ah şu çamaşırlar

Ayy cidden çok güzel kokuyor ben raflar da kokluyorum onları bazen gören sapık mı kadın diyecek :9::9:
Malesef devamlı kullanamıyorum oğlumun alerjisi var misafirim geleceği zaman sıkıyorum sadece , onu da diyecektim aslın da ne kadar çok koku aslında o kadar kimyasal madde , uzun yıllar kullanınca sonuçları iyi olmuyor bizim için biliyorsun .
Ariel evet çok güzel ama israil malı oda, omo ne zaman kullansam yüzüm sivilce basıyor .
Alo kullanıyorum bende , hoş onun da kime ait olduğuna bakmadım hiç.

bende hepsini kullanamıyorum astımım var alerji yapıyo ama o alamancı kokusu yapmıyodu hiç bişey bi kaç kere halamlarda kaldığımda yıkamıştı giysilerimi o nasıl bir kokudur ya o çamaşırları bi daha yıkamak istemedim :D

bir ara (sanırım 90 lı yıllarda) persil jel vardı, böyle minicik bir şişeydi, şeffaf yeşil renkli.. ve resmen bir ev parası gibi birşeydi :27: halam kullanırdı onu allahımmmm 29.5 yaşındayım ben hala öyle koku bilmiyorum. koku resmen eve sinerdi, senelerce çıkmazdı.. ben onun gibi bir deterjan daha görmedim.. şimdikinin alakası bile yok..

ben çamaşırları kokulu kurutucu mendiliyle kurutucuya atıyorum mis gibi çıkıyor, onun haricinde bir formül bulamadım ne yazık ki :50:

dip not: omo sıvı harika kokuyor, bir süre de kalıcılığını koruyor onu da deneyebilirsiniz..

Son düzenleme:
bende hepsini kullanamıyorum astımım var alerji yapıyo ama o alamancı kokusu yapmıyodu hiç bişey bi kaç kere halamlarda kaldığımda yıkamıştı giysilerimi o nasıl bir kokudur ya o çamaşırları bi daha yıkamak istemedim :D

kesin aynı üründen bahsediyoruz :27:

Alo,omo ariel hepsi israil malı.
Yumoş vernelde :(

Tavsiye omo ya da ariel yumuşatıcı yumoş un mor olanı ama lavantalısı değil en koyu mor olanı.Birde nevresimlerde pembe yumoşu kullanıyorum.Yumoşların ikiside konsantre creation serisi

bir ara (sanırım 90 lı yıllarda) persil jel vardı, böyle minicik bir şişeydi, şeffaf yeşil renkli.. ve resmen bir ev parası gibi birşeydi :27: halam kullanırdı onu allahımmmm 29.5 yaşındayım ben hala öyle koku bilmiyorum. koku resmen eve sinerdi, senelerce çıkmazdı.. ben onun gibi bir deterjan daha görmedim.. şimdikinin alakası bile yok..

ben çamaşırları kokulu kurutucu mendiliyle kurutucuya atıyorum mis gibi çıkıyor, onun haricinde bir formül bulamadım ne yazık ki :50:

persil jelin pembesini aldım bugun ama yok yok yok o da değil :52: yurtta kurutucu olaydı iyiydi :52::52:

İlk defa duydum o neki öyle :26:

Orada üretilen ariel ve vernelle bizdekiler çok ayrı.
Kuzenim geçen yıl gelirken getirmişti.Gerçekten kokular çok farklı

Halana soramıyorsun sanırım hangi deterjanla yıkadığını ?

ben işin sırrını çözdüm...=)

elbise nasıl kokutulur...=)
ben sıvı deterjan kullanıyorum ..perwol
yumuşatıcım da Yumoş...
deterjanı ekledikten sonra üstüne az yumuşatıcı ekleyin
farkı göreceksiniz...

Az önce arkadaşta söyledi aynı marka olan ürünler bile ülke ülke değişiyormuş , anca ısmarlama yapacaksın sanırım .

İlk defa duydum o neki öyle :26:

Tr'de Gratisler de satılıyor, kurutma makinası için mendil deyince veriyorlar, kuruturken bütün güzel koku kayboluyor normalde ama onun lavantalısı, dağ esintilisi falan var. kurutucuya çamaşırla beraber 2 tane atınca harika bir koku bırakıyor :)

bilemedim ya kız:1: ama ben yumusatıcı olarak yumoş kullanıyorum çamasırlarım hıcte yumoş yumoş olmuyor ve kokmuyor öyle çok bende hep koksusn istiyorum ama ı ıh bende çamasırlarımı bir hafta sonra koklayıp evimn muhteşem cıceklı bahçesinde fönlü uçuşan saçlarımla çamasır burnuma yapışmış vazıyettee etrafımda dönerken havaya çiçekler saçılsın istiyorum olmuyor :17: halbusi reklamlara böyle kandırıldım..ben koklyalıp bu ne laan leş gibi kokuyo diyip kirli sepetinde buluyorum kendımı entereannnn bi gazoz olsa anlatıcam ama yokk

Ayyy gulmekten bayildim bu yoruma hele gazoza koptum vallahaa:p:D:D:p:D:p:D

Vallahi bayıldım konuya yazılanlara ben yumuşatırım kansırıjen diye kullanıyordum ariel sadece oda kolmuyordun sonra şokta indirime diye kasiyr çok ısrar etti aldım tursilmatik lavantakı güzel kokuyor ama lekeler duruyor temiz yıkasın yeter zaten parfümünüz kalıcıyda açınca dolabı parfümünüz kokuyor daha güzel. Ben evi güzel korkanlara bayılıyorum oda spreyi falan aldım hep kalıcı değil bende misafir gelmeden önce halıya ve perdeye sıkıyorum ama okadar misafirlik benim evime has koku istiyorum daha bulamadım bulan ferah tavsiye ediversin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi bayıldım konuya yazılanlara ben yumuşatırım kansırıjen diye kullanıyordum ariel sadece oda kolmuyordun sonra şokta indirime diye kasiyr çok ısrar etti aldım tursilmatik lavantakı güzel kokuyor ama lekeler duruyor temiz yıkasın yeter zaten parfümünüz kalıcıyda açınca dolabı parfümünüz kokuyor daha güzel. Ben evi güzel korkanlara bayılıyorum oda spreyi falan aldım hep kalıcı değil bende misafir gelmeden önce halıya ve perdeye sıkıyorum ama okadar misafirlik benim evime has koku istiyorum daha bulamadım bulan ferah tavsiye ediversin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepsi makineden çıkarken kokuyo sadece sonra bi gram yok o koku:19:

Tr'de Gratisler de satılıyor, kurutma makinası için mendil deyince veriyorlar, kuruturken bütün güzel koku kayboluyor normalde ama onun lavantalısı, dağ esintilisi falan var. kurutucuya çamaşırla beraber 2 tane atınca harika bir koku bırakıyor :)
Evet gerçekten bütün koku gidiyor , gerçi kokunun gitmesi benim için iyi bi yerde oğlumu rahatsız ediyor ama geçen gelen servis elemanı aksine çamaşıra daha çok siniyor o kimyasallar dedi , merak ettim ama yine de sadece kendi çamaşırlarıma deniycem .

Back