Dudak Makyajı Ah dudaklar!! Yardım lütfen :))

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

ya yemin ediyorum bu erkekler çok acayip ne istedikleri ne sevdikleri belli değil.. ince dudaklıları sevdikleri içinmi angelina jolie ye, adriana lima ya ağzının suyu akıyor çoğunun

Son düzenleme:
ya yemin ediyorum bu erkekler de bi acayip ne istedikleri ne sevdikleri belli değil.. ince dudaklıları sevdikleri içinmi angelina jolie ye, adriana lima ya ağzının suyu akıyor çoğunun
İşte nasıl balıketlilik dogurganlık cagristirdigi için gözlerine hoş geliyorsa bu da onun gibi bir şey olsa gerek:) eglenmelik kadin evlenmelik kadin diye ayirirlar ya sonucta kimse bi insana dudaklari buyuk diye aşık olmaz. Kendimden örnek vereyim, yüzümde tek dikkat çeken noktadır dudaklarım ben begenmesemde genelde iltifat alirim, bu sene okuldan hoşlandigim cocugun agzini arattim bir arkadaştan. Çocuk x iyi kiz da abi o dudaklar ne öyle agzi kocaman demiş ben tabi ki şok:) demekki göreceli şeyler bunlar:)

balıketlilik doğurganlığımı çağrıştırıyormuş? onu bilmiyodum bak... bu arada o çocuktan hoşlanmaktan vazgeçmişsindir umarım ben hayatmda böyle aptalca şey görmedim o ağız ne öyleymiş kendisine aynada bakmışmı acaba ne sanıyor bu insanlar kendilerini anlamıyorum!! tabiki herşey göreceli ne dudağı küçük diye, ne dudağı büyük diye aşık olunur. Güzellik bir bütündür bana göre. Benim de en çok gözlerle dudaklarımı beğenirler mesela. Ama sevgilim mesela beni ben olduğum için seviyor en başta dudağıma burnuma değil. Ha beğeniyormu beğeniyor tabiki o ayrı.. kızlar takılmayn bu meselelere sizi seviyorsa her halinle sevsin insanlar ya. Burunun küçüklüğüymüş dudağın kalınlığıymış önemsiz şeyler. Biliyorum demesi kolay diceksiniz ama ben güzelliğe, dış görünüşe her ne kdr önem veren bir insan olsam da gene de sevgilim olduktan sonra böyle şeylerle kendimi kasmamaya karar verdim en güzeli :)

Son düzenleme:
Dogru soyluyosunuz::) bunu diyen kisinn agizida ordek gibi minicik ve fazla bosbogazli biriydi:) size katiliyorum insan her haliyle sevmeli

yüz yogası vardı belki duymussunuzdur günde 5 dk falan agzında kalemi çevir yuvarla .birde diş fırçasını sıcak suyla biraz ıslat ve bal ile bi 2 dk kadar hafifçe fırcala .

18 yaşından küçük bir genç kız , ince dudağıyla ,kemerli burnuyla doğal renk saçıyla herşeyiyle güzeldir.Yapmayın allahaşkına bu yaşta ne dolgusu ,botoksu.Önünüzde uzun bir hayat var Her yıl yaptıracakmısınız bunu..40 yaşınıza geldiğinizde ne yapacaksınız.
Bu yaşta makyaj bile güzelliğinizi bozar .Ahh ah..o yaştaki duru güzelliğim olsa şimdi...şu anda doğal haliyle yüzünüzü kullanabildiğiniz kadar kullanın Nasıl olsa çook ileriki yaşlarda saklamak isteyeceğiniz çook şey olacak ..Benim bu yaştakı kızım gelip dudaklarıma silikon yaptırcam dese valla terlikle kovarım onuu
Daha çok gençmişsin yaa Kendinle barış canım benim..

Sağ ol canım ama ben kalıcı bir şeyler istiyorum :) Ayrıca biber hiç işe yaramıyor ilk dakikalar dolgun gösteriyor o da dayak yemiş gibi

Aman dua yerine falan geçer, öyle şeyler söyleme, dolgun dudak her şekilde iyidir bence; ayrıca erkeklerin ince dudak sevdiği yalan

Tatlim makjaslan dudaklarini büyüt , benim öyle bi sorunum yok dudaklarim baya dolu, sana tavsiyem makjaş , you tubede yaz makjaşlan dudak büyütme

Senin adına sevindim :) Ben kalıcı bir şeyler istiyorum.. Dolgunlaştırıcı kremler işe yarıyor mu bir bildiğin var mı? :/

kremler işe yarıyor mu ki ya

Senin adına sevindim :) Aslında haklısın burun psikolojik sorunlara neden olmaya başlamıştı yaptırmıştık, dudaklarım aşırı da ince değil, ama dolgun dudaklar da çok güzel görünüyor, nasıl özeniyorum bir bilsen.. Zaten ben de yaptırmayı pek düşünmüyorum, kötü olacağından değil, iyi bir doktor bulurum ama bir estetik yeter, bakalım dudak dolgunlaştırıcı kremlerden kullanacağım birini kullandım yaramadı ama... Senin bir bildin var mı?

yüz yogası vardı belki duymussunuzdur günde 5 dk falan agzında kalemi çevir yuvarla .birde diş fırçasını sıcak suyla biraz ıslat ve bal ile bi 2 dk kadar hafifçe fırcala .

Sağ ol tatlım ama işe yaramıyor onlar, daha doğrusu yüz yogasını denemedim, ama burnumu yaptırdım ya çok hareket ettirmem sakıncalı olur :) Dolgunlaştırıcı kremler hakkında bir bilgin var mı?

Evet haklısın.. Zaten bir müdahaleyi daha annemler kabul etmez Bakalım son umudum dolgunlaştırıcı kremler, onlar da olmazsa ince dudakları kabulleneceğim artık, karar verdim.

Sağ ol tatlım ama işe yaramıyor onlar, daha doğrusu yüz yogasını denemedim, ama burnumu yaptırdım ya çok hareket ettirmem sakıncalı olur :) Dolgunlaştırıcı kremler hakkında bir bilgin var mı?

haklısın .m.asam ın üzüm çekirdekli dudak nemlendırıcısını kullanıyorum dudakların çizgi bosluklarını dolduruyor ve dolgun gösteriyor ben memnunum tavsiye ederim canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…