- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
bir zamanlar bende çok saf iyi niyatliydimVakti zamanında kendi kvsi ile olan olayları bana anlatırdı..Sonra hepsini tek tek üstümde denemeye başladı
Ya ben de her yeni evlencek gelin adayı gibi iyi niyetli düşünürdüm.. Aman biz iyi anlaşırız falan diye ama hepsi hikaye.. Hiç o kadar toz pembe olmuyormuş.. Milyon kere laf sokar ama ne var bunda olur.. En ufak birşey desek olay olur :) Hayat hiç adil değil..
Aynen öyle canım..Bende
bir zamanlar bende çok saf iyi niyatliydim
Öğretiyorlar işte bu hayatı
Eşiniz ne demiş anne ben sana paspal falan demedim yanlış anladın diye dememiş mi ?
Bu kadar ufak şeylere takılmıyordum ama ister istemez bu hale geldim..Annemde amin inşallah onun gibi gelinim olur dedi.. Ama kv yine bir durat buruşturmalar falan.. Çok şükür eşim destek canım.. Ben darlanıyorum darlanmasına ama eşim daha çok yıpranıyorBu kadar detaylara takılmayın boşverin. Ben anlayamadım zaten bir insan verilen hediyeyi yüzüne karşı istemem geri veririm diyebilir mi neden der? ne alaka onu anlayamadım öyle deyince anneniz tepki vermedi mi? ve annenize kızın gibi gelin versin derken annen birşey demedi mi ne var kızımda benim diye. Boşverin kendi konuşsun duysun normalde aranız nasıl bilmiyorum ama eşiniz destek ve yanınızdaysa hiç takmayın bile.
Annenizin cevabı çok iyiymişAynen öyle canım..
Eşim beni bilir Allahtan.. Söylemiş söylemesine de karşı taraf anlamak istediği kadarını anlıyor ve dinlemek istediği kadarını dinliyor.
Bu kadar ufak şeylere takılmıyordum ama ister istemez bu hale geldim..Annemde amin inşallah onun gibi gelinim olur dedi.. Ama kv yine bir durat buruşturmalar falan.. Çok şükür eşim destek canım.. Ben darlanıyorum darlanmasına ama eşim daha çok yıpranıyor
Yok canım nerdee annemi iki hatrını sorayım diye aramaz bile.. Annem arar (annem biraz iyi niyetli işte) Daha benim evime hadi beni geçtim oğlunun evine bile gelmedi. Ama oğlunu hep çağırır. Oğlum kilit bozuldu.. Oğlum telefon bozuldu. Oğlum fırın bozuldu. Oğlum bana deterjan al getir. gel de gel gel de gel..
kv ler herseye bır kulp bulmakda her konuda yorum yapmakda huzursuzluk cıkarmakda 10 numara 5 yıldızlar zaten o Allahın hikmeti densiz lik had safhadaSelamlar arkadaşlarım :)
Vallahi darlanıyorum darlanıyorum ama yine de elimden birşey gelmiyor sanki..
Haftasonu anneciğim gelmişti tee İzmirlerden. Annem gelmeden önce de kv'ye söyledim geleceğini. İyi dedi sadece. Neyse haftasonu annem geldi kvye de gittik. Aman yarabbim.. Bir afralar tafralar bir tavırlar, tripler. Görmeniz lazım. Annemi dünür olarak görmediği için herhalde. (Not: Kv anneannemi çok sever. Aynı kafadanlar. Sürekli anneanneme dünürüm der.) Neyse ben zaman geçse de gitsek diye bekliyorum. O haftasonu da boynumdan rahatsızlandım 3 gün boyunluk takmak zorunda kaldım. O yüzden pekte hareket edemediğim için yardım etmedim. Laf sokmalar "bunlar senin vazifen çay koymak falan" diye. Annemde rahatsız o yoksa yapardı dedi ve kapandı konu. Annem nezaketen hediye getirmiş geri vermeye istemem geri veririm demeye başladı. Annemde alındı haliyle ama öyle yada böyle o gün bitti.
Sanmayın ki kvnin karın ağrısı bitti. Kv hastayım vs diyordu o gün. Eşimde bir ara anne sen hastasın biz çok durmayalım gidelim dinlen demiş.(Ben yoktum yanlarında) Sen bunu sen çok paspalsın anla. Bugün eşimi aramış işte Nekhbet'i aradım açmadı( aramadı) seni aradım açmıyorsun(aramış ama eşim müsait olmadığı için açamamış) Sen zaten bana paspalsın dedin vs vs vs diye cırlamışta cırlamış..
Eee sonuç derseniz bir sonuç yok. Darlanıyorum darlanıyorum sizinle paylaşmaya geliyorum ne yapayım
DİP NOT: Bir de şöyle bir durum gelişti.. Sanki beddua eder gibi dua etti anneme " İnşşşaaalllahhh Sana da Nekhbet gibi bir gelin verir Allah" diye üstüne basa basa kinayeli kinayeli de söylendi.. HIH..
kv ler herseye bır kulp bulmakda her konuda yorum yapmakda huzursuzluk cıkarmakda 10 numara 5 yıldızlar zaten o Allahın hikmeti densiz lik had safhada
tahmin edebiliyorum bende de var aynısından ama ben artık gülüp geçiyorum üstüne de düşmüyorum aman ya herşeylerı sıkıntı kırmıyorum ıncıtmıyorum ama o kdr da ustune düşmüyorum yanı çünkü soğuttu kendındenCanım ya bütün gün kuruyor kafasında sonra olayları bambaşka bir şekle sokup bizim önümüze sürüyor.. Mantığın bittiği yer yani..
tahmin edebiliyorum bende de var aynısından ama ben artık gülüp geçiyorum üstüne de düşmüyorum aman ya herşeylerı sıkıntı kırmıyorum ıncıtmıyorum ama o kdr da ustune düşmüyorum yanı çünkü soğuttu kendınden
Kayınvaliden çok nazik, çok sevecen bir kadın maşallah