- 11 Ocak 2012
- 469
- 6
- 96
- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
Ahmet Atakanın ağabeyi Süleyman Atakan da, dedi ki;
Kardeşimin ölümüyle ilgili çeşitli spekülasyonlar bulunuyor... Acımızın çok taze olması sebebiyle kardeşimin düşüş anına ilişkin görüntüleri çok fazla izleme fırsatı bulamadım...
Akrep aracının kardeşimin cesedinin yanından geçtikten sonra halkın onu görmesi, akrebin onu vurduğu izlenimini yaratmış olsa gerek. Herkesin oraya hücum edip, akrep vurdu, polis vurdu şeklindeki söylemleri spekülasyona neden oldu... Kaos ve çok bilgi kirliliği var... Biz de net delillerle, bire bir görgü tanıkları ve kamera kayıtlarıyla bir şeylere ulaşmaya çalışıyoruz. Merak ettiğimiz, kardeşimin çivi gibi dümdüz bir şekilde aşağıya inmesi. Kardeşim atletik yapıda biriydi. Birileri yukarıda ona mı vurdu, yukarıda bir müdahaleye mi uğradı? Kardeşimin dengesini kaybedip düştüğüne inanmıyorum. Şu an araştırılıyor, ne oldu da düştü?
Lütfen dikkat;
Attıkları tweetlerle ortalığı ayağa kaldırıp Akrep vurdu, polis vurdu yaygarası koparanların ve elbette Ahmet Atakandan bir Gezi Şehidi(!) çıkarmak isteyenlerin maskeleri bir defa daha düştü ve gerçek ortaya çıktı;
Polis vurmadı, çatıdan düştü!
Kesin olan bu!..
Artık nasıl düştü, polisin üzerine atmak için güneş panelini sökmek isterken dengesini mi kaybetti, yoksa birisi mi itti orasını bilemiyoruz...
Ama düşerek öldüğü kesin!..
bende okudum bunu ama anlamıyolar ki bu kadar gözlerine sokuyoruz görmemezlikten geliyolar!
O çok kesin(!) bilgilerde bi hata olmasın?!Güneş paneli öyle elle sökülebilen birşey değil,kaldırılıp atılabilecek birşey hiç değil...Hani bir de biz konuşurken sürekli orada mıydın?orada mıydın?diye soruluyor ya...Bu çok kesin bilgileri paylaşanlar orada mıydı acaba?
Ha samanyolu ha başka kanal görünenler ortada
Şu Macaristandaki hıristiyan türkleri ''çağdaş türkler" olarak tanıtan Halk tv mi ? Gerçekten çok tarafsız ...
Ahmet Atakandan Allaha ve Hz.Muhammede ağır küfürler | DerinDusun.com
bu sözleri sarf edipte öldüğü için üzüldüm gerçekten yarabbi nasıl bil nesil yetiştiriyoruz biz
Hmm yanında elektrikli metal testeresiyle,lokma anahtarı setiyle filan eyleme gidiyorduysa demek ki...abisi bile böyle söylerken sna noluyo .ayrıca elle sökmeye çalıştığını nerden biliyosun
Hmm yanında elektrikli metal testeresiyle,lokma anahtarı setiyle filan eyleme gidiyorduysa demek ki...
Ne alaka filan değil hangi aletlerin gerektiğini söylüyorum iştehaha ne alaka ya o kadarda değil onu çıkarmak ya da parçalamak için o kadar alete gerek yok bnce.ama yapamayıp kendini attı herlde sonunda taş niyetine.keşke malzeme götrseymiş yanında haklısın bak tüh..
Ne alaka filan değil hangi aletlerin gerektiğini söylüyorum işte
Evet çalıştımDha önce bu işte çalıştın heralde .Damda ne işi varmış demiyo kmse ya normal bişymiş gibi
tehlikeli olsa gerek nasıl çıkarılcağı iyi bilinmezse mazallah düşer insanEvet çalıştım
Dha önce bu işte çalıştın heralde .Damda ne işi varmış demiyo kmse ya normal bişymiş gibi
Evet kafasına gaz fişeği ya da plastik mermi isabet ederse de düşer,biri arkasından iterse de düşer,ayağı kayarsa da düşer,bi sürü sebeple düşer yanitehlikeli olsa gerek nasıl çıkarılcağı iyi bilinmezse mazallah düşer insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?