• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah kayınvalide

Karabiberim123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.847
3.212
133
Merhabalar belki hatırlayanlar olur. Daha önce kv ile bebek odası ile ilgili sorun yaşadığımızı anlatmıştım. Aylarca konusmadık. Sonra böyle olmayacak deyip bi kaç adım attık küçük olarak ve gecen hafta barıştık. Aldım karsıma o gelin ben kv oldum sanki. Sorun yaşamak istemediğimi, bir ömür yüz yüze bakacagımızı, küçük şeyleri uzatmamak gerektiğini anlattım. Neymiş efendim çay yapıyormuşum, hizmet etmiyormuşum, işten gelince yorgunum diyormuşum bana iş vermeyin der gibi. İçinden bana kurup durmuş devamlı. Anneme de şikayet etmişti hatta. Onla gezmelere gitmiyormuşum, bayramda tatlı yapmamışım ki böyle bir talebi olmamıştı benden. Yani herseyi ben düşünücem. Onun içinden geçirdiklerini anlayacam. Annem de ondan tarafa olmamış diye ona da küsmüş ki. O beni anneme şikayet ederken, annem ağzını açıp bi kelime etmemiş. Annem ondan tarafa olup ben ona kızarım demeliymiş saçma sebeplerine. Neyse toparladık ne yapayım huyu böyle dedim alttan aldım. İdare etcem dedim. Bu çocuk odasını biz alıcaz demişti. Sonra da bize kızınca almıcaz bizi kızdırıyonuz demişti. Bende almıcaksan alma insan torununa alacagı şeyin lafını etmez demiştim. Neyse barısınca eşime begenin alalım demiş. Bizde olaylar büyümesin diye tamam dedik. Yoksa istemiyordum ama neyse. Baktım hemde imalata 4000 TL deniyor. Kv de alacaz demişti ama eşime de 1500 TL vercem demiş. Üstünü tamamlayın demiş nasıl işse. Bizde mecburen ucuzlara baktık. En ideali k.. Ş tan baktık. Cogunlukta beşikte yatmıyor deyince beşikten vazgecip anne yanı alalım dedik. Bana sordu kaç paraya aldınız. Yalan konusamam ya 1350 dolap ve şifonyer 100 TL kurulum 100 TL perde toplam 1550 dedim. Bugün eşimi aramış. Biz 1000 vercez. Kurulumu da perdeyi de bize kitliyonuz. Bizi kullanıyonuz demiş. Sinirden ölecem ya. Daha hemi ortam toparlandı elimden geldiğince el üstünde tuttum geldi 1 hafta kaldı bende. Daha ben ne yapayım bu kadına. Gidip verdiği 1000 tlyi veresim geldi. Almasın ona al diyen olmadı bu nasıl bi kadın. Ben bunla bir ömür nasıl geçinceö ya Rab. Hakkımızı helal edin uzun yazdım

Anneniz cevap vermemekle iyi yapmış. Anneniz olgun bir kadın belli ki. Siz de öyle olmaya çalışın. Ki şu durumda ben olsam adım atmazdım. Siz yine alttan almışsınız, kadın şımarıp üste çıkmış.

Takım için 5000 çok fazla. Kadın yardım edip 1500 tl verebilirmiş bütçesi oysa. Olayın devamında para kırmak çok çiğ bir hareket. Durumunuz iyiyse hiç para almayın. Bu kadınla da samimi olmayın. Mesafeli durun. Kavga, tartışma içine girmeyin. Beklentiniz olmasın. Ayrıca çay demlemek, tatlı yapmak zorunda da değilsiniz. Yapmayın. Kendinizi kullandırmış olursunuz sadece.

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.

Benim kayınvalidem de ben alacağım ben alacağım dedi, ama eşim duruşunu bozmadı. Hayır dedi, bir şey alacaksan altın al çocuğa dedi. Konuyu kapattı. Sizin de böyle yapmanız gerekiyordu. İstemiyorsanız hatır gönül kalacak diye düşünmeden söylemeniz lazım. Yoksa böyle oluyor işte.

Benzerini yaşamış olsam parasını iade ederdim ben.

bari 1350 vereymiş. kv nin parası kıymetli galiba. siz de onun huyunu öğrenin artık anne yanı + dolap + şifonyer 1700 etti deyin. perdeleri kurulumu neden karıştırdınız. net rakam verin. vallah yerinizde olsam kafasına geri atardım paralarını. bide bu tipler 100 yıl konuşur odasını biz aldık diye. tatlısını da kendi yapsın.

Anneniz cevap vermemekle iyi yapmış. Anneniz olgun bir kadın belli ki. Siz de öyle olmaya çalışın. Ki şu durumda ben olsam adım atmazdım. Siz yine alttan almışsınız, kadın şımarıp üste çıkmış.

Takım için 5000 çok fazla. Kadın yardım edip 1500 tl verebilirmiş bütçesi oysa. Olayın devamında para kırmak çok çiğ bir hareket. Durumunuz iyiyse hiç para almayın. Bu kadınla da samimi olmayın. Mesafeli durun. Kavga, tartışma içine girmeyin. Beklentiniz olmasın. Ayrıca çay demlemek, tatlı yapmak zorunda da değilsiniz. Yapmayın. Kendinizi kullandırmış olursunuz sadece.

Gerçekten ayn şeyi ben düşündüm, ama turkiyede yaşamadığım için acaba fiyatlar böyle mi dedim kendi kendime. Malum hersey pahali türkiyede ama 5000 bir bebek odası için gerçekten çok para değil mi ? Bu çocuk zaten anlayacağı yaşa geldiğinde yeni oda gerekecek :/ ben bi yatak bide dolap alacağım :/ böyle sap gibi mi kalir illa oda mi gerekli yahu :KK64:

0 beklenti sonsuz mutluluk .
Siz istememişsiniz anladım ama olsun siz kendiniz almış ödemiş gibi alın, verdiğini versin , üstünü siz tamamlayın:KK66:

Evet öyle yapıcaz kesinlikle. Herkes kalitesini ortaya koyuyor.

Öncelikle teşekkür ederim. Sağlıkla gelsin oğlum inşallah. Annem cevap vermediği için suçlu oldu onun gözünde. Ben sildim anneni çocuğunu evlendirir giderim, hasta olur giderim ama onun dışında ne arar sorarım dedi bana. Kızının hep iyi yönlerini demek anlatacaktım bir kere şikayet ettim sessiz kaldı diye kızmış. Onlarda adetmiş haksız bile olsa gelin damat kv şikayet ederse kızarmış mantığa bak. Bende annem bunu hak etmiyor çok yanlış düşünüyorsun dedim. Ki annem hep küs oldugumuz dönemde giidn kızm arayın kızım küslük iyi değil deyip durdu. Samimi de olunmuyor uzakta durulmuyor öyle bir insan. İnşallah ikinci gelininden çeker diyorum benim insanlığım az geliyor ona. Çay yapmak zorunda değilsin dedin canım ama yapıyorum o daha fazlasını istiyormuş. Mesela su içtim demi bardağı sehpaya koymucakmısım gidip mutfaga koycakmışım. O boş bardak ona batıyormus. Böyle bi kadın

Bence umursamayin kaprisli bir tip belli ki ömür boyu kafayı onun söylediklerine takarsaniz psikolojiniz bozulur. Ana oğul aralarında halletsinler ben olsam karismazdim tartiscaklarsa kendileri tartissin sizlik bişey yok boşuna stres yapmayın

Suçlu sensin kusura bakma

Neden karşına alıp konuşuyosun ? Hizmetçisin sen gözünde busun açık açık söylemiş

Neolurdu uzak dursaydın torunu doğunca tıpış tıpış gelicekti

Bukadar lafın üstüne parayıda kabul etmişsin bana güvenip alıyo beni kullanıyo olmuşsun

Uzak dur uzak tut ağzının tadını bozma

Benim kayınvalidem de ben alacağım ben alacağım dedi, ama eşim duruşunu bozmadı. Hayır dedi, bir şey alacaksan altın al çocuğa dedi. Konuyu kapattı. Sizin de böyle yapmanız gerekiyordu. İstemiyorsanız hatır gönül kalacak diye düşünmeden söylemeniz lazım. Yoksa böyle oluyor işte.

Benzerini yaşamış olsam parasını iade ederdim ben.

Ah ah hep iyi niyetten. Alalım deyince tamam dedik babane dede olucak lar yani. Parasını versek ortalığı ayağa kaldırır ağlamalar hasta olmazlara kalkar.

bence fazla totsunu kaldırma

verin parasını ne takmak istiyorsan onu tak

biz odasını yaptık çocugumuzun de ,

O imkansız bi tanısanız kendisini. Tam sorunlu

bari 1350 vereymiş. kv nin parası kıymetli galiba. siz de onun huyunu öğrenin artık anne yanı + dolap + şifonyer 1700 etti deyin. perdeleri kurulumu neden karıştırdınız. net rakam verin. vallah yerinizde olsam kafasına geri atardım paralarını. bide bu tipler 100 yıl konuşur odasını biz aldık diye. tatlısını da kendi yapsın.

Hata bende niye bu kadar net oluyorsun ki. Bende eşime dedim normalde daha pahalıydı biz en hesaplı sına gittik daha ne yapalım. Oda dşyor ben üstünü tamamlıcam boşver bı kadın böyle.

Gerçekten ayn şeyi ben düşündüm, ama turkiyede yaşamadığım için acaba fiyatlar böyle mi dedim kendi kendime. Malum hersey pahali türkiyede ama 5000 bir bebek odası için gerçekten çok para değil mi ? Bu çocuk zaten anlayacağı yaşa geldiğinde yeni oda gerekecek :/ ben bi yatak bide dolap alacağım :/ böyle sap gibi mi kalir illa oda mi gerekli yahu :KK64:
4000 mdf lake olanlardı emin olun en ucuzuydı. Mağazalar 9 10 binden başlıyor. Onu bile alamadık. Normal dolapla şifonyer aldık bi de anne yanı alıcaz tamam beşik almıcaz

Neden karşına alıp konuşuyosun ? Hizmetçisin sen gözünde busun açık açık söylemiş

Bukadar lafın üstüne parayıda kabul etmişsin bana güvenip alıyo beni kullanıyo olmuşsun

Eşim çok üzülüyordu. Hadi insanlık bende kalsın dedim gittim evine. Bi ömür yüz yüze bakıcaz dedim. Kendi evime gelmek istedi sonrasında. Gelince de illa bi yerden konu acıldı. Bende beni ne kadar üzdüğünü hamile halimle ayıp ettiğini anlattım. Arkamdan konusma dedi dersin neyse yüzüme söyle içinden kurma. Ne yapayım insanlık yaptım asırı iyi niyetliyim. Parayı da eşime vercem demiş. Yan öyle çirkef bi kadın ki istemesek bide onu takar kafaya böyle bir kadın. Dün onunla tanıdııg ev almış ona gittik. Ev harikaydı. Neymiş evi çok güzelmiş diye gece uyuyamamış şizofren bu kadın. Ne uzak kalabiliyorsun ne de yakın

[QUOTE="Karabiberim123, post: 58054503, member: 856202"

4000 mdf lake olanlardı emin olun en ucuzuydı. Mağazalar 9 10 binden başlıyor. Onu bile alamadık. Normal dolapla şifonyer aldık bi de anne yanı alıcaz tamam beşik almıcaz[/QUOTE]

Inanıyorum mağazalar o kadardır illaki , almanın sonu yok . Yengem doğum yapacak şubatta. Mesela onlar indirime girmiş bi bebek yatağı aldılar bide dolap Sadece.
Cocuk ilk doğduğunda zaten anlamıyor etmiyor , hepsini aynı anda alıp kendinizi sıkıntıya sokmayın diye dedim :KK66:

[QUOTE="Karabiberim123, post: 58054503, member: 856202"

4000 mdf lake olanlardı emin olun en ucuzuydı. Mağazalar 9 10 binden başlıyor. Onu bile alamadık. Normal dolapla şifonyer aldık bi de anne yanı alıcaz tamam beşik almıcaz

Inanıyorum mağazalar o kadardır illaki , almanın sonu yok . Yengem doğum yapacak şubatta onlar indirime girmiş bi bebek yatağı aldılar bide dolap öncelikle. Sadece çocuk ilk doğduğunda zaten anlamıyor etmiyor , hepsini aynı anda alıp kendinizi sıkıntıya sokmayın diye dedim :KK66:[/QUOTE]
Aynen öyle oldugu kadar.

Kv den para almayın bu kadar laf yapıyorsa. Esimin ailesi hem çocuk arabasını hemde odasını aldı. Oglum 3 yasinda nerdeyse.bir kere bile lafını etmediler ne alırken ne sonrasi. Bu kadın burnunuzdan fitil fitil getirir o parayi. Almayın

Kv den para almayın bu kadar laf yapıyorsa. Esimin ailesi hem çocuk arabasını hemde odasını aldı. Oglum 3 yasinda nerdeyse.bir kere bile lafını etmediler ne alırken ne sonrasi. Bu kadın burnunuzdan fitil fitil getirir o parayi. Almayın
Düşünüyorum dediğinizi. Ayıp değil mi yaptığın biz daha önce niye tartıimıştık diye söylenesim var. Ama hayal bile ederken bu anları geriliyorum. Allahından bulsun. Çok çirkef bri insan. Eşimde tam karı ağızlı bizden kötüsü olmaz milletin agzında. Kendimi sakinleştircem. Ve iyi niyette göstermicem

Merhabalar belki hatırlayanlar olur. Daha önce kv ile bebek odası ile ilgili sorun yaşadığımızı anlatmıştım. Aylarca konusmadık. Sonra böyle olmayacak deyip bi kaç adım attık küçük olarak ve gecen hafta barıştık. Aldım karsıma o gelin ben kv oldum sanki. Sorun yaşamak istemediğimi, bir ömür yüz yüze bakacagımızı, küçük şeyleri uzatmamak gerektiğini anlattım. Neymiş efendim çay yapıyormuşum, hizmet etmiyormuşum, işten gelince yorgunum diyormuşum bana iş vermeyin der gibi. İçinden bana kurup durmuş devamlı. Anneme de şikayet etmişti hatta. Onla gezmelere gitmiyormuşum, bayramda tatlı yapmamışım ki böyle bir talebi olmamıştı benden. Yani herseyi ben düşünücem. Onun içinden geçirdiklerini anlayacam. Annem de ondan tarafa olmamış diye ona da küsmüş ki. O beni anneme şikayet ederken, annem ağzını açıp bi kelime etmemiş. Annem ondan tarafa olup ben ona kızarım demeliymiş saçma sebeplerine. Neyse toparladık ne yapayım huyu böyle dedim alttan aldım. İdare etcem dedim. Bu çocuk odasını biz alıcaz demişti. Sonra da bize kızınca almıcaz bizi kızdırıyonuz demişti. Bende almıcaksan alma insan torununa alacagı şeyin lafını etmez demiştim. Neyse barısınca eşime begenin alalım demiş. Bizde olaylar büyümesin diye tamam dedik. Yoksa istemiyordum ama neyse. Baktım hemde imalata 4000 TL deniyor. Kv de alacaz demişti ama eşime de 1500 TL vercem demiş. Üstünü tamamlayın demiş nasıl işse. Bizde mecburen ucuzlara baktık. En ideali k.. Ş tan baktık. Cogunlukta beşikte yatmıyor deyince beşikten vazgecip anne yanı alalım dedik. Bana sordu kaç paraya aldınız. Yalan konusamam ya 1350 dolap ve şifonyer 100 TL kurulum 100 TL perde toplam 1550 dedim. Bugün eşimi aramış. Biz 1000 vercez. Kurulumu da perdeyi de bize kitliyonuz. Bizi kullanıyonuz demiş. Sinirden ölecem ya. Daha hemi ortam toparlandı elimden geldiğince el üstünde tuttum geldi 1 hafta kaldı bende. Daha ben ne yapayım bu kadına. Gidip verdiği 1000 tlyi veresim geldi. Almasın ona al diyen olmadı bu nasıl bi kadın. Ben bunla bir ömür nasıl geçinceö ya Rab. Hakkımızı helal edin uzun yazdım

Bence 1000 lirasını da alma. Sonra bir de size ve diğer herkese çocuğun yatağını da ben aldım zaten diye konuşur hiç ağzına laf vermeyin. Bahanen de "sizin ihtiyacınız çok sanırım anneciğim bize hediyenizden de kıstığınıza göre, size sorun yaşatmak istemem sizde kalsın ihtiyaçlarınızı karşılayın" olsun bence. :sinirli:

+1

Boylesine tavsan daga kusmus, dagin haberi olmamis
muamelesi yapmak gerekiyor.
bir de gidp konusup ara yapmaya calismis konu sahibi hic yoktan basina dert.

Back