• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah o Gelinlikler

Feminist erkek mi ahahahhaha :D

ince bir cizgi var bu mantik evliligi yapacaginiza isaretmis :* kitabin adi elfabe

Selma hanimcigim size yazdim

ince bir cizgi var bu mantik evliligi yapacaginiza isaretmis :* kitabin adi elfabe

Allah nasip ederse bnde mantık evliliği yapmayı düşünüyorum.Yani öyle düşünüyorum tabiki nasip zamanıyla ilgili birşey öğrenebiliyormuyuz?

Küçüklüğümden beri benim de hiç gelinlik hevesim olmadı, düğün arefesindeyim sadece 3 gelinlikçi gezdim son giydiğim çevre tarafından çok yakıştırıldı bende onu aldım. Bir arkadaşım var kapora vere vere bir hal oldu fikir değişikliğinden zarara girdiler yani. Şükür evlendi seçebildi bir tane. :ıslık:

Kısmet, kader bu işler. Uygun zaman, uygun eş, hayırlısı ile olsun. Her gün sıkıntı, sinir, kavga yaşanacaksa hiç olmasın. :KK20:

Sevgiler burdan ablanıza. Bi hayvanla birebir biraz zaman geçirseniz ablanızı anlardınız emin olun. Onları sevmek o kadar kolay ki

ben de hayvansever tayfasindayim. O kadar çok seviyorum ki alerji olmama rağmen kedileri köpekleri gördüğüm yerde parca pinçik seviyorum. Evimde de çok besledim ama çok yoruldugum için göze alamıyorum artik bu kadar fedakarlığı. Köpegim 14 yaşında öldü. Bi daha da kedi köpek almadim eve

Ben ozellikle prenses model gelinlikleri dugun pastasina benzetiyorum :KK53:

Erken evlenenlere madalya takm

Bende 3 çizgi var o ne demek :D

Erken evlenenlere madalya takm

Bende 3 çizgi var o ne demek :KK70:
oncesinde yasadigin ciddi gonul iliskileri demek. Tabi boylari dallari vs de onemli. Bugun birinin elinde iki tane ayni boyda cizgi vardi. Bozulmasin diye iki evlilik gorunuyor ama kitabin yalancisiyim dedim. Bugun ilk kez tanistik. Meger bosanmis ikinci esiyle evliymis.

oncesinde yasadigin ciddi gonul iliskileri demek. Tabi boylari dallari vs de onemli. Bugun birinin elinde iki tane ayni boyda cizgi vardi. Bozulmasin diye iki evlilik gorunuyor ama kitabin yalancisiyim dedim. Bugun ilk kez tanistik. Meger bosanmis ikinci esiyle evliymis.
42de282a-6336-4605-bee9-4bcebac4b8d6.jpg

2-3 kere evlenebilirim yani :D Hadi bakalım hayat sürprizlerine devam edecek demek ki :D

Bende 30 yaşında bekarım senin dediğim kriterlerin aynısını taşıyorum sevmek, aşık olmasamda hoşlantı ve beğeni duyarak evlenmek isterim. Büyük şehir derler izmire güya ama adam kıtlığı var bana da denk gelmiyor ilişkilerimde kısa sürüyor artık bıktım kestim zaten umudumuda seni çok iyi anlıyorum.

34 umde evlendim iyi ki gec evlenmisim. Ne isteyip ne istemedigimi tam manasiyla biliyordum. Karsimda ki kisi yani esim de oyleydi.
Gec evlenmeyi bu kadar sorun etmeyin bence, ben su an avantaj olarak goruyorum.
Daha oncesinde evlenseydim muhtemelen bosanmis olurdum

Ah bu papatya falları çaresizliğin yazık ona mı kaldı
Ah şu papatya falları başka bahara kaldı

Back