ah şu eller:)

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
42
kızlar 2 aylık bebegim hala uyurken ellerine alışamadı:) hafif uyku modundaysa o elleriyle yüzüne dokunadokuna uyandırıyo kendini ,geceleri mecburen battaniyesini sıkıca altına dogru itiyorum ellerini hareket ettiremiyor bazen üzülüyorum ama napim uyuyamıyor yoksa
sizde durumlar nasıl

benımkı dogdugundan berı ellerı havada hep kollarıdamı agrımıyo merak edıyom ılk zamanlar cok uyandırıyodu kendını sımdı alıstı ama bıseyde sardırmıyo battanıyesını bıle koltuk altından dogru sarıyodum cok komık duruyo ama uıyurken ayy askım benımm

sarsam hayatta uyumaz benim cadı ellerini yumruk yapıp yanlara acıyor uyurken

benim kizimda ayni kollar bacaklar havada uyuyor o eller yuzde kafada asla sardirmaz bir gece bende battaniyenin altina koydumda feryatlarini duycaktiniz sanirim normal zamanla duzelirler

Benim oğlumda ellerini yüzüne yada kulaklarına kapatıyor.Ama uyanmak istediği zaman yüzünü burnunu sıkıyor.

canim benimki gece yüz üstü yatiyor bir sorun olmuyo ama gün icinde ayni sorunu bizde yasiyoruz. Ben careyi kundak yapmakta buldum canim ya hemen de uykuya daliyo elleri kollari bagli olunca hem bu sekilde gazinida rahat cikarir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…