Ah bu KV'yi ne yapmalı? :)

Besbelli anneni kiskanmistir bi bahane bulayım da alınsın bir daha gelmesin demiştir kesin bence annen hiç takmasin o kendi kendine trip lere girsin sende hiç takma

Atletini kollamasına bittimTöbe töbe
Benim eşim öle anasına babasına düşkün değil KV de de işde nebilim ne iyi ne kötü idare eder Az önce burdalardı bir aydır kızında kalıyor Dün gelmiş, bugün iki kere tlf ettim açmadı kızımı parka götürürken evine uğradım yok dönüşde uğradım yok Dicemki akşam yemeğe gelin niyetimde bu yani,akşam oldu kp aradı kızım biz gelcez yemeğin varmı dedi bende yok dedimGerçekden yokdu eşimde dışarda olcak biliyodumNese çaya geldiler dedimki kp e annemi iki kere aradım iki kere kapıya gittim yok bende daha üstüne gitmedim dedimKV de ay tlf unutmuşum evde pazara gittim tabiki git ama bana yemek deme yani.
Kaynar kazana atmalı

Offf kaynana demeyın bana 1 haftadır burnumdan getiriyor manyak kari .
Seninki de tam manyak mis bacisi
Hakikaten kaynar kazana atmali yani..

kaynar kazana atmali

Sormayın cancağızlarım.. Uzaktan bile huzur bozabiliyor..Telefonda söylenip kenara çekiliyor. Stresini biz yaşıyoruz.

Reva mı bu? Şeytan diyor git çemkir çemkir çemkir gel.. Bari hakedeyim bu davranışları

Bizimki de bana hangi misafir gelse toplayıp ona götüreyim istiyor. Geçen de universiteden arkadaslarım geldi tanımıyor hiç bize niye gelmediniz dedi:) yok artık dedim ya ne işimiz var sizde. En iyisi duymamak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…