Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nasip ederse bnde mantık evliliği yapmayı düşünüyorum.Yani öyle düşünüyorum tabiki nasip zamanıyla ilgili birşey öğrenebiliyormuyuz?ince bir cizgi var bu mantik evliligi yapacaginiza isaretmis :* kitabin adi elfabe
Selma hanimcigim size yazdim
Sevgiler burdan ablanıza. Bi hayvanla birebir biraz zaman geçirseniz ablanızı anlardınız emin olun. Onları sevmek o kadar kolay ki
Bende çizgi yokAy at ablacım ya. Kurumda ne kadar adam varsa ellerindeki evlilik çizgileri doğru şeyler söylüyor burdaski millet ti ye alıyor. Gönder
ince bir cizgi var bu mantik evliligi yapacaginiza isaretmis :* kitabin adi elfabe
Bende 3 çizgi var o ne demekince bir cizgi var bu mantik evliligi yapacaginiza isaretmis :* kitabin adi elfabe
gonder bir bakayim ozeldenBende çizgi yok
oncesinde yasadigin ciddi gonul iliskileri demek. Tabi boylari dallari vs de onemli. Bugun birinin elinde iki tane ayni boyda cizgi vardi. Bozulmasin diye iki evlilik gorunuyor ama kitabin yalancisiyim dedim. Bugun ilk kez tanistik. Meger bosanmis ikinci esiyle evliymis.Erken evlenenlere madalya takm
Bende 3 çizgi var o ne demek
oncesinde yasadigin ciddi gonul iliskileri demek. Tabi boylari dallari vs de onemli. Bugun birinin elinde iki tane ayni boyda cizgi vardi. Bozulmasin diye iki evlilik gorunuyor ama kitabin yalancisiyim dedim. Bugun ilk kez tanistik. Meger bosanmis ikinci esiyle evliymis.
Hemen atıyorumgonder bir bakayim ozelden