- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
-
- Konu Sahibi sessizsokak
Görüsmüyorum ama bir sekilde yine uzuyolar beni evlatlarima faydali olamassam diye ya korkumNeden yaşıyorum ki gibi bir konu başlığı okuyunca çaresiz bir dert,bir hastalık filan sandım.Ben kapımı kapayınca herkes dışarda kalır.Yuvamın içidekilerdir önemli olan.Biraz alıngan bir yapın var sanırım.İnsanları bu kadar ciddiye alma.Kimse akrabanda olsa canın ciğerin olamaz.Dünyada sonuçta herkes kendi için yaşar.Hayatını başkaları için kendine zehir etme.İsterse kardeş olsunBirbirinize zarar veriyorsanız görüşmeyeceksiniz.
hERKES DIŞ KAPININ DIŞ MANDALI.öNÜNE BAK.Görüsmüyorum ama bir sekilde yine uzuyolar beni evlatlarima faydali olamassam diye ya korkum
Yok eğer eşim de olsaydı o vakit eşim olmazdı. :)
Teşekkürler yorumunuz için evet çok hassasim maalesef...Başta hamilelik sonra ciddi rahatsızlık geçirdim şimdi de lohusalik ve eşimin ilgisizliği üst üste yorgunum ve en başta gurbetlik ve kimsesizlik sezeryan zorlaması çok zor bi dönem benim için dertlesecek kimse yok ki
Aynenn öyle ailem bile ustume geliyor sinir ediyorlar hic demiyorlar bu kizin piskolojisi bozuk diyelohusa sendromu diyelim kısaca
Aynenn öyle ailem bile ustume geliyor sinir ediyorlar hic demiyorlar bu kizin piskolojisi bozuk diye
15-16 gün :)dogum yapalı ne kadar oldu
karşındaki seni anlasa bile
sana göre şuan seni kimse anlamıyor
hepimiz yaşadık bunları
15-16 gün :)
Yok ustume gelmeyin diyorum bakn iyi degil hala geliyolar
Vallaha rahataya calisiyorum ama dwrtler bitmiyor yine cikti bir dertdaha zamana ihtitacın var
bebegini saglıkla büyüt
ama bu şekilde devam edersen sütünde kesilir biraz rahatlamaya çalış
Vallaha rahataya calisiyorum ama dwrtler bitmiyor yine cikti bir dert
Esimin ailesi esim genel sorunlarhayırdır
Yok eğer eşim de olsaydı o vakit eşim olmazdı. :)
Teşekkürler yorumunuz için evet çok hassasim maalesef...Başta hamilelik sonra ciddi rahatsızlık geçirdim şimdi de lohusalik ve eşimin ilgisizliği üst üste yorgunum ve en başta gurbetlik ve kimsesizlik sezeryan zorlaması çok zor bi dönem benim için dertlesecek kimse yok ki
Evet haklısınız bu aralar o kadar cok bunaldm ki anlatamam..Desteksiz kalmak zor bebegimle pek ilgilenemiyorum bile..Esim benden beter hamileydi simdi benden beter lohusa oldu :)Beşi bir yerde gibi olmuşsun, bozulur tabi moralin haklısın
Ama şöyle düşün, dünyanın en güzel mucizesine sahipsin
Eşinin ilgisizliğini çok dert etme, erkekler odun gelip odun gidiyo, istisnalar da kaideyi bozmuyor
Kim seni üzüyorsa uzak tut hayatından, kendine, sağlığına bak, bebeğinin en tatlı zamanlarını üzüntüyle harcama, güzel anılar biriktirmeye gayret et, hadi bi gayret, Rabbim 'de yardım eder inan, bir gülümse şöyle, nefes al, çok güçlü olmak zorunda değilsin ki
Esimin ailesi esim genel sorunlar