• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu komşum :(

Ya bu gerçekten büyük bi sorun bizim mahrem seslerde illa ki gidiyodur ama hic sessiz nasil olucak ki 😕 kimse gelip bisey demedi ama bana alttan veya ustten her sekilde en ufak ses geliyor. Hep bu kağıt gibi yapan müteahhitler yüzünden.

Teşekkürler arkadaslar yorumlarınız için ama inanın anormal şekilde geliyor sesler :(

Yani tecavuze ugruyor gibi cıkıyorsa o sesler hergun hergun o abarti ve rahatsiz eder tabiki...

Ama evinde kufur eden adam icin bisey yapılamaz kimseyi de cok ilgilendirmez bence. Ne denecek ki evinizde küfürlü konusmayin mi denecek 🤷‍♀️

Ya bu gerçekten büyük bi sorun bizim mahrem seslerde illa ki gidiyodur ama hic sessiz nasil olucak ki 😕 kimse gelip bisey demedi ama bana alttan veya ustten her sekilde en ufak ses geliyor. Hep bu kağıt gibi yapan müteahhitler yüzünden.
Bizim asagidakilerin konuşma ve gülme sesleri bile geliyor aile birde ben çok dikkat ediyorum her adimima tv sesini bile çok açmam hiç rahat değilim 😒

Kuzum o iş olunca mozart felan aç son ses
Hem kimse sesinizi duymaz hemde apartmana klasik müzik diletirsiniz :KK53:
İhtiyaçlar icatların anasımıydı öyle bir söz vardı

Evet canım kaç bin liralık ev ama ses yalıtımı diye bir şey yok. Hayır illaki ses gelir ama bu şekildede ses gelmezki afedersin hangi pozisyona geçtiklerini bile anlayabiliyorum o_O

Bizim asagidakilerin konuşma ve gülme sesleri bile geliyor aile birde ben çok dikkat ediyorum her adimima tv sesini bile çok açmam hiç rahat değilim 😒
Bizim apartmanda o durumda. Mesela alt komsumdan hergun ayni saatlerde muzik sesi geliyor ve her kelimesini duyuyorum o sarkilarin. Ayni sekilde bizim seslerde gidiyodur. Konusma, gülüşme,oksurme hepsi geliyor.

Evet canım kaç bin liralık ev ama ses yalıtımı diye bir şey yok. Hayır illaki ses gelir ama bu şekildede ses gelmezki afedersin hangi pozisyona geçtiklerini bile anlayabiliyorum o_O

Oo yok artik😕 bu kadarini duymak herkesi rahatsiz ederdi sanirim...

Bu saatte süren temizlik, kavga gibi mevzular varsa polisi arayın diyorum.
Benzer durumları yaşadım. Polisi aradım. Sağolsunlar gelip uyarıp fazlasıyla yardımcı oldular.

Kuzum o iş olunca mozart felan aç son ses
Hem kimse sesinizi duymaz hemde apartmana klasik müzik diletirsiniz :KK53:
İhtiyaçlar icatların anasımıydı öyle bir söz vardı
Aa hic aklima gelmemisti abla acayim valla 😂
Hos onumuzdeki en az 6 ay rahat olur komsularimiz 4 aydir cinsellik yasak e bunun lohusaligida var 😁sonrasinda muzikle artik :))

Ben de evlere yüzbinlerce lira verip ses yalıtımı yapmayıp sesten şikayet edenleri hiç anlamıyorum. Stüdyo yaptık eve her yeri yalıtımlı 1000 lira civarı tuttu. Bütün evi yaptırsanız 5 bin tutmaz. Kiracıysanız söylediklerim sizin için geçerli değil, ev sahibi olanlar üzerine alınabilir.

En mantıklısı taşınmak bize de altakilerin sesi geliyor ama sevişme sesi hiç duymadım herkes te duymuyor bence

Bizim apartmanda o durumda. Mesela alt komsumdan hergun ayni saatlerde muzik sesi geliyor ve her kelimesini duyuyorum o sarkilarin. Ayni sekilde bizim seslerde gidiyodur. Konusma, gülüşme,oksurme hepsi geliyor.
Müstakil bir evim olsa keşke diyorum ya bıktım iyice 😄 herseye dikkat etmekten ama yapacak birsey yok

Benim de apartmanıma yeni taşınan üst katımdakilerden çok ses geliyordu. Gece 3'te falan bir de... Hem erkek hem kadın inleme sesleri, bir de çirkin, boğuk sesler. Böğürüyorlardı resmen. Güzel sesler olsa rahatsız etmeyecek o kadar :KK70: Her seferinde daha yeni başladığında duvarlara vurdum artık duymuyorum. İnsanlar gerçekten anlayamayabiliyor seslerinin ne kadar gittiğini. Uyarıp anlamalarını sağlamamız lazım.

Bu yatak başları için duvarla yatak arasına konulan şeyler var. Kahve içme bahanesi ile virüs sonrası ev için hediye diye verebilirsiniz. Bence ne eşiniz ne de siz kapısına dayanın. İlerde ev değiştirin, en üst kat bir yere geçersiniz.

[/QUOTE]

Yuh! Abartmayın, sizin ki de biraz fantezi.Nasıl anlıyorsunuz?o_O:confused:

Küfür etti diye kapısına gidilmez çok saçma, sonuçta size etmiyor küfürü. Sevisiyorlar diye de kapıya gidilmez. Uyutmayacak kadar geliyor mu ses gercekren yoksa zaten uyanık olduğunuz için mi duyuyorsunuz? Benim yan odadakilerin sesi gelirdi, yah duvarlar tavandan daha ince oluyor ama arkamı dönüp uyuyabiliyordum sonuçta sevisiyor insanlar nasıl uyarayım ki? Müzik falan açık olsa bi şekilde söylenir de sessiz sevisir misiniz diyemeyiz kimseye.

Bizim eski dairede de üstteki komşu sürekli eşiyle kavga ederdi ama hiç giidp uyarma isteğim olmadı. Çok sesli bağırınca kız için endiselenirdim sadece şiddet mi görüyor acaba diye. Siz biraz hassas olabilir misiniz acaba?

Back