Ah bu KV'yi ne yapmalı? :)

Gerçekten verdiğiniz moral için teşekkür ederim.. Ben karışmıyorum zaten Allah'tan eşim de görüyor. Benim yüzüme gülüyor da bana yapamadıklarının hırsını eşimden çıkarıyor. Eşim psikologa git biraz kafan rahatlar diyor. Deli miyim ben diye birde ordan cırlıyor. Sonra bir başlıyor eşime sen uzaklara gittin ben dayanamıyorum diyor ki aynı şehirdeyiz. Eşimin atletini aldı zorla koklayarak yatıcam diyor.:KK57::KK57:

KP yurtdışında 7 aydır falan.. İşlerden gelemiyor. Günahını almayım ama belki de bilinçli gelmiyor. Biz yokken adamın kafasını ütülüyor da ütülüyor.

Allah kv ve kpsinden çeken tüm arkadaşlara sabır versin.. Çünkü bu iş hakikaten sabır işi.. :KK43::KK43:
:KK57::KK57::KK57:

Selamlar arkadaşlarım :)

Vallahi darlanıyorum darlanıyorum ama yine de elimden birşey gelmiyor sanki..

Haftasonu anneciğim gelmişti tee İzmirlerden. Annem gelmeden önce de kv'ye söyledim geleceğini. İyi dedi sadece. Neyse haftasonu annem geldi kvye de gittik. Aman yarabbim.. Bir afralar tafralar bir tavırlar, tripler. Görmeniz lazım. Annemi dünür olarak görmediği için herhalde. (Not: Kv anneannemi çok sever. Aynı kafadanlar. Sürekli anneanneme dünürüm der.) Neyse ben zaman geçse de gitsek diye bekliyorum. O haftasonu da boynumdan rahatsızlandım 3 gün boyunluk takmak zorunda kaldım. O yüzden pekte hareket edemediğim için yardım etmedim. Laf sokmalar "bunlar senin vazifen çay koymak falan" diye. Annemde rahatsız o yoksa yapardı dedi ve kapandı konu. Annem nezaketen hediye getirmiş geri vermeye istemem geri veririm demeye başladı. Annemde alındı haliyle ama öyle yada böyle o gün bitti.

Sanmayın ki kvnin karın ağrısı bitti. Kv hastayım vs diyordu o gün. Eşimde bir ara anne sen hastasın biz çok durmayalım gidelim dinlen demiş.(Ben yoktum yanlarında) Sen bunu sen çok paspalsın anla. Bugün eşimi aramış işte Nekhbet'i aradım açmadı( aramadı) seni aradım açmıyorsun(aramış ama eşim müsait olmadığı için açamamış) Sen zaten bana paspalsın dedin vs vs vs diye cırlamışta cırlamış..

Eee sonuç derseniz bir sonuç yok. Darlanıyorum darlanıyorum sizinle paylaşmaya geliyorum ne yapayım :KK14::KK14:

DİP NOT: Bir de şöyle bir durum gelişti.. Sanki beddua eder gibi dua etti anneme " İnşşşaaalllahhh Sana da Nekhbet gibi bir gelin verir Allah" diye üstüne basa basa kinayeli kinayeli de söylendi.. HIH..
Besbelli anneni kiskanmistir bi bahane bulayım da alınsın bir daha gelmesin demiştir kesin bence annen hiç takmasin o kendi kendine trip lere girsin sende hiç takma

Atletini kollamasına bittim:KK20:Töbe töbe
Benim eşim öle anasına babasına düşkün değil :KK49:KV de de işde nebilim ne iyi ne kötü idare eder :KK43:Az önce burdalardı bir aydır kızında kalıyor :KK56:Dün gelmiş, bugün iki kere tlf ettim açmadı kızımı parka götürürken evine uğradım yok dönüşde uğradım yok :KK57:Dicemki akşam yemeğe gelin niyetimde bu yani,akşam oldu kp aradı kızım biz gelcez yemeğin varmı dedi bende yok dedim:KK34:Gerçekden yokdu eşimde dışarda olcak biliyodum:KK66:Nese çaya geldiler dedimki kp e annemi iki kere aradım iki kere kapıya gittim yok bende daha üstüne gitmedim dedim:KK67:KV de ay tlf unutmuşum evde pazara gittim tabiki git ama bana yemek deme yani:KK34:.
Kaynar kazana atmalı:KK62:

Offf kaynana demeyın bana 1 haftadır burnumdan getiriyor manyak kari .
Seninki de tam manyak mis bacisi
Hakikaten kaynar kazana atmali yani..

Selamlar arkadaşlarım :)

Vallahi darlanıyorum darlanıyorum ama yine de elimden birşey gelmiyor sanki..

Haftasonu anneciğim gelmişti tee İzmirlerden. Annem gelmeden önce de kv'ye söyledim geleceğini. İyi dedi sadece. Neyse haftasonu annem geldi kvye de gittik. Aman yarabbim.. Bir afralar tafralar bir tavırlar, tripler. Görmeniz lazım. Annemi dünür olarak görmediği için herhalde. (Not: Kv anneannemi çok sever. Aynı kafadanlar. Sürekli anneanneme dünürüm der.) Neyse ben zaman geçse de gitsek diye bekliyorum. O haftasonu da boynumdan rahatsızlandım 3 gün boyunluk takmak zorunda kaldım. O yüzden pekte hareket edemediğim için yardım etmedim. Laf sokmalar "bunlar senin vazifen çay koymak falan" diye. Annemde rahatsız o yoksa yapardı dedi ve kapandı konu. Annem nezaketen hediye getirmiş geri vermeye istemem geri veririm demeye başladı. Annemde alındı haliyle ama öyle yada böyle o gün bitti.

Sanmayın ki kvnin karın ağrısı bitti. Kv hastayım vs diyordu o gün. Eşimde bir ara anne sen hastasın biz çok durmayalım gidelim dinlen demiş.(Ben yoktum yanlarında) Sen bunu sen çok paspalsın anla. Bugün eşimi aramış işte Nekhbet'i aradım açmadı( aramadı) seni aradım açmıyorsun(aramış ama eşim müsait olmadığı için açamamış) Sen zaten bana paspalsın dedin vs vs vs diye cırlamışta cırlamış..

Eee sonuç derseniz bir sonuç yok. Darlanıyorum darlanıyorum sizinle paylaşmaya geliyorum ne yapayım :KK14::KK14:

DİP NOT: Bir de şöyle bir durum gelişti.. Sanki beddua eder gibi dua etti anneme " İnşşşaaalllahhh Sana da Nekhbet gibi bir gelin verir Allah" diye üstüne basa basa kinayeli kinayeli de söylendi.. HIH..

kaynar kazana atmali :-)

Sormayın cancağızlarım.. Uzaktan bile huzur bozabiliyor..Telefonda söylenip kenara çekiliyor. Stresini biz yaşıyoruz.

Reva mı bu? Şeytan diyor git çemkir çemkir çemkir gel.. Bari hakedeyim bu davranışları :KK70::KK70:

Bizimki de bana hangi misafir gelse toplayıp ona götüreyim istiyor. Geçen de universiteden arkadaslarım geldi tanımıyor hiç bize niye gelmediniz dedi:) yok artık dedim ya ne işimiz var sizde. En iyisi duymamak:)

X