• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah o Gelinlikler

feminizm demek kadınları gözü kapalı savunmak demek değil :)
'şişman bir kadın patlamış mısır gibi hopluyor' demedim
'bacak kadar bir kadın patlamış mısır gibi hopluyor' demedim
'sıska ve çirkin bir kadın patlamış mısır gibi hopluyor' ' demedim.
Genel olarak o tür gelinlikleri giyen kadınlardan bahsettim ve aşağılamadım.
Hoşuma gitmeyen bir şeyin bende yarattığı etkiyi anlattım :)
Herhangi bir kadına hakaret edilecekse en son yapacak kişi ben olurdum herhalde.
Memnuniyetsizlik, beğenmeme ve kişisel olmayan tasvir aşağılamak değildir.
Keşke siz de bu ayrımları bilseydiniz :)
"Ne öyle avize gibi kocaman offf çok çirkin ya :)
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum" bunlar sizin cümleleriniz :) Feminizmden ne anladığınız ortada onu tartışmaya açmıyorum.Ben beğenmiyorum daha zarif elbiseler giymeyi tercih ederim diyebilirsiniz ama gelinlik giyen kadınların olduğu bir platformda offf cok cirkin ya avize gibi patlamış mısır gibi oluyorlar diyemezsiniz.Çünkü size ne .İsteyen istediğini giyer.İnsanların zevklerini kendi zevkinize göre aşağılayamazsınız.Bu sadece sisman zayıf demekle olmuyor yani.

Bu arada gelinlik giymedim evli degilim ve ben de kabarık gelinlikleri özellikle şık bulmayan taraftayım.Ama memnuniyetsizliğimi aşağılayarak kapatmıyorum.Önemli bi ayrimdir bu malum herkes bi gün öğrenir umarım :)

Bende 24 yasındayım. Yaşım size göre küçğk elbette ama bende kendimi evde kalmıs gibi düşünmeye başladım . Çünkü çevreme bakıyorum . Bir mutluluk pozları, hediyeler,sevgi söcükleri havada uçuşuyor .:halay: Gözüm yok Allah daha da mutlu mesut etsin. Hele o tombik bebelerini paylaşmıyorlar mı kendi canlarından kendilerine benzeyen cocuklar Hah orda işte bir iç çekme geliyoor bana :-) Ben neden hala evlenmedim diyorum biri de benim hayatıma girsin mesela,gözümün içine baksın iki tatlı söz duyalım dimi ama :21: Bunlar hiç abes seyler degil bence ve Rabbim tüm isteyenlere hepimize Hayırlı eşler nasip etsin. Çalışmak kendi paranı yemek ,Hayvanlar ,gezmek tozmak bunlar güzel şey ama hep bir eksiklik oluyor insanın hayatında . Benim arkadasım da 25 yasında oda diyor heralde kadermde kmse yok . demek ki birçok evlenemeyen kişi böyle düşünüyor. Bende dahil . Ama ben her zaman zamanı var derim . o zaman gelmeden hiç birşey olmuyor . İlla ki vardır ve cıkacaktır . Buna inanalım bence . :KK60:

"Ne öyle avize gibi kocaman offf çok çirkin ya :)
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum" bunlar sizin cümleleriniz :) Feminizmden ne anladığınız ortada onu tartışmaya açmıyorum.Ben beğenmiyorum daha zarif elbiseler giymeyi tercih ederim diyebilirsiniz ama gelinlik giyen kadınların olduğu bir platformda offf cok cirkin ya avize gibi patlamış mısır gibi oluyorlar diyemezsiniz.Çünkü size ne .İsteyen istediğini giyer.İnsanların zevklerini kendi zevkinize göre aşağılayamazsınız.Bu sadece sisman zayıf demekle olmuyor yani.

Bu arada gelinlik giymedim evli degilim ve ben de kabarık gelinlikleri özellikle şık bulmayan taraftayım.Ama memnuniyetsizliğimi aşağılayarak kapatmıyorum.Önemli bi ayrimdir bu malum herkes bi gün öğrenir umarım :)

ben kadınları aşağılamadım hanım efendi gelinliğin şeklini beğenmediğimi o şekilde belirttim.
komik bulmak, patlamış mısıra benzetmek kadını aşağılamak değil, gelinliğin modelini öyle buluyorum.
'balık model gelinlik' diyince 'gelini nasıl balığa benzettiniz cık cık' olmuyorsa, tuvalet giyince aklımıza nasıl klozet gelmiyorsa, 'avize model gelinlik' diyince nasıl kimse kötü algılamıyorsa bu da benim yorumum işte.
bana göre komik ve patlamış mısıra benzetiyorum bu kadar basit :)
giyen kadını zevksiz, şişko, çirkin, sıska, salak, varoş diye aşağılamıyorum.
bunlar benim fikirlerim ve burada da söylemekte bir sakınca yok. çünkü kime ne?

şurada yıllardır mücadelesini verdiğim, uğruna bir çok şeyden vazgeçtiğim şey yüzünden linç edilmek de varmış :)

Ben de ilk defa bu sene bi tuhaf hissetmeye başladım. Yaşıtım düzgün tiplerin sayısı azaldı, ben beğensem onlar beni beğenmiyor. Seçe seçe yalnız kalacağız sanırım :) Yaş 30 benim

Teşekkür ederim :)
Bende senin için
Daha tutarlı olduğun, gerçek anlamda feminizmnçsvbvfkvşb neyse yaaa vazgeçtim :KK70:
Bende sana başarılar dilerim hıh :63:

sizi daha çok sahalarda görmek isteriz :)
malum feminizmi bize öğretmeniz için bulunduğumuz ilin kadın hakları derneklerinde sizin gibi insanlara ihtiyacımız var:)
bazen yetişemediğimiz yerler olabiliyor. bu konuda oluşan boşluğu engin bilginiz ve emeğiniz ile doldurabileceğinizi düşündüm :)

ablam da ayni sizin gibi. Çocuk istemiyor ama kedileri var bir sürü. Kocasıyla da gelgitli bi evliliği var. Ben tedavilerle yeni yeni çocuk sahibi olacağım inşallah. Ama hic anlamıyorum onun bu durumunu. Kediler okula gitseydi eminim bütün mal varlığını onların eğitimine harcardı ama çocuk yapmak istemiyor.
Ablanız aynı ben :)) Öyle bir şey oluyor ki, çocuğunuz gibi oluyorlar. Çok özlüyorum işe geldiğimde, saate bakıyorum devamlı eve gitsem bir an evvel de çocuklarımı sevsem diye :)

sizi daha çok sahalarda görmek isteriz :)
malum feminizmi bize öğretmeniz için bulunduğumuz ilin kadın hakları derneklerinde sizin gibi insanlara ihtiyacımız var:)
bazen yetişemediğimiz yerler olabiliyor. bu konuda oluşan boşluğu engin bilginiz ve emeğiniz ile doldurabileceğinizi düşündüm :)

yok yok sen bayrağı çok güzel taşıyorsun ben yoluna şey etmiyim :D

Hiç gelinlik ve evlilik hevesim olmadı.
Hala gelinlikler bana çok komik geliyor.
O yüzden elbise gibi kıyafet giyeceğim.
Ne öyle avize gibi kocaman offf çok çirkin ya :)
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum ..

Evlenmekten daha önemli şeyler var hayatta.
Çalışmak, başarmak, gezmek görmek, öğrenmek, hayatın keyfini çıkarmak evlilikten ve çocuktan bin kat daha değerli.
Ha diyorsun ki sen niye evleniyorsun...
Bütün bu özgürlüğü ve yaşam enerjisini ondan alabileceğime inandığım için evleniyorum.
Feminist bir erkek bulabildiğim için, hayatı ortak yaşayabildiğime inandığım için.
Hayvanı, doğayı sevdiği için. Tek hayali kamp yapmak olan bir adam olduğu için evleniyorum. İyi kötü zaman gösterecek.
Yaşım da 30 olacak.
Yani bunlar olmasa bende evlenmezdim. Kimseye gönüllü hizmetcilik yapacak halim yok. Hele çocuk..
Aman aman uzak olsun.
Hayat bu işte ne getireceğini bilemezsin.
Bence evlilik birinci planda olmamalı. Gelinlik giymekle evlilik olmuyor.
Kendini sosyalleşmeye adarsan doğru düzgün bir insan çıkma olasılığı da artar bence.
Önce kendini besle :)

Bizim gibiler de aslında evlenme meraklısı değil. Öyle olsaydı çoktan evlenirdik bence. Hayatı evliliğe endekslediğimizden değil de işte o hayat enerjisini verebilecek insanın çıkma ihtimali yaş ilerledikçe daha da azaldığından acaba yalnız mı kalacağım korkusu başlıyor içten içe. Erkek bulmak zaten çok kolay, önemli olan benim şartlarıma uygun birini bulmak mesela. Arkadaşın da şimdiye kadar evlenmeme sebebi bence budur.

Orta yaş sendromuna hoş geldin :rolleyes:

Bende atlatmıştım 29 yaşında paçayı kurtardım ;dünyanın en mükemmel adamıyla evliyim.
Geç yaşta evlilik iyidir kötüleri ayıklayıp en iyisini alıyorsun akıl baliğ oluyor.
Paniğe gerek yok içini ferah tut ,kısmetin gelip buluyor seni :KK8:
Benim arkadaşım Çin den evlendi, hiç aklında yokken; ve Ata sözünü doğrulamış oldu.
Kısmetinde varsa gelir, Çin den Yemen den, kısmetinde yoksa ne gelir elden :KK53:

ben kadınları aşağılamadım hanım efendi gelinliğin şeklini beğenmediğimi o şekilde belirttim.
komik bulmak, patlamış mısıra benzetmek kadını aşağılamak değil, gelinliğin modelini öyle buluyorum.
'balık model gelinlik' diyince 'gelini nasıl balığa benzettiniz cık cık' olmuyorsa, tuvalet giyince aklımıza nasıl klozet gelmiyorsa, 'avize model gelinlik' diyince nasıl kimse kötü algılamıyorsa bu da benim yorumum işte.
bana göre komik ve patlamış mısıra benzetiyorum bu kadar basit :)
giyen kadını zevksiz, şişko, çirkin, sıska, salak, varoş diye aşağılamıyorum.
bunlar benim fikirlerim ve burada da söylemekte bir sakınca yok. çünkü kime ne?

şurada yıllardır mücadelesini verdiğim, uğruna bir çok şeyden vazgeçtiğim şey yüzünden linç edilmek de varmış :)
Balık model gelinliğin modelini ifade ediş şekli.Avize ve patlamış mısır modeli gelinliğe de okey diyelim hadi.Çok çirkin diyerek neyi ifade etmek istediniz:) Ayrıca sizin beğeninizi sormayan birine çok cirkin bilmemne demenin neresi fikir oluyor söyler misiniz?

Feminist arkadaşlarınızın karşısına çıkıp kıyafetini komik buldum bu ne böyle disko topu gibi hahahhahaa deyin de feministlik üzerine ders versinler size,sizinki olmamış boşa gitmiş o seneler cok üzgünüm

Balık model gelinliğin modelini ifade ediş şekli.Avize ve patlamış mısır modeli gelinliğe de okey diyelim hadi.Çok çirkin diyerek neyi ifade etmek istediniz:) Ayrıca sizin beğeninizi sormayan birine çok cirkin bilmemne demenin neresi fikir oluyor söyler misiniz?

Feminist arkadaşlarınızın karşısına çıkıp kıyafetini komik buldum bu ne böyle disko topu gibi hahahhahaa deyin de feministlik üzerine ders versinler size,sizinki olmamış boşa gitmiş o seneler cok üzgünüm

Yaww kız burda evde kaldım diye yakınıyor siz gelinliği tartışıyonuz :KK8:

Uzay mekiği bile olsada giysem diyo konu sahibi,boş verin cismini :confused:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 59
Yaww kız burda evde kaldım diye yakınıyor siz gelinliği tartışıyonuz :KK8:

Uzay mekiği bile olsada giysem diyo konu sahibi,boş verin cismini :confused:
Yoo öyle demiyor .Evde kalmak deyimini kullanan insanlarin da hayattaki tek başarıları evlenmek oluyo genelde :D

Çok abuk gelecek ama :KK53:
El çizgilerinin bilimsel açıklamalarını anlatan bir kitap okuyorum. serçe parmağın alt kısmında belirgin bir belki iki belki dallanmış şekilde çizgiler var. Resmini çekip yükler yahut çizgileri tarif eder misiniz :oha::KK45:
Benimkine bakabilirmisiniz merak ettim...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 40
Yoo öyle demiyor .Evde kalmak deyimini kullanan insanlarin da hayattaki tek başarıları evlenmek oluyo genelde :KK70:

Yok bende az kalsın evde kalıyordum ama varya bir evlendim tüm kısmetlerim açıldı ..
İş para vs demek ki evlenmem lazım mış kibar tabirle :KK53::KK53:

Yok bende az kalsın evde kalıyordum ama varya bir evlendim tüm kısmetlerim açıldı ..
İş para vs demek ki evlenmem lazım mış kibar tabirle :KK53::KK53:
Bu hayati bilgileri benimle paylaştığınız icin minnettarım

Back