- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi Karabiberim123
ben olsam tek kuruş almamMerhabalar belki hatırlayanlar olur. Daha önce kv ile bebek odası ile ilgili sorun yaşadığımızı anlatmıştım. Aylarca konusmadık. Sonra böyle olmayacak deyip bi kaç adım attık küçük olarak ve gecen hafta barıştık. Aldım karsıma o gelin ben kv oldum sanki. Sorun yaşamak istemediğimi, bir ömür yüz yüze bakacagımızı, küçük şeyleri uzatmamak gerektiğini anlattım. Neymiş efendim çay yapıyormuşum, hizmet etmiyormuşum, işten gelince yorgunum diyormuşum bana iş vermeyin der gibi. İçinden bana kurup durmuş devamlı. Anneme de şikayet etmişti hatta. Onla gezmelere gitmiyormuşum, bayramda tatlı yapmamışım ki böyle bir talebi olmamıştı benden. Yani herseyi ben düşünücem. Onun içinden geçirdiklerini anlayacam. Annem de ondan tarafa olmamış diye ona da küsmüş ki. O beni anneme şikayet ederken, annem ağzını açıp bi kelime etmemiş. Annem ondan tarafa olup ben ona kızarım demeliymiş saçma sebeplerine. Neyse toparladık ne yapayım huyu böyle dedim alttan aldım. İdare etcem dedim. Bu çocuk odasını biz alıcaz demişti. Sonra da bize kızınca almıcaz bizi kızdırıyonuz demişti. Bende almıcaksan alma insan torununa alacagı şeyin lafını etmez demiştim. Neyse barısınca eşime begenin alalım demiş. Bizde olaylar büyümesin diye tamam dedik. Yoksa istemiyordum ama neyse. Baktım hemde imalata 4000 TL deniyor. Kv de alacaz demişti ama eşime de 1500 TL vercem demiş. Üstünü tamamlayın demiş nasıl işse. Bizde mecburen ucuzlara baktık. En ideali k.. Ş tan baktık. Cogunlukta beşikte yatmıyor deyince beşikten vazgecip anne yanı alalım dedik. Bana sordu kaç paraya aldınız. Yalan konusamam ya 1350 dolap ve şifonyer 100 TL kurulum 100 TL perde toplam 1550 dedim. Bugün eşimi aramış. Biz 1000 vercez. Kurulumu da perdeyi de bize kitliyonuz. Bizi kullanıyonuz demiş. Sinirden ölecem ya. Daha hemi ortam toparlandı elimden geldiğince el üstünde tuttum geldi 1 hafta kaldı bende. Daha ben ne yapayım bu kadına. Gidip verdiği 1000 tlyi veresim geldi. Almasın ona al diyen olmadı bu nasıl bi kadın. Ben bunla bir ömür nasıl geçinceö ya Rab. Hakkımızı helal edin uzun yazdım
varsın eksik olsun ama onun parası olmasın