• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah kayınvalide

Merhabalar belki hatırlayanlar olur. Daha önce kv ile bebek odası ile ilgili sorun yaşadığımızı anlatmıştım. Aylarca konusmadık. Sonra böyle olmayacak deyip bi kaç adım attık küçük olarak ve gecen hafta barıştık. Aldım karsıma o gelin ben kv oldum sanki. Sorun yaşamak istemediğimi, bir ömür yüz yüze bakacagımızı, küçük şeyleri uzatmamak gerektiğini anlattım. Neymiş efendim çay yapıyormuşum, hizmet etmiyormuşum, işten gelince yorgunum diyormuşum bana iş vermeyin der gibi. İçinden bana kurup durmuş devamlı. Anneme de şikayet etmişti hatta. Onla gezmelere gitmiyormuşum, bayramda tatlı yapmamışım ki böyle bir talebi olmamıştı benden. Yani herseyi ben düşünücem. Onun içinden geçirdiklerini anlayacam. Annem de ondan tarafa olmamış diye ona da küsmüş ki. O beni anneme şikayet ederken, annem ağzını açıp bi kelime etmemiş. Annem ondan tarafa olup ben ona kızarım demeliymiş saçma sebeplerine. Neyse toparladık ne yapayım huyu böyle dedim alttan aldım. İdare etcem dedim. Bu çocuk odasını biz alıcaz demişti. Sonra da bize kızınca almıcaz bizi kızdırıyonuz demişti. Bende almıcaksan alma insan torununa alacagı şeyin lafını etmez demiştim. Neyse barısınca eşime begenin alalım demiş. Bizde olaylar büyümesin diye tamam dedik. Yoksa istemiyordum ama neyse. Baktım hemde imalata 4000 TL deniyor. Kv de alacaz demişti ama eşime de 1500 TL vercem demiş. Üstünü tamamlayın demiş nasıl işse. Bizde mecburen ucuzlara baktık. En ideali k.. Ş tan baktık. Cogunlukta beşikte yatmıyor deyince beşikten vazgecip anne yanı alalım dedik. Bana sordu kaç paraya aldınız. Yalan konusamam ya 1350 dolap ve şifonyer 100 TL kurulum 100 TL perde toplam 1550 dedim. Bugün eşimi aramış. Biz 1000 vercez. Kurulumu da perdeyi de bize kitliyonuz. Bizi kullanıyonuz demiş. Sinirden ölecem ya. Daha hemi ortam toparlandı elimden geldiğince el üstünde tuttum geldi 1 hafta kaldı bende. Daha ben ne yapayım bu kadına. Gidip verdiği 1000 tlyi veresim geldi. Almasın ona al diyen olmadı bu nasıl bi kadın. Ben bunla bir ömür nasıl geçinceö ya Rab. Hakkımızı helal edin uzun yazdım
ben olsam tek kuruş almam
varsın eksik olsun ama onun parası olmasın

İkea dan aldım kuzum dolabla karyola anne yanına da ucuz hamaklardan aldım rahat odadan odaya taşınıyor hem ortam piyasasına göre uygun hemde kaliteli .üç aylık olunca da karyolasına yatırdım .al kendin minnet etme baş kakıntısı oluyor sonra biz aldık biz aldık diye vik vik vik konuşuyorlar

Eklentiler

• A0D212E8-B1D1-4CC2-A4E7-04FAAC25DD59.webp
    A0D212E8-B1D1-4CC2-A4E7-04FAAC25DD59.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 117
Bence geri verin parasını nasıl bir üslup bu? İnsan bu kadar çirkin bi yolla para hesabı yapar mı, utanmadan dile getirebiliyorlar pes! Yarın başına kakar bunu ben size söyliyim.

Boş verin beş kuruş para dahi istemeyin kayınvalidemle altlıüstlü oturuyorum mesafe mi hiç bozmadım 1.5yıldır sürekli görüşmek istediler ve Bu çevreye ayak uyduramadım halde elimden geleni yaptım yine de Yaranamadım Allah'tan eşimgörüyor benim yanımda Hatta bu yüzden tartıştık neymiş asıl ben trıp yapıyomusum hıcbıseu danısmıyomusum bana karışımanı istemiyorum dedim sadece kendısı bılıyorm havasnda herseye bır yorumu var herseye artık alttan almıyorum neymiş hiçbir şey danışmamışım bebek konusunda kraldan çok kralcı olan kendileri sürekli onu bunu alayım diyorlar Ama ben istemiyorum maddiyat ile hiçbir şey olmaz karısmasın yeter.Önemli olan maneviyat Tek kuruş dahi kabul etmeyin Bir daha da alttan almayın Önemli olan Sizin düşünceleriniz. bütcenıze göre alın yapın bişeyleri . size bunları derken eşiniz ne dedi peki ıs yapmıyosun vs hızmetcısımızınız tavrınızı koyun parayı da gerı verın bence hemen. bebegınızle ılgılı seylerede kımse ama kımse karısamaz

Eşim çok üzülüyordu. Hadi insanlık bende kalsın dedim gittim evine. Bi ömür yüz yüze bakıcaz dedim. Kendi evime gelmek istedi sonrasında. Gelince de illa bi yerden konu acıldı. Bende beni ne kadar üzdüğünü hamile halimle ayıp ettiğini anlattım. Arkamdan konusma dedi dersin neyse yüzüme söyle içinden kurma. Ne yapayım insanlık yaptım asırı iyi niyetliyim. Parayı da eşime vercem demiş. Yan öyle çirkef bi kadın ki istemesek bide onu takar kafaya böyle bir kadın. Dün onunla tanıdııg ev almış ona gittik. Ev harikaydı. Neymiş evi çok güzelmiş diye gece uyuyamamış şizofren bu kadın. Ne uzak kalabiliyorsun ne de yakın

E canım eşin üzülüyofu beoldu şimdi mutlu mu oldu?
Dertsiz başına dert aldın işte

O parayı al kendine bişey al bileklik kolye çıldırttığında bakar gülersin

Senin yerinde olsam verdiği 1000 tl yi de almazdım
İlerde hep kafana kakacak torunumun odasını biz aldık diye
Kendi istediğimi alır kimsenin ağzınada laf vermem yaparsa sağolsun yapmazsa kendi bilir

Kayınvaliden sana sen iş yapmak istemiyorsun dediğinde evet neden senin evinin işini yapacağım ki diyemedin mi?
Ben sizin yerinizde olsam sessizce alırım bebeğimin beşiğini gerek kalmadı ya biz ödedik artık deriz.

Kayınvaliden sana sen iş yapmak istemiyorsun dediğinde evet neden senin evinin işini yapacağım ki diyemedin mi?
Ben sizin yerinizde olsam sessizce alırım bebeğimin beşiğini gerek kalmadı ya biz ödedik artık deriz.
1000 tl eşime vermişti gecen ay. Bu ayda 500 verecekti vazgecmiş. Alttan aldım olmadı ters yaptım olmadı. En iyisi uzak durcam. Kendi değerimi kendi oluşturdu

Bu konularda asla muhattap kişi olmam. Ne fiyat bilirim, ne alınan parayı. Biz de şimdi kızıma dolap alacağız, kv ben alcam demiş. Eşim ara ara anlatıyordu "alcam dedi hala parayı yollamadı" gibi bişeyler. İnanın dinlemedim bile.
Şuan bi tatsızlık olsa benim dünyadan haberim olmaz, kimse de beni sorumlu tutmaz.
Siz de öyle yapın, bırakın eşiniz muhattap olsun kendi annesi.

İkea dan aldım kuzum dolabla karyola anne yanına da ucuz hamaklardan aldım rahat odadan odaya taşınıyor hem ortam piyasasına göre uygun hemde kaliteli .üç aylık olunca da karyolasına yatırdım .al kendin minnet etme baş kakıntısı oluyor sonra biz aldık biz aldık diye vik vik vik konuşuyorlar

En güzelini yapmışsın. Bizde aynısını yapıcaz. Beşik almıycaktık zaten. Anne yanı alıcam. Dolapla şifonyer de sipariş ettik artık. O kişiye de hak ettiği kadar değer vericem. Haftaya zeytin toplamaya gidiyorlar. Hafta sonu yemeklerini ben yapıcaktım. Şimdi hasta oldum dicem yapmıcam. Böyl e böyle çekicem kendimi

Boş verin beş kuruş para dahi istemeyin kayınvalidemle altlıüstlü oturuyorum mesafe mi hiç bozmadım 1.5yıldır sürekli görüşmek istediler ve Bu çevreye ayak uyduramadım halde elimden geleni yaptım yine de Yaranamadım Allah'tan eşimgörüyor benim yanımda Hatta bu yüzden tartıştık neymiş asıl ben trıp yapıyomusum hıcbıseu danısmıyomusum bana karışımanı istemiyorum dedim sadece kendısı bılıyorm havasnda herseye bır yorumu var herseye artık alttan almıyorum neymiş hiçbir şey danışmamışım bebek konusunda kraldan çok kralcı olan kendileri sürekli onu bunu alayım diyorlar Ama ben istemiyorum maddiyat ile hiçbir şey olmaz karısmasın yeter.Önemli olan maneviyat Tek kuruş dahi kabul etmeyin Bir daha da alttan almayın Önemli olan Sizin düşünceleriniz. bütcenıze göre alın yapın bişeyleri . size bunları derken eşiniz ne dedi peki ıs yapmıyosun vs hızmetcısımızınız tavrınızı koyun parayı da gerı verın bence hemen. bebegınızle ılgılı seylerede kımse ama kımse karısamaz

Eşim çok üzüldü. Keşke demeseydim seni de üzdüm dedi. Sen boşver annemi hiç kafana takma dedi. Bazen ağzınla kuş tutsan da insanlara yaranamazsın onu anladım.

Senin yerinde olsam verdiği 1000 tl yi de almazdım
İlerde hep kafana kakacak torunumun odasını biz aldık diye
Kendi istediğimi alır kimsenin ağzınada laf vermem yaparsa sağolsun yapmazsa kendi bilir
Aslında veririm kötü tarafım çok kötüdür. Kv de demiştim tersim pis. Küstüm mü zor affediyorum kinciyim demiştim ki bi daha cesaret edemesin yanlış yapmaya diye. Neyse hala sınırlarımı zorluyor

Bu konularda asla muhattap kişi olmam. Ne fiyat bilirim, ne alınan parayı. Biz de şimdi kızıma dolap alacağız, kv ben alcam demiş. Eşim ara ara anlatıyordu "alcam dedi hala parayı yollamadı" gibi bişeyler. İnanın dinlemedim bile.
Şuan bi tatsızlık olsa benim dünyadan haberim olmaz, kimse de beni sorumlu tutmaz.
Siz de öyle yapın, bırakın eşiniz muhattap olsun kendi annesi.
Aynen öyle uzak durcam ama yaptığını da unutmucam

Kadın arızalının teki. Görüşmeyin efendim, paşa oğlu yapsın gönlünü. Eşimiz ne diyo annesinin dengesizliklerine? Dur diycek olan o. Ya da siz brn senin anneni eğleyemem bunun için evlenmedim, öyle bi şey yapcak olsam annemin eteğinden ayrılmazdım deyin.

Mesafe koyun şu kadına, doğumda neler yapar Allah bilir.. Hadsiz kadın bi de annenizi silmişmiş. Mideme kramp giriyo şu hiçbi şey bilmeyip her şeyi doğru yaptığından emin olan cahiller yüzünden.

Ayrıca onun parasıyla da bi halt almayın, verin parasını istediğin takıyı yap deyin. O parayı kullanırsanız afedersiniz ama eşekler gibi pişman olursunuz.

Ama onlar alacak diye 4000 tl lik takım beğenip biz 1500 verecez dediklerinde o takımdan vazgeçmeniz biraz tuhaf değil mi? mesela aklımda bir yatak var, bizde de ablam tutturdu alacam diye 2 gün sonra almayadabilir o almazsa ben o takımı yine alırım. hamile de değilim ama olsun :)))

Parasını hayatta almazdım. Adım da atmazdım bana ne beni hizmetçi gibi görüp bir de anneme şikayet eden kadından. Sen ne hakla anneme şikayet edersin diye çıkışırdım. Ne münasebet yani? Çocuk musunuz da... Kocamı da ayrı azarlardım sen beni niye bu duruma düşürüyorsun diye.

Ama onlar alacak diye 4000 tl lik takım beğenip biz 1500 verecez dediklerinde o takımdan vazgeçmeniz biraz tuhaf değil mi? mesela aklımda bir yatak var, bizde de ablam tutturdu alacam diye 2 gün sonra almayadabilir o almazsa ben o takımı yine alırım. hamile de değilim ama olsun :)))
Canım ilk etapta 3500 vercez demişlerdi. Biz kıyamadık pahalı bir sey olmasın dedik. Hata bizde

Parasını hayatta almazdım. Adım da atmazdım bana ne beni hizmetçi gibi görüp bir de anneme şikayet eden kadından. Sen ne hakla anneme şikayet edersin diye çıkışırdım. Ne münasebet yani? Çocuk musunuz da... Kocamı da ayrı azarlardım sen beni niye bu duruma düşürüyorsun diye.
Eşim ailesini tasvip etmiyor zaten. Kızıyor annesine ama elinden de brşseu gelmiyor. Her fırsatta kızıyor annesine tersliyor. Ama kadın anlayışsız

Back