Ah HAYAT ahh seni neden yaşıyorum kiii ..

Surrender arkadaşın yazdığı mesaja bile " azarlamak olarak baktıysanız gerçekten çok hassas bir dönemdesiniz.

Bu ihanet edenlerin içinde eşinizde var mı ? Çok mu yakındınız bu kişilerle ?
Artık bu hayatta herkes potansiyel ihanetçi gözümde.
Herkesin hayatında dolu bunlardan inanın.
Yok eğer eşim de olsaydı o vakit eşim olmazdı. :)
Teşekkürler yorumunuz için evet çok hassasim maalesef...Başta hamilelik sonra ciddi rahatsızlık geçirdim şimdi de lohusalik ve eşimin ilgisizliği üst üste yorgunum ve en başta gurbetlik ve kimsesizlik sezeryan zorlaması çok zor bi dönem benim için dertlesecek kimse yok ki:KK43:

Yok eğer eşim de olsaydı o vakit eşim olmazdı. :)
Teşekkürler yorumunuz için evet çok hassasim maalesef...Başta hamilelik sonra ciddi rahatsızlık geçirdim şimdi de lohusalik ve eşimin ilgisizliği üst üste yorgunum ve en başta gurbetlik ve kimsesizlik sezeryan zorlaması çok zor bi dönem benim için dertlesecek kimse yok ki:KK43:

Bütün zor zamanlarınız bir arada toplanmış. Gerçekten zor bir durum. O minik bebeğinizin minik ellerini bol bol koklayın. İnanın çok çabuk geçiyor bu günler ve o kokuyu özlüyorsunuz. O size şuanda çok muhtaç, emziriyorsanız ona sıkıntı verirsiniz.
Geçer bu günlerde inşaallah kardeşim.

Bütün zor zamanlarınız bir arada toplanmış. Gerçekten zor bir durum. O minik bebeğinizin minik ellerini bol bol koklayın. İnanın çok çabuk geçiyor bu günler ve o kokuyu özlüyorsunuz. O size şuanda çok muhtaç, emziriyorsanız ona sıkıntı verirsiniz.
Geçer bu günlerde inşaallah kardeşim.
İnşallah canım verdiğin moral için çok teşekkür ederim inan anlayan birileri olsa bizi bu hayat bu kadar zor geçmez

Hayat sen ne çabuk harcadın beni...

İnsanlardan nefret etmemizin nedeni onlarda kendimizden bir parça görmemizmiş. Dün bu sitede okumuştum da..
Ve ben de nefret ediyorum insanlardan malesef :KK43:

Hayat sen ne çabuk harcadın beni...

İnsanlardan nefret etmemizin nedeni onlarda kendimizden bir parça görmemizmiş. Dün bu sitede okumuştum da..
Ve ben de nefret ediyorum insanlardan malesef :KK43:

İnsanlardan nefret etmek sadece kendinize zarar. Evet nefret edilesi insanlar var gerçekten ;bunları çevrenizden uzak ederek daha yaşanılası kılabilirsiniz hayatı.

Kalbim çok kırık..Nefes almaya bile mecalim yok.Bu hayatta kime
ve neye inanacagimi şaşırdım..Nefret ediyorum insanlardan..Kaçışı yok Bu sarp yokuşun biliyorum..Hele de yanımda bana iki muhtaç can varsa..
beynindeki sorunlarını problemlerini yazıya , dile dökemeyecek kadar büyük dertlerin farkındayım insan istese de dökemiyor dökse bile im anlayacak ne yararı olacak çare yok diye düşünüyor bilirim . umutların yok gibisin ama hayatında evlatların var onların sorumluluğu adına güçlü kalmak zorundasın sadece onlar için. Biliyormusun ben küçüktüm annemin peşinde giderdik gece yarıları da babamı takip ederdik aldatıyordu... annemin acılarını anlamazdım ama hep gözümün önünde saklanışlarımız onun hıçkırıkla ağlamaları ne büyük günah etmişti babam bize de annem gurununa yedirememişdi hasta oldu çok şükür psikolojisi pek düzelmese de iyi ama biz çocuk yaşda herşeyi farkında oluoruz erkekler acımasız sadece evlatların var onlar için hayata tutun nolur . ( ağladım ya )

İlk okuyunca öle cagrısım yaptı tek derdin bu olsun demeniz
Neden yaşıyorum ki gibi bir konu başlığı okuyunca çaresiz bir dert,bir hastalık filan sandım.Ben kapımı kapayınca herkes dışarda kalır.Yuvamın içidekilerdir önemli olan.Biraz alıngan bir yapın var sanırım.İnsanları bu kadar ciddiye alma.Kimse akrabanda olsa canın ciğerin olamaz.Dünyada sonuçta herkes kendi için yaşar.Hayatını başkaları için kendine zehir etme.İsterse kardeş olsunBirbirinize zarar veriyorsanız görüşmeyeceksiniz.

beynindeki sorunlarını problemlerini yazıya , dile dökemeyecek kadar büyük dertlerin farkındayım insan istese de dökemiyor dökse bile im anlayacak ne yararı olacak çare yok diye düşünüyor bilirim . umutların yok gibisin ama hayatında evlatların var onların sorumluluğu adına güçlü kalmak zorundasın sadece onlar için. Biliyormusun ben küçüktüm annemin peşinde giderdik gece yarıları da babamı takip ederdik aldatıyordu... annemin acılarını anlamazdım ama hep gözümün önünde saklanışlarımız onun hıçkırıkla ağlamaları ne büyük günah etmişti babam bize de annem gurununa yedirememişdi hasta oldu çok şükür psikolojisi pek düzelmese de iyi ama biz çocuk yaşda herşeyi farkında oluoruz erkekler acımasız sadece evlatların var onlar için hayata tutun nolur . ( ağladım ya )
Canim yaa cok üzüldüm :KK43: Erkekler de acima olmayinca biz kadinlar cok yıpranıyoruz.Ben su an yeni dogum yaptm sayılır ama rahat olamiyorum o kadar sorunlar var ki hayatimda kimselere anlatamiyorum buradaki bazi üyelerde dert mi b diyolar illa dert icin amansiz bi hastaliga mi tutulmak lazm bennim amacm derdimi paylasip rahatlamak ve mesajin icin tesekkurler

X