Ah HAYAT ahh seni neden yaşıyorum kiii ..

sessizsokak

Hayalleri evlatları olan kimsesiz anne..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
955
21.925
Kalbim çok kırık..Nefes almaya bile mecalim yok.Bu hayatta kime
ve neye inanacagimi şaşırdım..Nefret ediyorum insanlardan..Kaçışı yok Bu sarp yokuşun biliyorum..Hele de yanımda bana iki muhtaç can varsa..

sağlık sorununun olsaydı ne dualar ederdın düzelsin diye.. bu hayatı nıye yaşıyorsun? yaşamak zorunda oldugun için
insanın vardır böyle isyankar dönemleri.. dedıgım gıbı
bir canın acısın, bır nefes alama, her hangı bır yerınde dayanılmaz agrın olsun da gör işte o zaman neden yaşadıgını :=)

Sorun insanların bencilliği ve sadakatsizligi ..Arkadaş bildiklerimin,akraba
bildiklerimin hainliği..

Senin dediklerini çok yaşadım buraya azar yemek için değil dertlesmk için yazdım teşekkürler

bildiklerimin hainliği..

Bunu ilk yasayan siz degilsiniz ,bunun icin isyan etmeyin cok daha buyuk imtihanlarla karsilasabilirsiniz.Bu dunyada herkes tek basina unutmayin siz iyi olursaNiz herkes iyi siz duserseniz kimse bakmaz ..

sorun buysa eger, demek kı şu hayatta bişiler görmemıssındır demektır.. bunlar olan şeyler ve bunlara alışmış olman gerekıyor..
Şimdi en hassas donemimdeyim o yüzden bunaliyorum konuşacak kimse yok ki..Eşimle bile konuşamıyorum dinlemiyor beni..Burda icimdekileri yazmak istedim

Bunu ilk yasayan siz degilsiniz ,bunun icin isyan etmeyin cok daha buyuk imtihanlarla karsilasabilirsiniz.Bu dunyada herkes tek basina unutmayin siz iyi olursaNiz herkes iyi siz duserseniz kimse bakmaz ..
Biliyorum canım isyanim Rabbime değil ki sadece içim acıyor onun esameleri bunlar..

Ayrıntısı yoksa napayim yani diyor ya hani bdv nin altında belki bir sebep var belki yok yazıp rahatlamak istiyorsunuz diye yazdım rahatlamak istiyorum ama olamıyor

Surrender arkadaşın yazdığı mesaja bile " azarlamak olarak baktıysanız gerçekten çok hassas bir dönemdesiniz.

Bu ihanet edenlerin içinde eşinizde var mı ? Çok mu yakındınız bu kişilerle ?
Artık bu hayatta herkes potansiyel ihanetçi gözümde.
Herkesin hayatında dolu bunlardan inanın.

bildiklerimin hainliği..
Hepimiz az veya çok şeyler yasıyoruz artık takmayın hıc kımseden bursey beklemedıgım ıcın olumlu veya olumsıu , hıcte şaşırmıyorum benı üzemeye calısanlarıda aklımdan cıkartıp kıymelı zamanımı onlara harcamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…