Âh bu beyler..

mandalinalastik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
26
43
3
merhabalar. sizlerin fikrini almak istiyorum.
1 aydır bir bey ile konuşuyoruz. ortak arkadaş aracılığı ile tanıştık ancak buluşmadık. kendisi pandemi sebebiyle memleketinde, normalde aynı şehirde yaşıyoruz. bu nedenle buluşmadık, ben zaten tanışma süresini uzun tutmaktan yanayım. 3 gün önce normal bir konu üzerinden konuşurken konu evliliğe geldi planlarından bahsetti 30 yaşından önce evlenmem gibi. ben de saygı duydum ilişkiye dönmemiş bir muhabbette onunla evlilik konuşacak değildim. sonrasında fikrimi sordu. bende nasip kısmet dedim geçiştirdim. bu konuşmanın üzerine müsait olmadığını yazacağını söyledi, bende tamam dedim. işte kızdırdım mı, küstün mü demeye başladı. hayır ne alaka ne oldu ki dedim, tamam dedi. birkaç saat sonra uzunca mesajlar attı. öncesinde flörtleri olduğunu ancak ilişkiye dönmediğini ilişkiden korktuğunu bu yüzden bazen bana soğuk davrandığını. bende önemli değil, konuşmaya devam etmek istersen buradayım dedim o da devam etmek isterim tabii ki dedi. sabahına ben günaydın yazmadım kendisi galiba konuşmayacaksın yazmış. alakası yok geç uyanmak istediğin için rahatsız etmedim dedim.son günlerde çok yoğun çalışıyordu. bana birkaç gün verir misin zihinsel ve bedensel yorgunum dinlenmek istiyorum konuşmayı kesmek istemiyorum öyle anlama kesmek istesem direkt söylerdim yazdı. benlik sıkıntı yok dilediğin zaman yazarsın dedim dün en son tamam demiş.
biraz uzun oldu galiba ama amacı ne, yani beni beğenmedi desem 1 aydır bayıla bayıla konuşuyordu kararında iltfatını ediyordu. gerçekten bir dinlenme amacı mı yoksa muhabbeti kesme amaçlı mı bu ara.. teşekkür ederim o değerli fikirleriniz için

Bu şekilde çok umursamadan konuşmaya devam et. Şuan kafasının karışık olduğu bir dönem de olabilir, başka konuştuğu insanlarda olabilir. Bence bundan pek emin olamayız o yüzden eğer yazıp konuşup biraz daha tanımak isterse sende istiyorsan konuşursunuz. Dinlenme sürecinden sonra yazmazsa sebebi de belli olmuş olur. Şu ara akışına bırak hayatına aynen devam et, pek beklentide de olmamanı tavsiye ederim

İlgi cekmeye calismis sizin tepki gosterip egosunu oksamanizi beklemis ters tepmis. Sonra da sorun snde deil bnde... benm psikolijik sorunlarm vr... sdce sana deil herkese boleim... tribine girerek son kozunu oynamis:d Ama sizin makul ve mantikli cevaplarinizla su an neye ugradigini sasirmistir eminim.

Ha bi de siz beyfendiye fazlasiniz.

Bişey sorcam evlilik düşünmüyorsa neden konuşuyorsunuz.

Hayır iki insan karşılaşır, cekim olur, kendini alamaz flört gelişir tamam anlarım da evlilik düşünmeyen bir adam arkadasın tanıstırdığı ve hiç görmediği Bi kızla ne konuşur neden konuşur?
Ben olsam görüşmeyi keserdim.

Üstteki üyeye katılıyorum. Birbirinizi görmemişsiniz, arkadaş aracılığıyla tanışıp telefondan konuşuyorsunuz. Ortada aşk falan yok. Ne diye evlilik düşünmeyen birinin tribini çekiyorsunuz? Seviyor olsanız garip kaçmaz ama bu şekilde tanışanlar genelde evlilik amaçlı görüşüyor. Sizde ne evlilik var ne aşk. Anlamsız bir diyalog. Boşa zaman kaybı.

Ne sacma sapan ergen bir tip.
Isım var diyor tamam dıyınce sen, kızdın mi diyor.. Aslında gıdıyor diye kızmanı istiyor. Sohbet guzeldı neden gidiyor bu diyip trıbe girmeni istiyor.
Sonra bakıyor sen cidden yazmamıssın bekliyorsun uslu uslu, mesaj dosuyor kimseye guvenım yok ondan evlenmek istemiyorum tarzı. Sanki sen evlenmek istemedıgını soyledıgınde trıbe girdin veya bozuldun.
Sankı sen cildiriyorsun evlenmek icin.
Upuzun sacma sapan acıklama yapiyor sen sormadan.
Sonra bakiyor sen hala normal ve anlayıslısın, ne trıbın var ne soru soruyorsun...
Biraz ara verelim kafamı toplayım diyor. Sanki kafasını bozacak dengesi degısecek birsey demıssın gıbı.
Senın orda korkup aa noldu kı neden ki demeni istiyor. Susucak diye korkmanı istiyor. Sen gene efendi gıbı tamam diyorsun.

Okadar zavallı ve ilgi delisi ki, ilgiyi alabilmek icin her yolu denemıs ama ilgi boyle alınmaz.
Verirsen alırsın.
Yerinde olsam kesinlikle bu toksik tiple sohbeti uzatmazdım.
Bununla ugrasmak ıstedıgıne emın mısın ya da?

Ortak arkadaş vasıtasıyla tanışmanın ne anlama geldiğini bilmeden mi almış numaranızı ?
Kendinden emin değilse kişi hiç bu yola girmemeli sonuç olarak yaşlar 15-16 değil.
Vaktinizi ne istediğini bilmeyen biriyle harcamayın bence.

Adam ilgi cekip egosunu tatmin etmek istiyor orasi apacik da sizin bu sartlarda bu iletisimde hangi ihtiyaciniz karsilaniyor ki konusmaya devam etmek istiyorsunuz orayi anlayamadim.
Yuzunu bile gormediginiz bir insan, yoksa gorup cok etkilenmissiniz falan diyecegim ama...Zaman kaybi gibi duruyor bu sartlarda.

Kızdın mı, küstün mü, yazmadın ayyy hiç çekilmez alıngan herif tipi, o kadar korkusu olan adam sana ne demeye yanaşmış dengesizzzz, yol ver gitsin çekilir şey değil

Çok kibar, aklı başında biri gibi duruyorsunuz, kendiniz gibi birini bulun. Bu adam daha ergenliğini tamamlamamış. Biri bana öyle yapsa "senin derdin ne? Oyun mu oynuyoruz, saçma sapan triplerini çekemem. Bas git" yazar görüşmeyi keserdim. Tabii siz benim yaptığımı yapmayın

Ya bayyyyyyyildim bayyyildim nasıl analiz yapıyorsun sen öyle ya maşallah .vallahi bayyyyildim

Böyle canı istediği zaman gelip trıp atıcak sizin alakanız olmayan konularda açıklama yapar gibi uzatıcak ilişki baslamadan daha huzursuzluk verıcı hem yüzyüze görüşüp konuşmamışsınız bana kalırsa melankolık bır tıp istediği olmayınca dahada değişik hareketler sergileyebilir hiç cekılmez daha olgun eğlenceli bi flört tercıh edebılırsınız bununla mı uğraşıcam derseniz sessizce uzaklaşın açık açık ilişkili flört düşünmüyorum kafam çok rahat kusura bakma dersin
Ozaman daha kıymetlı olacağın kesınde başka yapıcak birsey yok vakit kaybından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…