Ah bu KV'yi ne yapmalı? :)

Bende
bir zamanlar bende çok saf iyi niyatliydim
Öğretiyorlar işte bu hayatı

Bu kadar detaylara takılmayın boşverin. Ben anlayamadım zaten bir insan verilen hediyeyi yüzüne karşı istemem geri veririm diyebilir mi neden der? ne alaka onu anlayamadım öyle deyince anneniz tepki vermedi mi? ve annenize kızın gibi gelin versin derken annen birşey demedi mi ne var kızımda benim diye. Boşverin kendi konuşsun duysun normalde aranız nasıl bilmiyorum ama eşiniz destek ve yanınızdaysa hiç takmayın bile.

Bende

bir zamanlar bende çok saf iyi niyatliydim
Öğretiyorlar işte bu hayatı
Aynen öyle canım..

Eşiniz ne demiş anne ben sana paspal falan demedim yanlış anladın diye dememiş mi ?

Eşim beni bilir Allahtan.. Söylemiş söylemesine de karşı taraf anlamak istediği kadarını anlıyor ve dinlemek istediği kadarını dinliyor.

Bu kadar ufak şeylere takılmıyordum ama ister istemez bu hale geldim..Annemde amin inşallah onun gibi gelinim olur dedi.. Ama kv yine bir durat buruşturmalar falan.. Çok şükür eşim destek canım.. Ben darlanıyorum darlanmasına ama eşim daha çok yıpranıyor

Annenizin cevabı çok iyiymiş
Nesi var benim kızımın demekten daha etkili
(Tabi anlayana)

Oyy oyy kendi geleceğimi gördüm resmen ya sende..Benimk Kv de böyle oğlum yeğenlerini getir götür oğlum pazara beni getir götür...düşünün ki geçenlerde oğlum (ablasının görümcesinin kızını) işte X ablanıda evine götür..Sanmayın ki kayınpederin arabası yok..Arabası var ama benimki saftirk olduğu için anca gel oğlum götür oğlum...

sonra da bu kadın elden ayaktan düşse gelde severek ilgilen..
hiç demiyorlar insan insana muhtaçtır suyuna gideyim diye.
kaldı ki bu yaştan sonra neyin kavgası bu ben anlamıyorum ya yemin ederim anlamıyorum...

Bu kaynanalar yokmu.. hep huzursuzluk yaratiyorlar. Ben benimkiyle görüsmüyorum bi kac aydir olaylar yüzünden cok rahatim allaha sukur. Esimle daha iyi anlasiyoruz onlarla gorusmedigimden beri. Gecenlerde aramisda selinanin yanina gelmek istiyorum diye bende istemedigimi soyledim herkezin yerinde mutlu olmasini doledim. Ya gelicekde neolucak yine baslicak hersey bastan bosver uzak olsun daha guzel. Seni cok iyi anliyorum. Hele bide kendi ailelerini övmezlermi ohooo.. allah bildigi gibi etsin boyle insanlari. Utanma skilma diye birsey yok.

Mesafeni koruyacaksın canımcığım.Lafa laf,dişe diş yani.
Benim kv ile uzağız zaten ama ilk evlendiğimde her cuma arardım.Sonuç kıymetmi mi bildi.
Şimdi 1,5-2 ayda 1 arıyorum aradığıma teşekkür ediyor.
Neymiş efendim engüzel aaaşşkk zor olanmış.(KV gelin aşkı:)))

Bırak eşinle birbirlerini yesinler, ben olsam araya girmezdim. Böyle densiz konuşmalarda bi kulağından girsin diğerinden çıksın.

kv ler herseye bır kulp bulmakda her konuda yorum yapmakda huzursuzluk cıkarmakda 10 numara 5 yıldızlar zaten o Allahın hikmeti densiz lik had safhada

Gerçekten verdiğiniz moral için teşekkür ederim.. Ben karışmıyorum zaten Allah'tan eşim de görüyor. Benim yüzüme gülüyor da bana yapamadıklarının hırsını eşimden çıkarıyor. Eşim psikologa git biraz kafan rahatlar diyor. Deli miyim ben diye birde ordan cırlıyor. Sonra bir başlıyor eşime sen uzaklara gittin ben dayanamıyorum diyor ki aynı şehirdeyiz. Eşimin atletini aldı zorla koklayarak yatıcam diyor.

KP yurtdışında 7 aydır falan.. İşlerden gelemiyor. Günahını almayım ama belki de bilinçli gelmiyor. Biz yokken adamın kafasını ütülüyor da ütülüyor.

Allah kv ve kpsinden çeken tüm arkadaşlara sabır versin.. Çünkü bu iş hakikaten sabır işi..

kv ler herseye bır kulp bulmakda her konuda yorum yapmakda huzursuzluk cıkarmakda 10 numara 5 yıldızlar zaten o Allahın hikmeti densiz lik had safhada

Canım ya bütün gün kuruyor kafasında sonra olayları bambaşka bir şekle sokup bizim önümüze sürüyor.. Mantığın bittiği yer yani..

Canım ya bütün gün kuruyor kafasında sonra olayları bambaşka bir şekle sokup bizim önümüze sürüyor.. Mantığın bittiği yer yani..
tahmin edebiliyorum bende de var aynısından ama ben artık gülüp geçiyorum üstüne de düşmüyorum aman ya herşeylerı sıkıntı kırmıyorum ıncıtmıyorum ama o kdr da ustune düşmüyorum yanı çünkü soğuttu kendınden

Bugünün yarını var ne olacağımız belli değil. Ne var şu 3 günlük dünyada iyi geçinse. Ama yok... Çıldıriciiimmmm Deli oluyorum bazen.. Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.. Allahtan ayrıldım o evdende evliliğimi kurtardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…