• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah oyle sanslisizinki cok uzuluyorum

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Istanbul de yasayanlar ne kadzr sanslisinizzzzzz yerinizde olmk isterdim

Komşunun tavuğu kaz görünürmüş o hesap.
Neden heves ettin ki istanbula? Neresinden dert çıkacak anlat bakalım
tarihi dokusu sokaklaro kafeleri sahaflari univerditeleri. insan orda yasamaktan zevk duyar . okadzr istiyorumki ins ilerde hayirlisiyla kismet olur . cok sanslilar orda yasayablar. orda ayri gevirdigim yillarima yaniuorum

tarihi dokusu sokaklaro kafeleri sahaflari univerditeleri. insan orda yasamaktan zevk duyar . okadzr istiyorumki ins ilerde hayirlisiyla kismet olur . cok sanslilar orda yasayablar. orda ayri gevirdigim yillarima yaniuorum
Herkes yaşadığı yerden şikayetçi biri modern değil der biri yol biri başka birşey o birinin içinde bnde varım tabiki..

Yaşanmaz burada trafik insanın ömründen çaldığı zamanı kısıtladğımız bir sehir..

1 yıldır ayrıyım istanbuldan, ben de çok özlediğimi farkettim. :/

Ay o kadar sansliyiz ki bir 40 dakikalik yere 2 bucuk saatte gidiyoruz. Gunun her saati trafik hizmeti var. Kalabalik desen, artik metrobuste sira beklemek icin siraya giriyorsun. O tarihi mekanlar varya artik turistten gecilmiyor. Turk mu acaba bu diye bakiyorsun insanlarin yuzune. Sacma sapan mekanlar acilmis yuz yillik binalarin yanina sagina soluna. O caaaanim parklar yaz gelince mangal yerlerine donuyor. Sahil kenarlari gece gunduz hep icki veriyor. Bi yagmur damlasi dussun, bir kar yagsin her yer birbirine giriyor. Gercekten muhtesem, cok sansliyiz.

Istanbula gittim ve hicte sevmedim.
Cok ama cok kalabalik.
1 sehirde 17/18 milyon insan nasil olabilir? Nasil sigarlar 1 sehre?
Hollandanin tum sehirlerle toplam nufusu 18 milyondur. Rahat rahat yasiyoruz burda.
Istanbul 1.500 km kare. Hollanda 41.500 km kare.
Bknz: 40 kati daha kucuk bi capa, ayni sayi adami sigdirmaya calismak.
Turkiyem bi baskadir, ama istanbulda yasamak istemezdim.

Şanslı mı? Daha 10-15 dk önce kadının biriyle tartıştım. Dolmuşta otururken ayaklarımı koyacak yer bulamadım nerdeyse öyle bir yapıştı bana, bende yanımdaki amcaya yapıştım. Ses cıkarınca söylenmeye başladı bende tamam sen haklısın diyip kulaklığı taktım. her gün bu tarz şeyler oluyor.işegergin başlatıyorlar. Cidden şans nerde...

Benim farkındalığımı arttırdın. Açtığın konu için teşekkürler :)

İstanbula en son 20 yıl önce gelmiş bence konu sahibi. O anlattıklarının hepsi tarih oldu. İstanbul orta doğunun başkenti heryer arap her yer dilenci tacizci .. Biber gazsız dolaşmıyor kadınlar, herkes her an tedirgin. Sahil mangalcı sonrasında da bıraktıkları çöpleriyle dolu. Çok güzel dediğin mekanlara ulaşmak saatler sürer ulaştıktan sonra yer bulmak bir o kadar kuyruk kalkarken ödediğim hesap normalin 3 katı. Beğenmezsen gitme müşteri çok nasılsa. Havası hep kapalı hep gri.. İnşallah tez vakitte kurtulurum da size yer açılır zira bir kişi daha gelse sığamayacak gibiyiz.

Insanlarin yuzune bakiyorum o kadar mutsuzlar ki..yasanacak yer degil.ha bi anadolu yakasi bi silivri buyukcekmece ayri.oralarda insanlar gulumsuyor.ama gel bi maslaga levente bak bi yuzlere..mekanik

İstanbul bana göre parası olana güzel
Yoksa normal yurdum insanı için bildiğin eziyet
Teyzelerim var.Birine gitsem diğerini görmek için başka semte gitmem gerekiyor.Resmen o sürede ben yaşadığım şehiri 3 kere turlarım.
Yaşayanlara allah kolaylık versin.

Back
X