldı kimin ne için orda olduğu oranı belli her şey ortada
sağol sen yanımda ol ama genel asla yanımda olmayacak
ister inan ister inanma daha iki gün önce bana kapalıları bilmem nerden ne yapayım diye küfür edildi
bugun çarşafınla belli mekanlardan geç sana karaböcekle başlarlar öcüyle çıkarlar
kimse dindarın yanında olmadı
O yüzden kimse hak savunmaktan bahsetmesin
Siz bize evde oturun demediniz dinin sana otur diyor senin buna hakkın yok şuna hakkın yok dediniz
Siz bizi karikatür malzemesi yaptınız
Siz bizi cahil yobaz yaptınız
Biz eylem yaparken sanki atatürke düşmanmışız gibi karşımıza geçip onun resmini açtınız

Son düzenleme:
benim cigerime ateş düştü edes o gece minicik bebeklerin üzerine bombalar yardırırken sizin içinizine ateş düştümü ????????
uyuya bildiniz mi o gece yataklarınızda ?????????

nerden biliyorsun üzülmediğimi..olayı nerden nereye getirdiniz..
ben ülkemden sorumluyum kusura bakmayın, önce vatanıma bakarım sonra dışarıya..
benim için hepsi candır ahmette, ethem de savunmasız bebekler de, sırf elevi diye kafaları kesilenlerde..
ama benim ve benim gibi düşünenlerin senden farkımız var o da üzülmüyorum demiyoruz senin dediğin gibi..insan insandır, her insan değerlidir yaşamaya hakkı vardır..

adam şehidime kelle demiş, bana çapulcu dedi diye mi ağlayacağım???

amma damardan giriyorsun
ben sidik yarıştırmıyorum
tek taraflı bakılmasını eleştiriyorum
tayyip de bunu dedi oh demiyorum
gezicilerin ne kadar demokratik olduğnu gösteriyorum

"Ahmet'in orada ne işi ver evinde otursaydı"mı?Peki rahmetli Esma'nın orada ne işi vardı o da evinde otursaydı ölmezdi değil mi?
esma vatanını savunuyor allah yolunda cihat ediyordu ikisini aynı kefeye koymanız bile saçmalık esma bizim kurtulus savasında direnen binlerce türk kadını gibi son nefesine kadar mısırı müslümanlıgı savundu bunu bilmemeniz ne acı

işte anlamadıkları da bu esma özgürlüğü için oradaydı onlara göre ahmet, ethem ve diğerleri ise kaos çıkarmak için..

Ozluk bilgilerimiz hemen hemen ayni, goruslerimiz disinda.Bende kariyer sahibiyim, evliyim cocukluyum, kendimi hala gelistirmeye calisiyorum vs.Konumuz bu degil zaten..Siz orda direnirdim dediniz, bense asla orda olmazdim.Ben vatanseverim herseyden once.Ulkemi ic ve dis butun tehditllere karsi korumaya calisirim.AMA ASLA SIDDET YANLISI OLARAK DEGIL.Bizim elimiz polise tas atmaz hicbir vakit.Bunca haksizlik yasamisken asla polisimize saldiran dusuncede olmadim.Evlatlarimida bu sekilde yetistiricem.Bozgunculuk ve fesatlik cikaran hicir zihniyete hizmet etmem.Ulkeyi kaosa surukleyecek herturlu zararli organizazyondan uzagim.Bu zamana kadar bu durusumu bozmadim.EVET ORDAKI INSANLAR CAPULCUDUR.Birileri yine dugmeye basmis onlarda kendilerine verilen gorevi ifa ediyorlar.Bunu sessiz sakin yapsalar amenna.Karsi oldugum siddet yanlisi egilimleri.ARTI ordakilerin egitimi filan bu direnisi hakli kilmaz.Onca terorist olduruluyor yada yakalaniyor iclerinde harwardi bitireni bile gorduk.Kullanilanlara ve onlarin ailerine uzuluyorum sadece boylesi oyuna geldikleri icin.

siz nerde oturuyorsunuz ve o ailenin tam adresini bana verin ben yardım ederim o ileye

ümraniyede oturuyorum, buyrun gelin aşağıdudullu semt pazarının kapanış saatine, bir aile değil yalnız yüzlerce aile..
sadece onlar mı sanıyorsunuz, gidin istanbulun herhangi bir varoşuna, pazar kalktıktan sonraki manzarayı görün, yerdeki çürük meyve sebzeleri toplama mücadelesini izleyin.
siz hayatı kendi çevrenizden mi ibaret sanıyorsunuz?
çıkın gezin 1 göz odada 6-7 çocukla asgari ücretle verilen yaşam mücadelelerini görün.
sonra bidaha düşünün herkesin altında son model araba, elinde cep telefonu var mıymış??? o zaman her sabah otobüsleri dolduran milyonlar hangi ülkenin vatandaşları uruguay mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…