- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Balık model gelinliğin modelini ifade ediş şekli.Avize ve patlamış mısır modeli gelinliğe de okey diyelim hadi.Çok çirkin diyerek neyi ifade etmek istediniz:) Ayrıca sizin beğeninizi sormayan birine çok cirkin bilmemne demenin neresi fikir oluyor söyler misiniz?
Feminist arkadaşlarınızın karşısına çıkıp kıyafetini komik buldum bu ne böyle disko topu gibi hahahhahaa deyin de feministlik üzerine ders versinler size,sizinki olmamış boşa gitmiş o seneler cok üzgünüm
Bu hayati bilgileri benimle paylaştığınız icin minnettarım
Prenses model gelinliklerden hoşlanmıyorum.
Kabarık model gelinlikler bana göre değil.
Memnuniyetsizlik ve begenmeme ifade ediş şekli budur.
Ne öyle avize gibi kocaman offf çok çirkin ya :)
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum ..
Ve evet bu aşağılamadır.
Sıska çirkin bir kadın, şişman bir kadın demiş olmaman durumu değiştirmiyor.
O tür gelinlikleri giyen kadınlar demişsin..
Burada devreye tercihler girmiş oluyor.
Yani hedef göstererek alanen aşağılıyorsun.
Burada bile 10 kadından 5 i bu modelleri tercih etmiş olabilir.
Saygısızlıgın anlamı yok.
Ha şunu da söylemeden geçemicem
Hala gelinlikler bana çok komik geliyor.
O yüzden elbise gibi kıyafet giyeceğim.
Bunu diyen bir üye olarak gelinlik derdim üzerine bir konun vardı senin..
Hatta döndüm acaba sen miydin diye teyit ettim.
Evet demek ki gelinlik senin içinde zamanında dert olabilmiş.
Ha şekli, nasıl olması gerektiği zaten kişisel bir tercih.
Ama dert mi dert, olmuş yani...
Bak ilk sayfada bir arkadaş hiç giymediğini söylemiş, saygıyı hak ediyor.
Ama buna kafa patlatan, üzerinde düşünen, istediğini bulmak için mücadele edip araştıran
bir kadın olarak
Şunu yazman, hangisi daha komik bilemedim.
Hakaret olduğuna siz değil karşı taraf karar verir zaten.Kabarık gelinlik giyen biri olsam bal gibi de hakaret yemiş hissederdim su an da bile hissediyorum.Zatem feminizm bildiğim kadarıyla bunu savunur,kadınlar istediği gibi istediği sekilde giyilebilir ağzını açıp da kimse buna bi laf edemez veya karışamaz.Cirkinse bu sizi bağlamaz siz yapmayın bu kadar basit, toplumda açık açık fikir beyan edemezsiniz. İnsanların yüzüne söyleyemeyeceginiz şeyleri forumlarda da yazmamalısınız senelerinizi verdiğiniz fikirlerle çatışıyorsunuz çünkü.peki bundan sonra ne söyleyip söylemeyeceğimin iznini sizden alırım :)
ben kendi yaptığımdan, söylediğimden sorumluyum ve sonuna kadar da ne dediğimi ne demek istediğimin arkasındayım.
çirkin bulduğum, komik bulduğum her şeyi kişi gözetmeksizin halka açık forumlarda beyan etme hakkına sahibim.
ama kişi belirterek ve kişi üzerinden ithamlarda bulunarak çirkin bulduğum şeyi hakaretle anlatmaya hakkım yok.
uzun saçlı erkekleri de beğenmiyorum, çirkin bir model buluyorum,yakıştırmıyorum asla mesela bu hakaret değildir.
kısa kollu gömleği de erkeklere yakıştırmıyorum çirkin bir görüntü olduğunu düşünüyorum, çocukca buluyorum bu da hakaret değildir..
kabarık avize model gelinlikleri de çirkin buluyorum, komik buluyorum ve patlamış mısıra benzetiyorum bu tip modelleri.
bu da hakaret değildir.
giyenlere direk hakaret etmiyorum. ben kendi moda anlayışımdan bahsediyorum.
erkekleri veya kadınları aşağılamıyorum giydiklerinde zerre umrumda değil. isteyen istediğini giysin.
ama moda anlayışım yüzünden kimseden özür dileyecek de değilim.
feminizmi böyle saçma bir sebebe dayandırarak bir yere varamazsınız.
ne saçma bir konuşma halini aldı ya.
durmuş burda insanlara hesap verir konuma düştüm :)
herkes kendi işiyle ilgilense iyi olur.
ben şu ana kadar yaptığım ve yapacağım her şeyin arkasındayım ve bir kadın olarak vicdanım da temiz :)
Çok abuk gelecek ama
El çizgilerinin bilimsel açıklamalarını anlatan bir kitap okuyorum. serçe parmağın alt kısmında belirgin bir belki iki belki dallanmış şekilde çizgiler var. Resmini çekip yükler yahut çizgileri tarif eder misiniz
İnanırmısınız hiç ilgimi cekmediniz dinliycegimi zannetmiyorum teşekkür ederim yine deOoo bu kadar mı sadece ??ne bilgiler var bende bir ara anlatırım
kabarık avize model gelinlikleri de çirkin buluyorum, komik buluyorum ve patlamış mısıra benzetiyorum bu tip modelleri.
bu da hakaret değildir.
erkekleri veya kadınları aşağılamıyorum giydiklerinde zerre umrumda değil. isteyen istediğini giysin.
Ona iki eli birleştirip bakılmıyor muydu ya yanlış mı hatırlıyorumÇok abuk gelecek ama
El çizgilerinin bilimsel açıklamalarını anlatan bir kitap okuyorum. serçe parmağın alt kısmında belirgin bir belki iki belki dallanmış şekilde çizgiler var. Resmini çekip yükler yahut çizgileri tarif eder misiniz
peki bundan sonra ne söyleyip söylemeyeceğimin iznini sizden alırım :)
ben kendi yaptığımdan, söylediğimden sorumluyum ve sonuna kadar da ne dediğimi ne demek istediğimin arkasındayım.
çirkin bulduğum, komik bulduğum her şeyi kişi gözetmeksizin halka açık forumlarda beyan etme hakkına sahibim.
ama kişi belirterek ve kişi üzerinden ithamlarda bulunarak çirkin bulduğum şeyi hakaretle anlatmaya hakkım yok.
uzun saçlı erkekleri de beğenmiyorum, çirkin bir model buluyorum,yakıştırmıyorum asla mesela bu hakaret değildir.
kısa kollu gömleği de erkeklere yakıştırmıyorum çirkin bir görüntü olduğunu düşünüyorum, çocukca buluyorum bu da hakaret değildir..
bu da hakaret değildir.
ben şu ana kadar yaptığım ve yapacağım her şeyin arkasındayım ve bir kadın olarak vicdanım da temiz :)
peki bundan sonra ne söyleyip söylemeyeceğimin iznini sizden alırım :)
bu da hakaret değildir.
Benimkine bakabilirmisiniz merak ettim...
kucuk parmaginizin alt kismi goUkecek sekilde elinizi yan cevirip cekin lutfen birde daha yakindan
Görümcem 32 yaşında. O da umudunu kaybetmişti. Sınra birisi çıktı ve 6ay içinde evlendiler.
kucuk parmaginizin alt kismi goUkecek sekilde elinizi yan cevirip cekin lutfen birde daha yakindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?