hayvanlarda anne...

kedi.jpg

canım paylaşım için teşekkürler...:1hug:
çok güzel kareler...
anneliğin nekadar kutsal olduğuda bir okadar vurgulanmış...vereliniortak

canım paylaşım için teşekkürler...:1hug:
çok güzel kareler...
anneliğin nekadar kutsal olduğuda bir okadar vurgulanmış...vereliniortak

opuyorumnanaktancanimsin begendiysen ne mutlu bana ben tsk ederim evvet annelik bambaska cok kutsal tarif bile edilemez anca yasanir ama hayvanlarin anne yavru sevgisi de bi bambaska oluyoopuyorumnanaktan

İnci tanem çok tatlısınız tuanayla maşallah:nazar: allahım nazarlardan korusun topiklerini takip etmeye çalışıyorum sewgilerleopuyorumnanaktan

ayyy bu görsel ziyafeti bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim hepsini bilgisayarıma kaydettim...
insan olsun hayvan olsun herşeyin yavrusu güzel oluyor.. yavru bir hayvan görünce çıldırıyorum ya.... çok sağolun...

İnci tanem çok tatlısınız tuanayla maşallah:nazar: allahım nazarlardan korusun topiklerini takip etmeye çalışıyorum sewgilerleopuyorumnanaktan

:kedi:cok cok tskler balim benim o güzel yüregine saglik güzel bakan güzel görürmüsopuyorumnanaktan
:kedi:canimsin biliyorum cok SIKI takip ediyosun hemde begeniyosan topiklerimi ve konularimi ne mutlu bana canm:kedi:
opuyorumnanaktancok cok tsk ederim sanaopuyorumnanaktan

ayyy bu görsel ziyafeti bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim hepsini bilgisayarıma kaydettim...
insan olsun hayvan olsun herşeyin yavrusu güzel oluyor.. yavru bir hayvan görünce çıldırıyorum ya.... çok sağolun...

opuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdin canim begendiysen ne mutlu bana:kedi:eek:puyorumnanaktan

:kedi:cok cok tskler balim benim o güzel yüregine saglik güzel bakan güzel görürmüsopuyorumnanaktan
:kedi:canimsin biliyorum cok SIKI takip ediyosun hemde begeniyosan topiklerimi ve konularimi ne mutlu bana canm:kedi:
opuyorumnanaktancok cok tsk ederim sanaopuyorumnanaktan

Canım rica ederim ne demek güzel topiklerini takipteyim benden kaçamassınnn:eek: kendine iyi bak sewgiyle kal opuyorumnanaktan

X