37 yaşındaki kuzenim dolu dolu bir aşk evliliği yapacak.cok mutlu..
Bizim ailede kızlar geç evleniyor.boyle bir şeyin genetiği olmaz ama
.
Ben de senin gibi takıyorum. 27 yaşındayım.Gozum geo gelinliklerdr.kina elbisemi nisan elbisemi gelinliğimi bile aklımda seçtim
Düğünüm nasıl olmali..
Evim nasıl olmali.
Yüzüklerin nasıl olmalı.
Düğün giriş müziğimi bile..
Ama zannedersem çok ufak bir detayı unutuyorum..
tam umdudumu kesip hevesimi çekiyorum kabulleniyorum derken bi gelinlik görüyorum yine istiyorum evlenmek :)
Ama bu iş nasip işi bir kaç ay sonra dolu dolu 29 yaşındayım.. belkide hiç yazılmadı evlilik mutluluk alınıma sonsuza dek yalnızım belkide.. bunu bildiğim için çokta hayal kurmayıp başka şeylerle mutlu olmaya odaklanıyorum.. çünkü geçmişte birkeresinde çok sağlam kırıldığı için hayallerim.. hayal kurmaktan olabiğince kaçıyorum anı yaşayıp yuvarlanıp gidiyorum işte..
Elbette minicikte olsa hala aşkı bulmaya umudum var her ne kadar ortalıkta benle yaşıt pek bekar bulamasamda :) yani tabiki varda bende nefes alsın yeter modunda değilim bekar olması yetmiyor o insana aşık olabilmem için... mantık evliliği hele o kadar terski bana anlatamam sevmeden nasıl sevişilir yaaaa... inşlh dilerim allahtan hayallerime kavuşurum
Da ya kavuşamazsam ya peki yazmadıysa allah bana.. benim gibi olanlar içinizdeki duyguları hayalleri nasıl batırdınız.. nasıl başedebildiniz gelinlik görünce içimiz gidince ne yapmamız gerkirçünkü ben biliyorum kader herşey.. ve ben bu duyguyla nasıl başederim bilmiyorum.. ki cocuk özlemide yavaş yavaş gelmeye başladı bana..
Feminist bir erkek bulmaktaki çabanızı feministligi özümserken de kullansaydınız keşke.Gelinlik giyen kadınlar aşağılamayı hak etmiyor ne demek patlamış mısır falan,cok yazık
Yok hiç öyle değil inanın. Ben gerçekten evlenmek isteyip evlenmeyen kimseyi görmedim.Ben çevreme bakarak böyle söyledim. Benden yaşca küçük erkekler bile hep evli nişanlı sevgilisi var. Bekar sevgilisi olmayan sevip sevilecegin birini bulmak zor geliyor artık ama kısmet tabi ne zaman ne olacağı belli olmaz da insan hayal kırıklığına uğradıkça biraz umutsuzlasiyor tabi.
tam umdudumu kesip hevesimi çekiyorum kabulleniyorum derken bi gelinlik görüyorum yine istiyorum evlenmek :)
Ama bu iş nasip işi bir kaç ay sonra dolu dolu 29 yaşındayım.. belkide hiç yazılmadı evlilik mutluluk alınıma sonsuza dek yalnızım belkide.. bunu bildiğim için çokta hayal kurmayıp başka şeylerle mutlu olmaya odaklanıyorum.. çünkü geçmişte birkeresinde çok sağlam kırıldığı için hayallerim.. hayal kurmaktan olabiğince kaçıyorum anı yaşayıp yuvarlanıp gidiyorum işte..
Elbette minicikte olsa hala aşkı bulmaya umudum var her ne kadar ortalıkta benle yaşıt pek bekar bulamasamda :) yani tabiki varda bende nefes alsın yeter modunda değilim bekar olması yetmiyor o insana aşık olabilmem için... mantık evliliği hele o kadar terski bana anlatamam sevmeden nasıl sevişilir yaaaa... inşlh dilerim allahtan hayallerime kavuşurum
Da ya kavuşamazsam ya peki yazmadıysa allah bana.. benim gibi olanlar içinizdeki duyguları hayalleri nasıl batırdınız.. nasıl başedebildiniz gelinlik görünce içimiz gidince ne yapmamız gerkirçünkü ben biliyorum kader herşey.. ve ben bu duyguyla nasıl başederim bilmiyorum.. ki cocuk özlemide yavaş yavaş gelmeye başladı bana..
Hiç gelinlik ve evlilik hevesim olmadı.
Hala gelinlikler bana çok komik geliyor.
O yüzden elbise gibi kıyafet giyeceğim.
Ne öyle avize gibi kocaman offf çok çirkin ya :)
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum ..
E
feminizm demek kadınları gözü kapalı savunmak demek değil :)
'şişman bir kadın patlamış mısır gibi hopluyor' demedim
'bacak kadar bir kadın patlamış mısır gibi hopluyor' demedim
'sıska ve çirkin bir kadın patlamış mısır gibi hopluyor' ' demedim.
Genel olarak o tür gelinlikleri giyen kadınlardan bahsettim ve aşağılamadım.
Hoşuma gitmeyen bir şeyin bende yarattığı etkiyi anlattım :)
Herhangi bir kadına hakaret edilecekse en son yapacak kişi ben olurdum herhalde.
Memnuniyetsizlik, beğenmeme ve kişisel olmayan tasvir aşağılamak değildir.
Keşke siz de bu ayrımları bilseydiniz :)
ben de atmak istiyorumÇok abuk gelecek ama
El çizgilerinin bilimsel açıklamalarını anlatan bir kitap okuyorum. serçe parmağın alt kısmında belirgin bir belki iki belki dallanmış şekilde çizgiler var. Resmini çekip yükler yahut çizgileri tarif eder misiniz
Ay at ablacım ya. Kurumda ne kadar adam varsa ellerindeki evlilik çizgileri doğru şeyler söylüyor burdaski millet ti ye alıyor. Gönderben de atmak istiyorum
Prenses model gelinliklerden hoşlanmıyorum.
Kabarık model gelinlikler bana göre değil.
Memnuniyetsizlik ve begenmeme ifade ediş şekli budur.
Ve evet bu aşağılamadır.
Sıska çirkin bir kadın, şişman bir kadın demiş olmaman durumu değiştirmiyor.
O tür gelinlikleri giyen kadınlar demişsin..
Burada devreye tercihler girmiş oluyor.
Yani hedef göstererek alanen aşağılıyorsun.
Burada bile 10 kadından 5 i bu modelleri tercih etmiş olabilir.
Saygısızlıgın anlamı yok.
Ha şunu da söylemeden geçemicem
Bunu diyen bir üye olarak gelinlik derdim üzerine bir konun vardı senin..
Hatta döndüm acaba sen miydin diye teyit ettim.
Evet demek ki gelinlik senin içinde zamanında dert olabilmiş.
Ha şekli, nasıl olması gerektiği zaten kişisel bir tercih.
Ama dert mi dert, olmuş yani...
Bak ilk sayfada bir arkadaş hiç giymediğini söylemiş, saygıyı hak ediyor.
Ama buna kafa patlatan, üzerinde düşünen, istediğini bulmak için mücadele edip araştıran
bir kadın olarak
Şunu yazman, hangisi daha komik bilemedim.
Bende atabiliryim merak ettim.Nerden resmini atabilirim sana.Çok abuk gelecek ama
El çizgilerinin bilimsel açıklamalarını anlatan bir kitap okuyorum. serçe parmağın alt kısmında belirgin bir belki iki belki dallanmış şekilde çizgiler var. Resmini çekip yükler yahut çizgileri tarif eder misiniz
şaka gibisin gerçekten :) bayılıyorsunuz linç etmeye.
evet komik geliyor,
evet o gelinlikleri çirkin buluyorum,
evet kimseye yakıştırmıyorum,
evet öyle konu açtım her taraf o tür gelinlikten geçilmiyor çünkü...
evet komik geliyor,
evet o gelinlikleri çirkin buluyorum,
evet kimseye yakıştırmıyorum....
bu kadar basit.
bunda hakaret yok, kişiye saygısızlık yok.
benim fikrim size saygısızlık geliyorsa bir zahmet okumayınız, cevap vermeyiniz, linç etmeye kalkışmayınız.
benim bir şeyi sevip sevmemem, komik bulmam kimseye saygısızlık değil.
gelinin suratına gidip 'patlamış mısıra benziyorsun' desem o zaman dedikleriniz doğru olurdu.
burada fikrimi açıkca belli ediyorum.
sizin yüzünüzden ban yemek istemiyorum.
çünkü açıkca beni kışkırtmaya çalışıyorsunuz.
Hayattan soğudum "yürüyen patlamış mısır "iyimişHiç gelinlik ve evlilik hevesim olmadı.
Evlenmekten daha önemli şeyler var hayatta.
Çalışmak, başarmak, gezmek görmek, öğrenmek, hayatın keyfini çıkarmak evlilikten ve çocuktan bin kat daha değerli.
Ha diyorsun ki sen niye evleniyorsun...
Bütün bu özgürlüğü ve yaşam enerjisini ondan alabileceğime inandığım için evleniyorum.
Feminist bir erkek bulabildiğim için, hayatı ortak yaşayabildiğime inandığım için.
Hayvanı, doğayı sevdiği için. Tek hayali kamp yapmak olan bir adam olduğu için evleniyorum. İyi kötü zaman gösterecek.
Yaşım da 30 olacak.
Yani bunlar olmasa bende evlenmezdim. Kimseye gönüllü hizmetcilik yapacak halim yok. Hele çocuk..
Aman aman uzak olsun.
Hayat bu işte ne getireceğini bilemezsin.
Bence evlilik birinci planda olmamalı. Gelinlik giymekle evlilik olmuyor.
Kendini sosyalleşmeye adarsan doğru düzgün bir insan çıkma olasılığı da artar bence.
Önce kendini besle :)
Şu sinirini hiç yadırgamadım.
Linç, kışkırtma gibi ucuz söylemlere
Genellikle verecek cevap olmadığı zamanlar da yönelim oluyor.
Biri gelip beni de tutarsızlığımla yüzleştirseydi
Bende böyle bir tepki verebilirdim, yada vermezdim bilemiyorum..
Hiç başıma gelmedi çünkü.
Sevgiler ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?