Ah o Gelinlikler

peki bundan sonra ne söyleyip söylemeyeceğimin iznini sizden alırım :)
ben kendi yaptığımdan, söylediğimden sorumluyum ve sonuna kadar da ne dediğimi ne demek istediğimin arkasındayım.
çirkin bulduğum, komik bulduğum her şeyi kişi gözetmeksizin halka açık forumlarda beyan etme hakkına sahibim.
ama kişi belirterek ve kişi üzerinden ithamlarda bulunarak çirkin bulduğum şeyi hakaretle anlatmaya hakkım yok.

uzun saçlı erkekleri de beğenmiyorum, çirkin bir model buluyorum,yakıştırmıyorum asla mesela bu hakaret değildir.
kısa kollu gömleği de erkeklere yakıştırmıyorum çirkin bir görüntü olduğunu düşünüyorum, çocukca buluyorum bu da hakaret değildir..
kabarık avize model gelinlikleri de çirkin buluyorum, komik buluyorum ve patlamış mısıra benzetiyorum bu tip modelleri.
bu da hakaret değildir.
giyenlere direk hakaret etmiyorum. ben kendi moda anlayışımdan bahsediyorum.
erkekleri veya kadınları aşağılamıyorum giydiklerinde zerre umrumda değil. isteyen istediğini giysin.
ama moda anlayışım yüzünden kimseden özür dileyecek de değilim.
feminizmi böyle saçma bir sebebe dayandırarak bir yere varamazsınız.
ne saçma bir konuşma halini aldı ya.
durmuş burda insanlara hesap verir konuma düştüm :)
herkes kendi işiyle ilgilense iyi olur.
ben şu ana kadar yaptığım ve yapacağım her şeyin arkasındayım ve bir kadın olarak vicdanım da temiz :)

+1

Hakaret olduğuna siz değil karşı taraf karar verir zaten.Kabarık gelinlik giyen biri olsam bal gibi de hakaret yemiş hissederdim su an da bile hissediyorum.Zatem feminizm bildiğim kadarıyla bunu savunur,kadınlar istediği gibi istediği sekilde giyilebilir ağzını açıp da kimse buna bi laf edemez veya karışamaz.Cirkinse bu sizi bağlamaz siz yapmayın bu kadar basit, toplumda açık açık fikir beyan edemezsiniz. İnsanların yüzüne söyleyemeyeceginiz şeyleri forumlarda da yazmamalısınız senelerinizi verdiğiniz fikirlerle çatışıyorsunuz çünkü.

Bu arada hesap verir gibi hissediyosunuz çünkü hatalı oldugunuzun farkındasınız :) Iyi günler

buradakı dertli kv konularına 1 hafta takılsan ben ne çok mutluymuşum dersin ,
herşeyin vaktı zamanı var
bende 31 de evlendim genede çok zor kalktım altından

Artik evlilik için 29 geç değil ki. Etrafimda cogu insan 27den once evlenmedi, ortalama 32 yaşında hala bekar bi dolu arkadaşım var ve gayet hayatlarinı yaşıyorlar. Nasip olursa evleniriz modundalar, arayışları da yok. Su akar yolunu bulur, zaten ahh vah edicek yaşta değilsin. 35 yaş bence de ideal yaaa, doya doya gez, calış, kazan, ye. Evlenince hersey önce esine sonra doğunca çocuga endeksli oluyor. Bunlar güzel şeyler ama erkenden yoruyor insanı. Sorumluluklar çok zor. Haaa eşimi de kızımı da çok seviyorum ama bekar arkadaşlarım kariyer yaparken ben ara vermek zorunda kaldım falan. Hayallerinden vazgeçen hep kadın oluyor.

Bir de gelinlik bence artık kaldırilsın, okuldaki gibi dügünde pantolon serbest olsun, dışardan güzel de giyince iskence. Pantolonla doya doya horon tepemedik be yaaa, yetkililere sesleniyorum burdan.

Ay adi ne o kitabin cok merak ettim

Evet konu saçma bir şekilde uzuyor farkındayım ama bunu sen yapıyorsun işte.

Şimdi sen burada o tarz gelinlikler bana patlamış mısır gibi
geliyorlar demedin
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum ..
Dedin..
Yürüyen gelinlik mi yada hop hop oynayan..
Bu gelinlikleri giyip yürüyenler patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar diyorsun. Bunun meali bu.
Benzettiğin şey tercih eden olmuş oluyor.

Lastik gibi çekmediğin yer kalmadı ahahah

Biri çıkıp balık modeller için sopa yutmuş gibi kasım kasım kasılıyorlar dese
bu balık model tercih eden kişiyi incitir, gelinliğin ahhh çok kırdın beni diyecek hali yok.

Her ne kadar kabarik gelinlikten zerre haz etmesem de kabarik gelinlik var, kabarik gelinlik var.. bu dunyada bir Vera Wang var mesela, ne kabarikligi ne de belindeki kurdelesi gozume batmaz olsa da giysek

Ona iki eli birleştirip bakılmıyor muydu ya yanlış mı hatırlıyorum

"Yürüyen patlamış mısır" derken gelinliği değil bu tercihinden dolayı kendinizce gelini küçük düşürme çabasına giriyosunuz. Evet bu model gelinlik giyen insanlar koca meraklısı ve hayattan tek beklentileri evlenmek."Bu" insanlar evlendiklerinde kendilerini bir zafer kazanmış olarak görüyorlar,bir erkege bagli olmadan yasayamiyorlar. Siz yüce elbise tarzinda gelinlik giyenler ise bos vakitlerinizde dünyayı kurtarıyosunuz, okuyosunuz, sorguluyosunuz, her seyi en cok siz biliyosunuz he arada feminist bir erkege denk gelirseniz de lütfedip evleniyosunuz.
Konuya yazarken bunlari duymak istiyordunuz heralde buyrun soyledim rahatlayabilirsiniz. Keske o derneklerden insanlari otekilestirme hakkini kendinizde gormek ve bunun uzerinden egonuzu tatmin etmek yerine hatalarinizin farkina varip ozur dilemeyi ogrenseydiniz.
Not: Bekarım ve bahsi geçen gelinlikler bana da hitap etmiyor.

Daha yaşınız 29 bu kadar umutsuzluk niye? Geç olsun güç olmasın diye boşuna dememişler. Herşeyin bir zamanı var,yeter ki hayırlısı olsun.

29 kadar niye evlenmedin yaşıtlarında kalmadı

Bunlar iyimi

Eklentiler

• IMG_8095.JPG
    29,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…