canim ya aslinda depresyon gibi gorunsede bu anlattiklarin senin hormonlarinla yorgunlugunla ilgili olsa gerek cok zor bir sinav verdin vucudun duygularin alt ust oldu dogum yaptin ve hala yorgunlugunu uzerinden atamadin bebek bakimi gercekten zor is benim bebegimde 10 gunluk ama soyle dusun saglam bir evlat getirdin dunyaya varsin aglasin hepsi gececek amacina ulastin oglun senin altin topun o sana verilmis en guzel armagan eslerimiz bize daha kiymetli ne verebilirki evlatla odullendirmis Allah bizi, dedim ya simdi duygusalsin eminim esinde oyle kendini belkide 2.plana itilmis saniyor olabilir eslerde cocuk degil mi? sana bazen kirici davranmasi aslinda seni ozledigindendir millete bakma insanlarimiz herseyi suslemesini allayip pullamasini iyi bilir cicek, hediye bunlar her erkege gore degisir sormalari bile ayip kime ne bosver sen annesin kutsalsin dunyaya koklerini saldin esini al karsina konus gizli goz yasi dokup alinmak ne demek turk filmi mi bu, catir catir soyle rahatla icinde tutma kesin onunda mantikli cevabi vardir ama dedim ya aslinda sen 1 degil 2 cocugun annesisin sevgilerimle yuvandan mutluluk eksik olmasin