ahh bu sancılar

nidapapatya

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
7
0
286
Elazığ
bu adet sancısından kurtulmanın sanırım bir yolu yok okadar tedavi gördüm evlendim çocuğum oldu ama hala iğneyle geçiyor yokmu önerileriniz menepoza girseydim diyorum bazen düşünün o denli:58::58:

bu adet sancısından kurtulmanın sanırım bir yolu yok okadar tedavi gördüm evlendim çocuğum oldu ama hala iğneyle geçiyor yokmu önerileriniz menepoza girseydim diyorum bazen düşünün o denli:58::58:

valla canım,her ay aynı işkence bende de var..ve aynen senin gibi menapoza girmeyi 4 gözle bekliyorum açıkçası..
bugün geldi yine ve sancı halindeyim şu an ...

evet bir çözüm bulan varsa banada söylesin lütfen her ay sancıdan kıvranıyorum.menopaza girmek daha zor evet bu kadar sancı yok belki ama onun sıkıntısı daha kötü insana ateş baskaması vücüt şişmesi gereksiz sinir sıkıntı bunları yaşamak daha zor bazen geciktiğinde bile insana nasıl sıkıntı yapıyor iki türlüsüde sıkıntılı kadın olmak zor :(

evet ben buldum diyebilirim arkadaşlar ben 1 haftayı geçti günde 2 bardak hayıt tohumu çayı içiyorum ve bugün regli oldum inanın çok hafif bi karın ağrım oldu aslında ben bunu pko için kullanmaya başlamıştım inanamadım bugün. ben her adetin ilk gününde mutlaka ağrı kesici majezik alırım ve sırf bunun için dr a gittim çikolata kistinden şüphelenmişlerdi ama çıkmadı bişey yani çocukluğumdan beri çekiyorum bu sancıyı ama bugün inanamadım mutlaka deneyin

kızlar benimde adetim çok sancılı oluyordu 2 gün pert oluyordum resmen çok şükür doğumdan sonra geçti
birde şöyle bir şey duydum adet sancısı öğrenilen bir acıymış yani beynimizle alakalı bir durumuş ağrıyacak dediğimiz için ağrıyormuş karnımız,bu sancılardan oto hipnoz uygulayarak kurtulabiliyormuş kadınlar yani adetin ağrısız bir olay olduğunu bilinçaltımıza öğrettiğimizde adetlerimiz sancısız oluyormuş
ben doğumumu hipnozla yaptım
o aralar nette bir yazıda okumuştum bunları
bu benim doğumdan sonraki 3. adetim çok şükür çok rahattım eskiden olsa yataktan kalkamazdım ağrı kesici içer dururdum

valla benim beynime ben kabul ettiremedim ...12 yaşımda ilk adet oldum ve ağrı olayı o zaman başladı..o gün bu gündür aynı işkence..ben yoga da yapıyorum,meditasyonda ..ama ağrım baki yani..
her ay aynı işkence..
ben bir de 21 günde bir oluyorum,her ayın bir haftası offline oluyorum yani..

valla benim beynime ben kabul ettiremedim ...12 yaşımda ilk adet oldum ve ağrı olayı o zaman başladı..o gün bu gündür aynı işkence..ben yoga da yapıyorum,meditasyonda ..ama ağrım baki yani..
her ay aynı işkence..
ben bir de 21 günde bir oluyorum,her ayın bir haftası offline oluyorum yani..

canım ne güzel yeniiklere açık birisin demekki yoga ve meditasyon yaptığına göre
birde hipnozu dene derim ben yıllardır çektiğim iştenceden kurtuldum
ilk 2 günü ağrı kesici içerek geçirirdim yemek falanda yiyemezdim ağrıdan 3.gün anca geçmeye başlardı ağrım çok şükür hepsi geride kaldı

Kızlar hasta olduğunuzda sancınız varsa mutlaka evde yatıp dinlenin sıcak su torbası yapın karnınıza veya ayaklarınıza koyun veya sıcak bir duş alın vücudu dinlendiricek bitki çayları için ve çikolata yiyin :) bunları yaparsanız sancınız daha iyi olucaktır. tabi ağrı kesici içmek istemeyenler için :34:

canım ne güzel yeniiklere açık birisin demekki yoga ve meditasyon yaptığına göre
birde hipnozu dene derim ben yıllardır çektiğim iştenceden kurtuldum
ilk 2 günü ağrı kesici içerek geçirirdim yemek falanda yiyemezdim ağrıdan 3.gün anca geçmeye başlardı ağrım çok şükür hepsi geride kaldı

sağol tatlım..deneyeceğim :))
inşallah işe yarar.

valla canımdan beziyorum ..

sağol tatlım..deneyeceğim :))
inşallah işe yarar.

valla canımdan beziyorum ..
bende 2,5 lt lik kola şişelerıne su dolduruyorum bacaklarım arasına alıyorum bide agrı kesici alıyorum birden bi uykum gelıohemen uyuyorum uyandıgımda da bişiyim kalmıo çok şükür:)

bende 2,5 lt lik kola şişelerıne su dolduruyorum bacaklarım arasına alıyorum bide agrı kesici alıyorum birden bi uykum gelıohemen uyuyorum uyandıgımda da bişiyim kalmıo çok şükür:)

ah sorma canım ya..
ben uyuyamıyorum da..kalıyorum öyle sancıyla saatlerce..
Allaha şükür bu ay az sancıyla atlattım..
her ay ayrı çile valla..:59::59:

benımde kendımı bıldım bılelı oluyr sancım ama ayaklarımı ve belımı sıcak tuttugum aylar az oluyr sankı o kadar doktora gıttımkı ama malesef hıcbır care bulamadım tek umudum bebekten sonra ama oda olmuyr 2 senelık evlıyım korunmadık hıcbır sorunda yok ama olmuyr acaba sancının bır etkısı varmıdır sızce ne zaman kurtulcam acaba:50:

arkadaşlar benim de aynen, sancılarla sıkıntım var....şurda 1.5 senedir daha çok...bekarken bu kadar olmazdı....bu gün de muzdaribim...sabah 6.5tan beri kıvranıyorum...doktora sorduğumda, sancı olması iyidir, yumurtanızın çatladığını gösterir, dedi....çocuk olmaz mı diye korkmayalım .....bu hayıt tohumunu denmeliyiz....aklıma yattı...:34: :34:

bende aynı durumdan muzdaribim her ay aynı :( ağrı kesici kullanmamk zorunda kalıyorum ama ne denli sağlıklı bilmiyorum. hatta şu anda hastayım ve yavaş yavaş ağrıkesicinin etkisinin geçtiğini hissediyorum :'( geçenlerde tv de ibrahim saraçoğlu adet sancısı çekenlere civamperçemi diye bi bitki önerdi.sanırım çay gibi yapılıp içilicekmiş.aktardan falan bulabilirsem bi denemeyi düşünüyorum bakalım

Back