Kastedilen ses yatak gıcırtısı mı ? Hani herkes ‘ ama hiç ses çıkmadan nasıl yapılsın ‘ gibi bir şey demiş ya. Ne demek nasıl yapılsın yahu biz nasıl yapıyorsak öyle yapsınlarKavga zaten anlık bir sinir harbiyle yapılır. Kimse dur sessiz kavga edelim komşular duymasın demez. Ayrıca sevişirken yatak gıcırtısına ne yapsınlar. Yatak gıcırdıyor diye yerde mi yapsınlar? Ben kapıya dayanacak bir şey bulamadım. Ha gece vakti olmadık saatte gürültüleri olur ertesi gün uygun bir dille uyarırsınız.
Hımm, yalıtım kalitesine bir yorum yapamayacağım belki de dandiktir.Dandik yalıtımdır oKapıyı kapatınca elektro gitarın amfiden çıkan sesi yan odaya bile gelmiyo bizde. İnsan sesi daha yüksek değildir herhalde. Öyleyse incelemeye alınmalı komşularınız.
Hımm, yalıtım kalitesine bir yorum yapamayacağım belki de dandiktir.
Ama şöyle söyleyeyim, defalarca seslenerek, hatta dürterecek uyandıramadığım kocam gecenin üçünde bunların sesine uyanıp balkona çıkıyordu, bitince beni ara deyip sesin kesilmesini bekliyordu dışarda
Evet sessiz sevişecek! Bağıra çağıra sevişmek istiyorsa müstakil bir eve geçebilirler. Bunu nasıl normal gördüğünüzü anlamlandıramadım cidden...Duvarlar kağıt gibiyse adamlar napsin? Sessiz mi sevişsin? Bence bu kapıya gidilecek bir mesele değil.
Evet sessiz sevişecek! Bağıra çağıra sevişmek istiyorsa müstakil bir eve geçebilirler. Bunu nasıl normal gördüğünüzü anlamlandıramadım cidden...
Daha yeni gelmişler biraz sabredin zamanla tanışır birbirinizi kibarca uyaracak zamana gelirsiniz o zaman mahremiyeti ile ilgili de açıklama yapabilirsiniz.Kızlar merhaba üst katıma yeni bir komşu çift taşındı. Yeni evliler galiba. Maalesef binamız betondan değilde kağıttan yapılmış gibi mübarek.Komşumuzun her türlü mahremini duyuyoruzne kavgaları dövüşleri bitiyor ne de yatak odası sesleri.Afedersiniz yatak gıcırtılarından tutun fantezileri bile duyuluyor Eşimin uykusu ağır olduğundan uyku esnasında cinsel yaşamlarını Allahtan duymuyor ama uyanıkken kavgaları gürültülerini duyuyor. Hayır kadında da nasıl bir dikkatsizlik var ki inanın duyan tecavüze uğruyor sanar. Adam deseniz küfürbazın teki. Ettiği küfürleri eşim duydu bi kaç sefer zor zaptettim kapısına dayanacaktı. Napcam ben bu komşuyla bana akıl verin?
Evet sessiz sevişecek! Bağıra çağıra sevişmek istiyorsa müstakil bir eve geçebilirler. Bunu nasıl normal gördüğünüzü anlamlandıramadım cidden...
Ah phaselis, nasıl severim. Masal gibiKadınla bi şekilde konuşmanız, rahatsızlığınızı bildirmeniz gerek ama nasıl? Hassas bi konu olduğu için bende bilemedim. Yorumlar için bekleyim bari
Çok yer gördüm ama orası hepsinin üstünde. SevgilerAh phaselis, nasıl severim. Masal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?