Ah şu bizim fedakar annelerimiz

neno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
45
4
anneler çocuklarını öyle bir sevgi ile severlerki,anneler için dünya çocuklarının etrafında döner.bu sabah çok yağmur yağıyordu camdan baktığımda çocuklar okula gidiyordu.bir annenin elinde şemsiye çocuğu ıslanmasın diye ona vermiş kendisi sırılsıklam olmuş.yoldan oluk gibi yağmur suları akıyo,annesi çocuğunu kucağına aldı ve suyun içine hiç düşünmeden girdi çocuğunu kaldırıma çıkırdı kendisinin paçaları su içinde kaldı.ben çok duygulandım bende bir anneyim işte dedim annelik böyle önce çocuklarımız. sonra biz fedekar annelerimiz.tüm anneleri sevgi ile selamlıyorum.

her zaman her ortamda anne olmak işte
tüm çocukların kaç yaşında olurlarsa olsun o çocuklarda anne olsa bile her zaman annenin o şefkatine ihtiyaç duyuyorlar ve o artık annane olmuş annelerde her zaman bebekliğinde ki kadar şefkat göstermez mi zaten

evet herseyde once cocuk
ben ne yapsam her zaman cocuklarim icin yapiyorum,
yemek, esya almak giysi almak gezdirmek sevindirmek , herseyi once yavrularim icin yapiyorun zmaanim kalirsa istiyorsam kendim icin sona birakiyorum
Annem de ayni oyleydi gene oyle
iste bu Anne' lik

bu yazıyı okurkende gözyaşlarımı tutamadım yeni anne adayıyım ve ikizlerim olacak allah izin verirse

ve annemle öle zorgünlerimiz olduki benim annem sinir hastası onu öle hallerini gördümki şuanki durumu için şükrediyorum.....kıyamazdı bize asla ...halada öle onu çok sviyorum....

ve anneliği şuan yaşadığım sıkıntılarda çok daha iyi anlıyorum

Dediğiniz olayı 4 yıl önce aynen bende yaşamıştım. Oğlumu sınıfa bıraktığımda öğretmen beni görmüş ve "sen kendine bakmazsan çocuklarına nasıl bakacaksın, sırılsıklam olmuşsun kendinide korusaydın" demişti.
İnanan annelik öyle duygu ki o anda hiç bir şey düşünmüyorsunuz.

annelik çok kutsal bir mevki. ben sırf çocuklarım için varım. onlarsız bir hayat düşünemiyorum. herşey bir yana onlar en baş köşeye. hele anacım. canım anacım, seni çok çok seviyorum. iyiki varsın. bizim için ne fedakarlıklar yaptın. tek siz okuyun, ben kuru ekmeğe razıyım dedin. çok şükür hepimiz seni dinledik. böyle anaların hakkı nasıl yenir.

benim annemde cok fedakarlik yapti ben ve kardesim icin.bir sürü aile problemlerine ragmen bizim icin dayandi.ben simdi evliyim ve onu daha iyi anliyorum.acaba ben olsaydim ayni sartlarda dayanabilirmiyim diye dusunuyorum ama dayanamazdim.ben anne deilim ama anneleri annemden dolayi iyi anliyorum...senağlama

Annemi anne olduktan sonra anladım. canım annem benim. cennet anaların ayağının altında diye boşa denmemiş. kim ne derse desin hayatta en fedakar kişiler annelerdir. ne eş , ne arkadaş, nede çocuklar, hiç biri anne kadar fedakar olamaz.

X