• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah o Gelinlikler

Gizo3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
33
16
3
35
tam umdudumu kesip hevesimi çekiyorum kabulleniyorum derken bi gelinlik görüyorum yine istiyorum evlenmek :)

Ama bu iş nasip işi bir kaç ay sonra dolu dolu 29 yaşındayım.. belkide hiç yazılmadı evlilik mutluluk alınıma sonsuza dek yalnızım belkide.. bunu bildiğim için çokta hayal kurmayıp başka şeylerle mutlu olmaya odaklanıyorum.. çünkü geçmişte birkeresinde çok sağlam kırıldığı için hayallerim.. hayal kurmaktan olabiğince kaçıyorum anı yaşayıp yuvarlanıp gidiyorum işte..

Elbette minicikte olsa hala aşkı bulmaya umudum var her ne kadar ortalıkta benle yaşıt pek bekar bulamasamda :) yani tabiki varda bende nefes alsın yeter modunda değilim bekar olması yetmiyor o insana aşık olabilmem için... mantık evliliği hele o kadar terski bana anlatamam sevmeden nasıl sevişilir yaaaa... inşlh dilerim allahtan hayallerime kavuşurum

Da ya kavuşamazsam ya peki yazmadıysa allah bana.. benim gibi olanlar içinizdeki duyguları hayalleri nasıl batırdınız.. nasıl başedebildiniz gelinlik görünce içimiz gidince ne yapmamız gerkir :( çünkü ben biliyorum kader herşey.. ve ben bu duyguyla nasıl başederim bilmiyorum.. ki cocuk özlemide yavaş yavaş gelmeye başladı bana..

30 yaşında evlendim. Durumum uygun olmasına rağmen kendim istemediğim için gelinlik giymedim hiç içim de çekmedi o kocaman beyaz elbiseyi giymeyi. Çocuğum yok istemiyorum da kedilerim var. Aşırı halimden memnumun ve mutluyum. Siz de evlenmeye çocuk sahibi olmaya endekslemeyin mutluluğu. Hayat tek ırmaktan akmıyor umarım dilekleriniz gerçek olur ama olmazsa sa başka bir yoldan mutlu olmayı deneyin.

Komşum 35 yaşında evlenmiş.1 yıllık evli.Geç evlendim demiyor,uygun zaman buymuş demek ki.

Kısmetin çıkınca sen de güzel bş yuva kurarsın.İnsan bazen bekar halini özlüyor bunu da diyim :eğlence:

30 yaşında evlendim. Durumum uygun olmasına rağmen kendim istemediğim için gelinlik giymedim hiç içim de çekmedi o kocaman beyaz elbiseyi giymeyi. Çocuğum yok istemiyorum da kedilerim var. Aşırı halimden memnumun ve mutluyum. Siz de evlenmeye çocuk sahibi olmaya endekslemeyin mutluluğu. Hayat tek ırmaktan akmıyor umarım dilekleriniz gerçek olur ama olmazsa sa başka bir yoldan mutlu olmayı deneyin.

ablam da ayni sizin gibi. Çocuk istemiyor ama kedileri var bir sürü. Kocasıyla da gelgitli bi evliliği var. Ben tedavilerle yeni yeni çocuk sahibi olacağım inşallah. Ama hic anlamıyorum onun bu durumunu. Kediler okula gitseydi eminim bütün mal varlığını onların eğitimine harcardı ama çocuk yapmak istemiyor.

ablam da ayni sizin gibi. Çocuk istemiyor ama kedileri var bir sürü. Kocasıyla da gelgitli bi evliliği var. Ben tedavilerle yeni yeni çocuk sahibi olacağım inşallah. Ama hic anlamıyorum onun bu durumunu. Kediler okula gitseydi eminim bütün mal varlığını onların eğitimine harcardı ama çocuk yapmak istemiyor.
Sevgiler burdan ablanıza. Bi hayvanla birebir biraz zaman geçirseniz ablanızı anlardınız emin olun. Onları sevmek o kadar kolay ki

Hiç gelinlik ve evlilik hevesim olmadı.
Hala gelinlikler bana çok komik geliyor.
O yüzden elbise gibi kıyafet giyeceğim.
Ne öyle avize gibi kocaman offf çok çirkin ya :)
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum ..

Evlenmekten daha önemli şeyler var hayatta.
Çalışmak, başarmak, gezmek görmek, öğrenmek, hayatın keyfini çıkarmak evlilikten ve çocuktan bin kat daha değerli.
Ha diyorsun ki sen niye evleniyorsun...
Bütün bu özgürlüğü ve yaşam enerjisini ondan alabileceğime inandığım için evleniyorum.
Feminist bir erkek bulabildiğim için, hayatı ortak yaşayabildiğime inandığım için.
Hayvanı, doğayı sevdiği için. Tek hayali kamp yapmak olan bir adam olduğu için evleniyorum. İyi kötü zaman gösterecek.
Yaşım da 30 olacak.
Yani bunlar olmasa bende evlenmezdim. Kimseye gönüllü hizmetcilik yapacak halim yok. Hele çocuk..
Aman aman uzak olsun.
Hayat bu işte ne getireceğini bilemezsin.
Bence evlilik birinci planda olmamalı. Gelinlik giymekle evlilik olmuyor.
Kendini sosyalleşmeye adarsan doğru düzgün bir insan çıkma olasılığı da artar bence.
Önce kendini besle :)

tam umdudumu kesip hevesimi çekiyorum kabulleniyorum derken bi gelinlik görüyorum yine istiyorum evlenmek :)

Ama bu iş nasip işi bir kaç ay sonra dolu dolu 29 yaşındayım.. belkide hiç yazılmadı evlilik mutluluk alınıma sonsuza dek yalnızım belkide.. bunu bildiğim için çokta hayal kurmayıp başka şeylerle mutlu olmaya odaklanıyorum.. çünkü geçmişte birkeresinde çok sağlam kırıldığı için hayallerim.. hayal kurmaktan olabiğince kaçıyorum anı yaşayıp yuvarlanıp gidiyorum işte..

Elbette minicikte olsa hala aşkı bulmaya umudum var her ne kadar ortalıkta benle yaşıt pek bekar bulamasamda :) yani tabiki varda bende nefes alsın yeter modunda değilim bekar olması yetmiyor o insana aşık olabilmem için... mantık evliliği hele o kadar terski bana anlatamam sevmeden nasıl sevişilir yaaaa... inşlh dilerim allahtan hayallerime kavuşurum

Da ya kavuşamazsam ya peki yazmadıysa allah bana.. benim gibi olanlar içinizdeki duyguları hayalleri nasıl batırdınız.. nasıl başedebildiniz gelinlik görünce içimiz gidince ne yapmamız gerkir :KK43: çünkü ben biliyorum kader herşey.. ve ben bu duyguyla nasıl başederim bilmiyorum.. ki cocuk özlemide yavaş yavaş gelmeye başladı bana..

Ben seni anlıyorum ben de 29 yaşındayım. Insan sevmek sevilmek istiyor ve yaş ilerledikçe de maalesef karşına yaşıtın bekar sevip sevilecegin anlasacagin biri çıkma ihtimali azaliyor. Hayatta başarı gezip yeni yerler görmek falan bunlar başka duygusal ihtiyaçlar başka ikisi kıyaslanmaz bence. Allah inşallah isteyen herkesin karşısına doğru insanı çıkartır.

Ben seni anlıyorum ben de 29 yaşındayım. Insan sevmek sevilmek istiyor ve yaş ilerledikçe de maalesef karşına yaşıtın bekar sevip sevilecegin anlasacagin biri çıkma ihtimali azaliyor. Hayatta başarı gezip yeni yerler görmek falan bunlar başka duygusal ihtiyaçlar başka ikisi kıyaslanmaz bence. Allah inşallah isteyen herkesin karşısına doğru insanı çıkartır.
Hayır. Azalmıyor. 29 yaşındayım ve yeni nişanlandım. Eğer ay ben bu yaştan sonra evlenemem, kısmetlerim azalır deseydim nişanlımı görmeyecektim bile. Hiç alakası yok. Emin olun. 32sinde evlenen de var 40ta da. Hiç te azınlıkta değiller. Sakın umutsuz olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Azalmıyor. 29 yaşındayım ve yeni nişanlandım. Eğer ay ben bu yaştan sonra evlenemem, kısmetlerim azalır deseydim nişanlımı görmeyecektim bile. Hiç alakası yok. Emin olun. 32sinde evlenen de var 40ta da. Hiç te azınlıkta değiller. Sakın umutsuz olmayın.

Ben çevreme bakarak böyle söyledim. Benden yaşca küçük erkekler bile hep evli nişanlı sevgilisi var. Bekar sevgilisi olmayan sevip sevilecegin birini bulmak zor geliyor artık ama kısmet tabi ne zaman ne olacağı belli olmaz da insan hayal kırıklığına uğradıkça biraz umutsuzlasiyor tabi.

Hiç gelinlik ve evlilik hevesim olmadı.
Hala gelinlikler bana çok komik geliyor.
O yüzden elbise gibi kıyafet giyeceğim.
Ne öyle avize gibi kocaman offf çok çirkin ya :)
Yürüyen patlamış mısır gibi hop hop oynuyorlar gülme krizine giriyorum ..

Evlenmekten daha önemli şeyler var hayatta.
Çalışmak, başarmak, gezmek görmek, öğrenmek, hayatın keyfini çıkarmak evlilikten ve çocuktan bin kat daha değerli.
Ha diyorsun ki sen niye evleniyorsun...
Bütün bu özgürlüğü ve yaşam enerjisini ondan alabileceğime inandığım için evleniyorum.
Feminist bir erkek bulabildiğim için, hayatı ortak yaşayabildiğime inandığım için.
Hayvanı, doğayı sevdiği için. Tek hayali kamp yapmak olan bir adam olduğu için evleniyorum. İyi kötü zaman gösterecek.
Yaşım da 30 olacak.
Yani bunlar olmasa bende evlenmezdim. Kimseye gönüllü hizmetcilik yapacak halim yok. Hele çocuk..
Aman aman uzak olsun.
Hayat bu işte ne getireceğini bilemezsin.
Bence evlilik birinci planda olmamalı. Gelinlik giymekle evlilik olmuyor.
Kendini sosyalleşmeye adarsan doğru düzgün bir insan çıkma olasılığı da artar bence.
Önce kendini besle :)
Feminist bir erkek bulmaktaki çabanızı feministligi özümserken de kullansaydınız keşke.Gelinlik giyen kadınlar aşağılamayı hak etmiyor ne demek patlamış mısır falan,cok yazık

37 yaşındaki kuzenim dolu dolu bir aşk evliliği yapacak.cok mutlu..
Bizim ailede kızlar geç evleniyor.boyle bir şeyin genetiği olmaz ama
.
Ben de senin gibi takıyorum. 27 yaşındayım.Gozum geo gelinliklerdr.kina elbisemi nisan elbisemi gelinliğimi bile aklımda seçtim
Düğünüm nasıl olmali..
Evim nasıl olmali.
Yüzüklerin nasıl olmalı.
Düğün giriş müziğimi bile..
Ama zannedersem çok ufak bir detayı unutuyorum..:D

Back