• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu komşum :(

Kızlar merhaba üst katıma yeni bir komşu çift taşındı. Yeni evliler galiba. Maalesef binamız betondan değilde kağıttan yapılmış gibi mübarek.Komşumuzun her türlü mahremini duyuyoruz:olamaz: ne kavgaları dövüşleri bitiyor ne de yatak odası sesleri.Afedersiniz yatak gıcırtılarından tutun fantezileri bile duyuluyor:işsiz:Eşimin uykusu ağır olduğundan uyku esnasında cinsel yaşamlarını Allahtan duymuyor ama uyanıkken kavgaları gürültülerini duyuyor. Hayır kadında da nasıl bir dikkatsizlik var ki inanın duyan tecavüze uğruyor sanar. Adam deseniz küfürbazın teki. Ettiği küfürleri eşim duydu bi kaç sefer zor zaptettim kapısına dayanacaktı. Napcam ben bu komşuyla bana akıl verin?o_O
Bi vidio geldi aklıma konuyu gödünce.Herkesin hayatına kimse karışamaz:)

Aynı sorun bende de var . Ben öğrenciyim ve tek kalıyorum . Yatak odam yan evin yatak odasıyla bitişik onların sesinden dolayı salonda uyuyordum bu sefer üst kat salonda resmen çığlık çığlığa mahrem ses çıkarıyorlar Eve misafirim geldiğinde bu durumda kalmaktan utanıyorum ve çok usandım . Yan komşuya üstü kapalı şekilde “ evler de kağıt gibi her ses gelir” dedim bir sene geçmeden gecenin 12 sinde bağırarak görüntülü konuşuyordu her cümlesini duyabiliyordum ve sabah 6 da kalkacağım için bi komşudan numarasını isteyip “biraz daha sessiz konuşabilir misiniz” yazdım bu sefer ben duyayım diye bağıra bağıra “ terbiyesiz , cahil çocuk ben sesinizi çok dinledim bi de bana mesaj atmış ailesinden almıştır numaramı da “ diye telefondakilere anlattı sonra bir sürü mesaj yazmış ben kavga çıkmasın diye internetimi kapatmıştım o yüzden yazdığı mesajları silmiş . Kısaca bu apartmanların derdi bunlar karşı taraf çirkefse sadece içimize dert oluyor

Bence insanları bırakın sevişsinler. Duvarlar inceyse yapacak yok. Biz de bir gece evde arkadaşımız varken biraz sesli seviştik, baya duymuş bizi. Ertesi gün de ima etti, beraberce güldük :)

Bina yapisini bilmeyebilirler utandirmayin kimse istemez ozeli duyulsun

Kucuk bir kagida binamiz yapisi nedeniyle ses izolasyonundan zayif, maalesef kufurlerinizde dahil mahrem seslerinize kadar duyuyoruz dikkaniz rica olunur,diye isimsiz yazip esigine,kapi arasina sikistirin birakin

Artik onlar onlemini alir almazsada yoneticiye o zaman soylersiniz.

Back