• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan ah şu nişanlılık:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aysuuu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
36
0
6
İstanbul
kızlarrrr benim gibi nişanlı olup da babası düğün tarihi noktasında sorun yaratanlar varmı bu aşamaya gelene kadar çok uğraştım haziran ayında düğün olmasını istiyorum 1 yıl nişanlı kalmış olucam ama istemiyor erkenmiş böylede olmaz ki yaa:5::5::5::5: çok fazla uzatınca sorun oluyor ama gelde anlat çok zor çokk:43::43::43:

Baban neden müdahale ediyorki hayret...genelde kız babaları nişanlılık dönemi uzun sürsün istemez seninki bir istisna sanırım:))canım hayırlısı olsun bende 3 yıl nişanlı kalmıştım seni anlayabiliyorum,gerçi bizde başka sebepler vardı,.çok üzme kendini hayırlısı olsun.erken olmasından kastı ne acaba tam olarak?

benimde bu cumartesi nişanım var ama nisan ayında da düğün düşünüyoruz hatta belki daha da az zamanda çünkü bu nişan düğün olayları sırasında tartışmalar olabilir diye gelecekte birbirimizin suratına bakabilelim diye erken yapmak istiyoruz :):21:

Ben de 15 ay nişanlı kalmış olacağım. Benim babama da kalsa herhalde hemen evlenmemi istemiyordu ama işte bütün şartlar uygun,neden bekleyelim ki? Yaşım olmuş 27. Kayınpederin arasın biz haziran için yer bakıyoruz desin babana,sizin için uygun mudur falan diye. Tabi bunu sen nişanlına,nişanlın da babasına iletecek.

Hayırlı işleri çok bekletmemek derler ama.

Benim babama kalsa nişan için de erkendi. Babam biraz geniş galiba. Sevgili olarak gezdiğimizi,benim onlarda kaldığımı,şehir dışına falan gittiğimizi biliyordu ama herhalde hala böyle flörtleşmemizi mi istiyordu anlamıyorum :D

Benimde dugunume 9 ay var daha nisanlanali ise 3 ay oldu nisanlimin ailesi memlekete gidecekleri icin nişan aralıkta oldu dugun martta olsun dediler babamlarda biz hazirlanamayiz hem okul zamanı memleketten akrabalar gelemez haziran olsun dedi nisanlim rizeli ve haziranda cay mevsimi tum akrabalarim orda olacak ben o kadar taki taktim herkesi cagirmam Lazım dedi hakli olarak temmuz da ramazan var benim ailem de Giresunlu agustosta fındık falan filan derken on bes tatil olsun dedi babam nisanlimda ne yapsin 2 yil bekledim azicik daha beklim dedi biz başkalarına göre ayarladik dugun tarihimizi kisin dugun hic istemiyorum ama yapacak bisi yok 31 01 2015 tarihimiz salon tutuldu:))

Son düzenleme:
Back