Ah bu komşum :(

Konu sahıbı aydınlatsın bizi bu sorunun cevabını cıdden merak ediyorum ben
tavana bardak dayiyor bardagin titresimine ve ses yogunluguna gore pozisyon tahmini yapiyor ama en onemli nokta bu sirada gozleri kapatip olaya konsantre olmak

duvarların ince olması onların da suçu değil ve yatak fantazilerine de malesef kimsenin bişey demeye hakkı yok...
ama kadını kahveye davet edip uygun bir dille söyleyebilirsiniz zaten emin olun utanır dikkat ederler

Duvarlar inceyse yapacak bişyleri yok sizin sesinizde onlara gidiyodur ozaman

Ahahahahah bunu anlamak icin baya kulak kabartmak lazım degıl mı ama?
Yok maalesef odalar aynı taraftaysa gayet duyuluyor. Bir de gece 3 gibi sessiz saatte yaptıklarında. Komşularımın hapşırmalarını duyduğumdan beri duvarlara falan vurmuyorum artık çok çok absürt saatler değilse. Birkaç kez gürültüleriyle uykumdan uyanmışlığım vardı önceden. Kedi kulağı var galiba biraz bende. Avmde falan babamın cebindeki telefon çaldığında babam duymaz ama uzak olsak bile ben duyarım komşularımın alarm seslerini, telefon zilseslerini hatta titreşimde çaldığında falan da duyarım hep...

Kavga TV muzık alarm sohbet kosma, seks dısında tum sesleri duyuyorum bende.
Sabah erken kalktığım zamanlar dahil hıc seslere kulak kesilip kendimi rahatsız etmedim.
Beni kapılara bırakılan copler, yamuk parkedılen arabalar rahatsız ediyor.

Şu dönemde kapı önüne daha çok çöp bırakılıyor maalesef kimse dışarı çıkmadığı için. Apartmanda kim çıkarsa çöpleri de toplaya toplaya gidiyor bizde bu ara. Bilmiyorum ben yalnız yaşıyorum, genelde ders çalışıyor ya da bir şeyler okuyor oluyorum. Şu an bu saatte İngilizce makale okuyorum mesela dilbilim ödevim için. Terminolojik olarak çok ağır değil neyse ki. Sese de çok duyarlıyım ev içinde alıştığım sesler, buzdolabımın çıkardığı sesler ya da kedimin çıkardığı sesler dışındakiler dikkatimi dağıtıyor.

Evin duvarı inceyse kavga,gürültü herşey gider diğer komşulara. Kavga,gürültü,muhabbet neyse..
Ama mahrem denen birşey var. Gerçekten anlayamadığım, sanki dağ başındaymışcasına.. bağırış çağırışla sevişme.
Ben annem babamla yaşıyorum ve ev müstakil olmasına rağmen 1 2 kez duydum yan komşudan. Ve çok utandırıcı birşey direk müzik açtım, normal konuşma tonuyla da ses çıkarılabilir yani.
Sanki naklen canlı yayın modunda bağırınca noluyor.
Zaten olay güzelse,yırtınırcasına bağrılma gereği duyulmaz. Öyle bağıran hoşnutsuz ve karşıyı tahrik etmeye çalışıyor da olabilir mi ki
İlk değil sonuçta, aaaa..hahahaha

Bir de napsınlar sessiz mi sevişsinler demiş arkadaşlar da..
Malum işte bırakın yan komşuyu, evdeki diğer ebeveynlere bile ses duyurmayan anne babalar var.
Veya kendi kendini tatmin eden insan da gayet volume yükseltmiyor falan..
Bence bahane bunlar, kaynana evdeyken bağırmazlar, kaynana yoksa üst komşu alt komşu duysun ammaan.. hmm.

Konu sahibi, sana nasıl bi çözüm diyim bilemedim. Apartman toplantısı vs oluyorsa, toplantıda evlerden çok ses gelmesi sorunundan bahsedin isterseniz. Geneli ele alarak.
Çünkü çok itici bişey

Dun esimle oturma odasinda oturuyoruz, gece ikimizi de gulme tuttu gozumuzden yas geliyor resmen, yan odadaki sipa pat pat duvara vuruyor Ya evladim butun gun kudurmani dinledik sende bizim kikirdememize iki dk sabret Zaten gulecek sey bulamaz olduk.
O yuzden birakin komsularinizi 30 nisana kadar kufur mu ediyor pozisyon pozisyon sevisiyor mu napiyor..
Sinirler bozuk, anlayis lazim.

Kavga zaten anlık bir sinir harbiyle yapılır. Kimse dur sessiz kavga edelim komşular duymasın demez. Ayrıca sevişirken yatak gıcırtısına ne yapsınlar. Yatak gıcırdıyor diye yerde mi yapsınlar? Ben kapıya dayanacak bir şey bulamadım. Ha gece vakti olmadık saatte gürültüleri olur ertesi gün uygun bir dille uyarırsınız.

Duvarlar size inceyse onlara da ince. Ne yazık ki bunun örneğini ben yaşadım
Bir sabah regl olmuşum canım burnumda, eşimle gereksiz bir kavgaya tutuştuk. Gereksiz olduğunun farkındayım ama tutamıyorum da kendimi bağırdım adama. Yan komşu tak tak vurup söyleniyor sesiniz bize geliyor diye. Halbuki onun da tuvalet sesinden tutun, kızıyla kahve sohbeti ve eşi bey amcayla kavgalarına kadar bizim eve geliyor sesleri ama bir şey dememiştim. Biraz anlayışlı olmak lazım, biraz da dikkatli olmak lazım.
Ev sahibi olsam kesinlikle yalıtım yaptırırdım.

Yüksek sesle Mevlüt videosu açın YouTube’dan. Hem konsantrasyonları bozulur hem de “bu duvarlar ses geçiriyormuş” diye anlarlar. Allah kabul etsin

Konu sahibi değilim ama diyeyim ben de, doggy pozisyonu çok belli oluyor sesten mesela çat çat bacakların kasıkların vs birbirine çarpmasından ses geliyor
Okurken yuzumun sırıtmasını yazıya nasıl yazıya yansitabilirim bilmiyorum

Ben kiracıyken dayanamayıp yaptırdım, ama maşallah yalıtımı bile delip geçti sesleri

Ben kiracıyken dayanamayıp yaptırdım, ama maşallah yalıtımı bile delip geçti sesleri

Dandik yalıtımdır o Kapıyı kapatınca elektro gitarın amfiden çıkan sesi yan odaya bile gelmiyo bizde. İnsan sesi daha yüksek değildir herhalde. Öyleyse incelemeye alınmalı komşularınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…