- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
ben tanırım oğlakları bacım,Düşüne düşüne kafa beyin kalmıyor..
Herşey ince eleniyor sık dokunuyor.. Elimde değil..
Konu açsam mı bilemedim valla... Danıştım birkaç insana ama yinede karar veremedim
aşk yok ama huyu alışkanlıkları, bana verdiği değer, hayatta ki duruşu çok önemli
güven duymalıyım ailem sevmeli .. Hahhh bak şimdi oldu demeliler
kızlar artıkın ben kafayı yicem .. Konu açarım belki bunuda düşünüyümdebilmiyorumkismile
Yani bu yorumda iyice bunalıma sokar kızı...
Yeni biriyle tanışması onu anlaması tanıması vs.. ohoo
Zaten arkadaş ikisinede iyi diyor.. çıkmazda değil
Sadece biraz kafası karışmış.. çok zor bu kararlarr çokkkmafoldumben
aşk meşk geçti demişsiniz duyanda epey yaşınız var ve açıkta kalmamak için evleniyorsunuz sanır.bence ikisiylede evlenmeyin.aileniz için değil kendi mutluluğunuz için gerçekten seveceğiniz mutlu olup,mutlu edebileceğiniz biriyle evlenin.aklınız karıştıysa ikiside olmaz zaten.
merhaba aylincim..ikimizde akran sayılırız, bende bekarım ve seni çok iyi anlıyorum. çevrenin baskısı, ailenin baskısı, hani derler ya burnunu bile silmediklerin laf sahibi oluyor, aynen öle sen hala niye duruyorsun? Niye evlenmiyorsun? Poffff bıktım bu laflardan...
Senin olayına gelince bu kişi ailene yakıştığını düşünerek evetmi desem diyorsun? Bir taraftanda niyetleri evlilik, diğer kişiyi evlilik fikrine alıştırabilecekmisin bakalım, sanki ondan emin değilsin, bu kişiyle olsun ama bi tarafımda diğer kişiye ayıp etmişmiyim diyorsun?tam çıkaramadım senin olayınıda..
Kısacası yüreğinin yap dediğini yap, vicdanın rahat olması önemli..
canım benim aslında bu gelen arkadaşı ailem kabul etse..birde işini kursa kimseyi düşünmem..aslında bu beni isteyenin ailesiolanın yani..durumu iyi..ama huyu iyimi..sırf toplum için aslında..kısaca evlilik olsun die..uygun die.gelcekler örf adetine uygun isticekler..söz nişan düğün hepsi olcak..kirada asla oturmucamm...belkide sevcem belkide hüsran olcak herşey..off offf
ya arkadaşım evlenmek için evlenilir mi?
akıl var mantık var
o iki erkeğede acıdım şimdi.
canım benim aslında bu gelen arkadaşı ailem kabul etse..birde işini kursa kimseyi düşünmem..aslında bu beni isteyenin ailesiolanın yani..durumu iyi..ama huyu iyimi..sırf toplum için aslında..kısaca evlilik olsun die..uygun die.gelcekler örf adetine uygun isticekler..söz nişan düğün hepsi olcak..kirada asla oturmucamm...belkide sevcem belkide hüsran olcak herşey..off offf
Ya gerçekten söylediğiniz yaşta değilsiniz ya da daha olgunlaşamadınız!!!
Ne biçim cümleler bunlar Yarabbim!
Evlen olmadı boşanırsın,boşananların daha çok kısmeti varmışmışmış!!!!
Kaç defa evlendiniz, boşandınız Allah aşkına!
Çocuk oyuncağı mı bu işler!
Biriyle görüşürken diğer gelen kısmetlerin kafanızı karıştırması,bir yandan evlenmek istemiyorum diye başlayan cümle..
İstemiyorsanız evlenmeyin!
Madem yaşınız 33,5! Niye hayatınıza karışılmasına müsade ediyorsunuz ki?
Ya gerçekten söylediğiniz yaşta değilsiniz ya da daha olgunlaşamadınız!!!
Ne biçim cümleler bunlar Yarabbim!
Evlen olmadı boşanırsın,boşananların daha çok kısmeti varmışmışmış!!!!
Kaç defa evlendiniz, boşandınız Allah aşkına!
Çocuk oyuncağı mı bu işler!
Biriyle görüşürken diğer gelen kısmetlerin kafanızı karıştırması,bir yandan evlenmek istemiyorum diye başlayan cümle..
ıstemiyorsanız evlenmeyin!
Madem yaşınız 33,5! Niye hayatınıza karışılmasına müsade ediyorsunuz ki?
bayılıyorum sizin yorumlarınıza ...çoğu yere yorum yazmıyorum eğer siz yazmışsanız.. çünkü aynen düşündüklerimi yazıyorsunuzsempatiksalakcinni
bende şunu diyorum allah tarafındandan annenize sevdiğinize herşeyinize kanser denen bir illet hastalığı verilmiş olsa ve sırf onun için bir şekilde evlenip onun mutluluunu görmek için herşeyi yapsanız...ve size böle denilse...nyse ..ben biraz daha olgunlaşayım annem öldüğümde tekrar yazarım sze..
Sağolsun sizde birgün bu ruh haline geldiğinizde o zaman benim ne yapmak istediğimi anlarsınız.
Lütfen konumu kapatırmısnız...iş alkışlara döküldü ne yaptıysam...
mantıklı ol arkadaşım
anneniz kanser diye kendinizi ateşe mi atıcaksınız
doğru dürüst tanımadığınız bir sevgili ama evlenebilirsiniz onunla,
öteki tarafta hiç tanımadığınız temiz yüzlü birisi daha var
bence de biriyle evllenin yalnızlık allaha mahsus
ama madem aşk meşk bana göre değil diyosunuz
bari biraz mantıklı hareket edin
ist. La taşınacak olan kişi annesiyle yaşayacak
siz evlenince o anne ne olacak bu küçük bir ayrıntı gibi gelmesin size
çok önemli bir husus
öğretmene gelince onu hiç tanımadan kafanızın karışması da normal değil
ha soksktaki bir adam ha bu adam
zor bir dönem geçiirdiğiniz her halinizden belli
bence acele etmeyin
annenize de durumu tatlı dille anlatın
tamam evlenmek istiyorum ama evlenmiş olmak için değil
evlilik yap boz tahtası değil
ya bu öğretmen olanın ailesinin ısrarı da beni şüphelendirdi açıkçası. Ne bu yangından mal kaçırır gibi, yok efendim flört yokmuş onlarda, 6 ayda hemen düğün olacakmış falan. Madem aile o kadar mükemmel, çocukları o kadar iyi, ne demeye birini bulup da evlenememiş bu yaşa kadar? Bak sana diyeyim, sen bu öğretmen çocuğu istersen yine tanımaya çalış ama onda da bi arıza yoksa eğer ben de hiçbişey bilmiyorum hayatta.
Dur kız hemen sinirlenme. sempatiksalakcinni çoşma her yoruma açık olmalısın.. kendini tam ifade edersen... bazı hassas noktaları kısa gecme..
bak bende yazdım ailemim gönlü şundan yana diye.. şimdi ben ailem istemiyor onlara göre secmeliyim desem banada yağarlar...
Şimdi bu öğretmeni tanımak istedin diyelim.. diğeri nolacak beklemeye alamazsın
Senin durumda bendn karışık anam.şimdi çıkmam gerek yarın yine yazarım.. sıkma canını.. sağlık olsun... Şeniz[/QUOTE
tşkler canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?