- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler arkadaslar yorumlarınız için ama inanın anormal şekilde geliyor sesler
Bizim asagidakilerin konuşma ve gülme sesleri bile geliyor aile birde ben çok dikkat ediyorum her adimima tv sesini bile çok açmam hiç rahat değilimYa bu gerçekten büyük bi sorun bizim mahrem seslerde illa ki gidiyodur ama hic sessiz nasil olucak ki kimse gelip bisey demedi ama bana alttan veya ustten her sekilde en ufak ses geliyor. Hep bu kağıt gibi yapan müteahhitler yüzünden.
Kuzum o iş olunca mozart felan aç son sesYa bu gerçekten büyük bi sorun bizim mahrem seslerde illa ki gidiyodur ama hic sessiz nasil olucak ki kimse gelip bisey demedi ama bana alttan veya ustten her sekilde en ufak ses geliyor. Hep bu kağıt gibi yapan müteahhitler yüzünden.
Evet canım kaç bin liralık ev ama ses yalıtımı diye bir şey yok. Hayır illaki ses gelir ama bu şekildede ses gelmezki afedersin hangi pozisyona geçtiklerini bile anlayabiliyorumYa bu gerçekten büyük bi sorun bizim mahrem seslerde illa ki gidiyodur ama hic sessiz nasil olucak ki kimse gelip bisey demedi ama bana alttan veya ustten her sekilde en ufak ses geliyor. Hep bu kağıt gibi yapan müteahhitler yüzünden.
Bizim apartmanda o durumda. Mesela alt komsumdan hergun ayni saatlerde muzik sesi geliyor ve her kelimesini duyuyorum o sarkilarin. Ayni sekilde bizim seslerde gidiyodur. Konusma, gülüşme,oksurme hepsi geliyor.Bizim asagidakilerin konuşma ve gülme sesleri bile geliyor aile birde ben çok dikkat ediyorum her adimima tv sesini bile çok açmam hiç rahat değilim
Evet canım kaç bin liralık ev ama ses yalıtımı diye bir şey yok. Hayır illaki ses gelir ama bu şekildede ses gelmezki afedersin hangi pozisyona geçtiklerini bile anlayabiliyorum
Aa hic aklima gelmemisti abla acayim vallaKuzum o iş olunca mozart felan aç son ses
Hem kimse sesinizi duymaz hemde apartmana klasik müzik diletirsiniz
İhtiyaçlar icatların anasımıydı öyle bir söz vardı
Evet canım kaç bin liralık ev ama ses yalıtımı diye bir şey yok. Hayır illaki ses gelir ama bu şekildede ses gelmezki afedersin hangi pozisyona geçtiklerini bile anlayabiliyorum
Müstakil bir evim olsa keşke diyorum ya bıktım iyice herseye dikkat etmekten ama yapacak birsey yokBizim apartmanda o durumda. Mesela alt komsumdan hergun ayni saatlerde muzik sesi geliyor ve her kelimesini duyuyorum o sarkilarin. Ayni sekilde bizim seslerde gidiyodur. Konusma, gülüşme,oksurme hepsi geliyor.
Pozisyonu nasıl anlıyorsunuz?Evet canım kaç bin liralık ev ama ses yalıtımı diye bir şey yok. Hayır illaki ses gelir ama bu şekildede ses gelmezki afedersin hangi pozisyona geçtiklerini bile anlayabiliyorum