Ah bu KV'yi ne yapmalı? :)

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
36
Selamlar arkadaşlarım :)

Vallahi darlanıyorum darlanıyorum ama yine de elimden birşey gelmiyor sanki..

Haftasonu anneciğim gelmişti tee İzmirlerden. Annem gelmeden önce de kv'ye söyledim geleceğini. İyi dedi sadece. Neyse haftasonu annem geldi kvye de gittik. Aman yarabbim.. Bir afralar tafralar bir tavırlar, tripler. Görmeniz lazım. Annemi dünür olarak görmediği için herhalde. (Not: Kv anneannemi çok sever. Aynı kafadanlar. Sürekli anneanneme dünürüm der.) Neyse ben zaman geçse de gitsek diye bekliyorum. O haftasonu da boynumdan rahatsızlandım 3 gün boyunluk takmak zorunda kaldım. O yüzden pekte hareket edemediğim için yardım etmedim. Laf sokmalar "bunlar senin vazifen çay koymak falan" diye. Annemde rahatsız o yoksa yapardı dedi ve kapandı konu. Annem nezaketen hediye getirmiş geri vermeye istemem geri veririm demeye başladı. Annemde alındı haliyle ama öyle yada böyle o gün bitti.

Sanmayın ki kvnin karın ağrısı bitti. Kv hastayım vs diyordu o gün. Eşimde bir ara anne sen hastasın biz çok durmayalım gidelim dinlen demiş.(Ben yoktum yanlarında) Sen bunu sen çok paspalsın anla. Bugün eşimi aramış işte Nekhbet'i aradım açmadı( aramadı) seni aradım açmıyorsun(aramış ama eşim müsait olmadığı için açamamış) Sen zaten bana paspalsın dedin vs vs vs diye cırlamışta cırlamış..

Eee sonuç derseniz bir sonuç yok. Darlanıyorum darlanıyorum sizinle paylaşmaya geliyorum ne yapayım

DİP NOT: Bir de şöyle bir durum gelişti.. Sanki beddua eder gibi dua etti anneme " İnşşşaaalllahhh Sana da Nekhbet gibi bir gelin verir Allah" diye üstüne basa basa kinayeli kinayeli de söylendi.. HIH..

Son düzenleme:
Ben odunları topladım kazanı yakıyorum

Ben odunları topladım kazanı yakıyorum

Ayy canım ya sorma.. Zaten annemin geleceğini öğrendikten sonra zehir biriktirmeye başladı ki kendisi daha benim evime gelmediğinden annem ilk gelince beyninde şimşekler çaktığına eminim..

bariz sorunlu bir psikiyatriste yönlendiriyorum.

Gerçekten bu bir sağlık problemi.. Çünkü bütüngün tvde o kadın programı senin bu gelin kv programı benim izleyip izleyip kuruyor kafasında..

kaynar kazana atmalı yandııım gelin dedikçe altına otun atmalı

Inanin azrail olsam ilk canini alcagim kisidir yuzsuzluk abidesi..yaa varya resmen pislik oluyolar insanin icinde ne saygi sevgi ne merhamet tum duygulari olduruyolar ıiiiyyy geberesiceler

Görmezden gel ya ben öyle yapıyorum..kendini göstermek için bin takla atıyor.

bir de senin annen izmirden gelmiş anneni görmeye onun gelmesi lazım değil mi? ben olsam annemi götürmezdim

Yok canım nerdee annemi iki hatrını sorayım diye aramaz bile.. Annem arar (annem biraz iyi niyetli işte) Daha benim evime hadi beni geçtim oğlunun evine bile gelmedi. Ama oğlunu hep çağırır. Oğlum kilit bozuldu.. Oğlum telefon bozuldu. Oğlum fırın bozuldu. Oğlum bana deterjan al getir. gel de gel gel de gel..

Inanin azrail olsam ilk canini alcagim kisidir yuzsuzluk abidesi..yaa varya resmen pislik oluyolar insanin icinde ne saygi sevgi ne merhamet tum duygulari olduruyolar ıiiiyyy geberesiceler

Yok o kadar da düşünmedim ama bana uzak olsun yani.. Ne zaman muhattap olsam sonunda bana patlıyor.

Görmezden gel ya ben öyle yapıyorum..kendini göstermek için bin takla atıyor.

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum canım ama annem teee nerelerden geldi bari sırf o gün için düzgün davran.

DİP NOT: Bir de şöyle bir durum gelişti.. Sanki beddua eder gibi dua etti anneme " İnşşşaaalllahhh Sana da Nekhbet gibi bir gelin verir Allah" diye üstüne basa basa kinayeli kinayeli de söylendi.. HIH..

ayy kız ne takıyorsun Allahın delisini.Allah şifa versin dee geç

kaynana kaynana kara suratlı kaynana allah var yukarda benimle oynama şarkısıyla kopucim bu akşam kına gecelerinde

Iyyyy nefret ediyorum vallahi billahi şu kaynana diyince buz gibi tüm vücudum soğuyo
Ya tamam yaşça büyük saygı göstermeliymiş falan da Allah aşkına bunları 5 yaşındaki çocuk yapar ancak
Yemin ediyorum benimki de beraber bunları böle görünce merhamet denen bişe kalmadı bende yaşlılara karşı ya
Bişe söylesen o yaşlı höşgör oluyo yahu yaşına göre mi davranış bu
Boş verin eşiniz anlıyordur Heralde annesini
Kudursun ama kendi başını yesin inşallah

Geçen hafta eşim kv oğlum gorumceme gittik Gorumcen yeni evlendi hamile 1 gece kaldik ertesi gün başladı gelin yemekleri yap hadi dedi bende ben misafirim burda heralde ev sahibi bizi ac birakmaz dedim hiç umursamadin alındı sen niye yapmıyor sende annesisin dedim ben başka iş yapiyim sizde yemekleri yapin dedim anam küsmüş gitmiş yatmış bizde gorumceme yaptik .şimdi konusuyomda mirin kırın

Vakti zamanında kendi kvsi ile olan olayları bana anlatırdı..Sonra hepsini tek tek üstümde denemeye başladı

Ya ben de her yeni evlencek gelin adayı gibi iyi niyetli düşünürdüm.. Aman biz iyi anlaşırız falan diye ama hepsi hikaye.. Hiç o kadar toz pembe olmuyormuş.. Milyon kere laf sokar ama ne var bunda olur.. En ufak birşey desek olay olur :) Hayat hiç adil değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…