- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
-
- Konu Sahibi sessizsokak
:) Açıklayıcı mı ben bile anlayamiyorum ki bu hayatı size aciklasam :)Allah askina aciklayici yazin
Senin dediklerini çok yaşadım buraya azar yemek için değil dertlesmk için yazdım teşekkürlersağlık sorununun olsaydı ne dualar ederdın düzelsin diye.. bu hayatı nıye yaşıyorsun? yaşamak zorunda oldugun için
insanın vardır böyle isyankar dönemleri.. dedıgım gıbı
bir canın acısın, bır nefes alama, her hangı bır yerınde dayanılmaz agrın olsun da gör işte o zaman neden yaşadıgını :=)
azar mıSenin dediklerini çok yaşadım buraya azar yemek için değil dertlesmk için yazdım teşekkürler
sorun buysa eger, demek kı şu hayatta bişiler görmemıssındır demektır.. bunlar olan şeyler ve bunlara alışmış olman gerekıyor..Sorun insanların bencilliği ve sadakatsizligi ..Arkadaş bildiklerimin,akraba
bildiklerimin hainliği..
Sorun insanların bencilliği ve sadakatsizligi ..Arkadaş bildiklerimin,akraba
bildiklerimin hainliği..
Şimdi en hassas donemimdeyim o yüzden bunaliyorum konuşacak kimse yok ki..Eşimle bile konuşamıyorum dinlemiyor beni..Burda icimdekileri yazmak istedimsorun buysa eger, demek kı şu hayatta bişiler görmemıssındır demektır.. bunlar olan şeyler ve bunlara alışmış olman gerekıyor..
Biliyorum canım isyanim Rabbime değil ki sadece içim acıyor onun esameleri bunlar..Bunu ilk yasayan siz degilsiniz ,bunun icin isyan etmeyin cok daha buyuk imtihanlarla karsilasabilirsiniz.Bu dunyada herkes tek basina unutmayin siz iyi olursaNiz herkes iyi siz duserseniz kimse bakmaz ..
AminSağlığımıza şükür olsun . .
bugünümüze Hamdolsun. .
Rabbim senden razıyım, sende bizden razı ol inşallah. .
Hepimiz az veya çok şeyler yasıyoruz artık takmayın hıc kımseden bursey beklemedıgım ıcın olumlu veya olumsıu , hıcte şaşırmıyorum benı üzemeye calısanlarıda aklımdan cıkartıp kıymelı zamanımı onlara harcamıyorumSorun insanların bencilliği ve sadakatsizligi ..Arkadaş bildiklerimin,akraba
bildiklerimin hainliği..