Muhtemelen eniste dolabın üstünden atlıyor yataga ....Pozisyonu nasıl anlıyorsunuz?
Konu sahıbı aydınlatsın bizi bu sorunun cevabını cıdden merak ediyorum benMuhtemelen eniste dolabın üstünden atlıyor yataga ....
yani ben başka bi pozisyon nasıl bu kadar ses ile kendini belli eder anlayamadım Reis.
tavana bardak dayiyor bardagin titresimine ve ses yogunluguna gore pozisyon tahmini yapiyor ama en onemli nokta bu sirada gozleri kapatip olaya konsantre olmakKonu sahıbı aydınlatsın bizi bu sorunun cevabını cıdden merak ediyorum ben
Konu sahibi değilim ama diyeyim ben de, doggy pozisyonu çok belli oluyor sesten meselaPozisyonu nasıl anlıyorsunuz?
Ahahahahah bunu anlamak icin baya kulak kabartmak lazım degıl mı ama?Konu sahibi değilim ama diyeyim ben de, doggy pozisyonu çok belli oluyor sesten meselaçat çat bacakların kasıkların vs birbirine çarpmasından ses geliyor
Duvarlar inceyse yapacak bişyleri yok sizin sesinizde onlara gidiyodur ozamanKızlar merhaba üst katıma yeni bir komşu çift taşındı. Yeni evliler galiba. Maalesef binamız betondan değilde kağıttan yapılmış gibi mübarek.Komşumuzun her türlü mahremini duyuyoruzne kavgaları dövüşleri bitiyor ne de yatak odası sesleri.Afedersiniz yatak gıcırtılarından tutun fantezileri bile duyuluyor Eşimin uykusu ağır olduğundan uyku esnasında cinsel yaşamlarını Allahtan duymuyor ama uyanıkken kavgaları gürültülerini duyuyor. Hayır kadında da nasıl bir dikkatsizlik var ki inanın duyan tecavüze uğruyor sanar. Adam deseniz küfürbazın teki. Ettiği küfürleri eşim duydu bi kaç sefer zor zaptettim kapısına dayanacaktı. Napcam ben bu komşuyla bana akıl verin?
Yok maalesef odalar aynı taraftaysa gayet duyuluyor. Bir de gece 3 gibi sessiz saatte yaptıklarında. Komşularımın hapşırmalarını duyduğumdan beri duvarlara falan vurmuyorum artık çok çok absürt saatler değilse. Birkaç kez gürültüleriyle uykumdan uyanmışlığım vardı önceden. Kedi kulağı var galiba biraz bende. Avmde falan babamın cebindeki telefon çaldığında babam duymaz ama uzak olsak bile ben duyarımAhahahahah bunu anlamak icin baya kulak kabartmak lazım degıl mı ama?
Kavga TV muzık alarm sohbet kosma, seks dısında tum sesleri duyuyorum bende.Yok maalesef odalar aynı taraftaysa gayet duyuluyor. Bir de gece 3 gibi sessiz saatte yaptıklarında. Komşularımın hapşırmalarını duyduğumdan beri duvarlara falan vurmuyorum artık çok çok absürt saatler değilse. Birkaç kez gürültüleriyle uykumdan uyanmışlığım vardı önceden. Kedi kulağı var galiba biraz bende. Avmde falan babamın cebindeki telefon çaldığında babam duymaz ama uzak olsak bile ben duyarımkomşularımın alarm seslerini, telefon zilseslerini hatta titreşimde çaldığında falan da duyarım hep...
Şu dönemde kapı önüne daha çok çöp bırakılıyor maalesef kimse dışarı çıkmadığı için. Apartmanda kim çıkarsa çöpleri de toplaya toplaya gidiyor bizde bu ara. Bilmiyorum ben yalnız yaşıyorum, genelde ders çalışıyor ya da bir şeyler okuyor oluyorum. Şu an bu saatte İngilizce makale okuyorum mesela dilbilim ödevim için. Terminolojik olarak çok ağır değil neyse ki. Sese de çok duyarlıyım ev içinde alıştığım sesler, buzdolabımın çıkardığı sesler ya da kedimin çıkardığı sesler dışındakiler dikkatimi dağıtıyor.Kavga TV muzık alarm sohbet kosma, seks dısında tum sesleri duyuyorum bende.
Sabah erken kalktığım zamanlar dahil hıc seslere kulak kesilip kendimi rahatsız etmedim.
Beni kapılara bırakılan copler, yamuk parkedılen arabalar rahatsız ediyor.
Okurken yuzumun sırıtmasını yazıya nasıl yazıya yansitabilirim bilmiyorumKonu sahibi değilim ama diyeyim ben de, doggy pozisyonu çok belli oluyor sesten meselaçat çat bacakların kasıkların vs birbirine çarpmasından ses geliyor
Hahah güzel düşünmüşsün canımYüksek sesle Mevlüt videosu açın YouTube’dan. Hem konsantrasyonları bozulur hem de “bu duvarlar ses geçiriyormuş” diye anlarlar. Allah kabul etsin
Ben kiracıyken dayanamayıp yaptırdım, ama maşallah yalıtımı bile delip geçti sesleriBen de evlere yüzbinlerce lira verip ses yalıtımı yapmayıp sesten şikayet edenleri hiç anlamıyorum. Stüdyo yaptık eve her yeri yalıtımlı 1000 lira civarı tuttu. Bütün evi yaptırsanız 5 bin tutmaz. Kiracıysanız söylediklerim sizin için geçerli değil, ev sahibi olanlar üzerine alınabilir.
Ben kiracıyken dayanamayıp yaptırdım, ama maşallah yalıtımı bile delip geçti sesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?