- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Balık model gelinliğin modelini ifade ediş şekli.Avize ve patlamış mısır modeli gelinliğe de okey diyelim hadi.Çok çirkin diyerek neyi ifade etmek istediniz:) Ayrıca sizin beğeninizi sormayan birine çok cirkin bilmemne demenin neresi fikir oluyor söyler misiniz?
Feminist arkadaşlarınızın karşısına çıkıp kıyafetini komik buldum bu ne böyle disko topu gibi hahahhahaa deyin de feministlik üzerine ders versinler size,sizinki olmamış boşa gitmiş o seneler cok üzgünüm
peki bundan sonra ne söyleyip söylemeyeceğimin iznini sizden alırım :)
ben kendi yaptığımdan, söylediğimden sorumluyum ve sonuna kadar da ne dediğimi ne demek istediğimin arkasındayım.
çirkin bulduğum, komik bulduğum her şeyi kişi gözetmeksizin halka açık forumlarda beyan etme hakkına sahibim.
ama kişi belirterek ve kişi üzerinden ithamlarda bulunarak çirkin bulduğum şeyi hakaretle anlatmaya hakkım yok.
uzun saçlı erkekleri de beğenmiyorum, çirkin bir model buluyorum,yakıştırmıyorum asla mesela bu hakaret değildir.
kısa kollu gömleği de erkeklere yakıştırmıyorum çirkin bir görüntü olduğunu düşünüyorum, çocukca buluyorum bu da hakaret değildir..
kabarık avize model gelinlikleri de çirkin buluyorum, komik buluyorum ve patlamış mısıra benzetiyorum bu tip modelleri.
bu da hakaret değildir.
giyenlere direk hakaret etmiyorum. ben kendi moda anlayışımdan bahsediyorum.
erkekleri veya kadınları aşağılamıyorum giydiklerinde zerre umrumda değil. isteyen istediğini giysin.
ama moda anlayışım yüzünden kimseden özür dileyecek de değilim.
feminizmi böyle saçma bir sebebe dayandırarak bir yere varamazsınız.
ne saçma bir konuşma halini aldı ya.
durmuş burda insanlara hesap verir konuma düştüm :)
herkes kendi işiyle ilgilense iyi olur.
ben şu ana kadar yaptığım ve yapacağım her şeyin arkasındayım ve bir kadın olarak vicdanım da temiz :)