Ah bu başıma gelen...

aynen öyle canım..yaşın kaç bu arada peki?

evlenmeyi düşünüyor ama kafası mı karışık??
madem öyle ikiside iyiyse hangisi çok para kazanıyorsa onunla evlensin kafamçokkarıştı
nasıl olsa ikiside iyiymiş.:enbuyukkk:

bu yourma katılıyorum
bencede ikiside olmaz
aşk olmadan evlilik olmaz ,sen mutlu olmazsan annende mutlu olmaz bide bu taraftan bak

Merhaba Aylincim..ıkimizde akran sayılırız, bende bekarım ve seni çok iyi anlıyorum. Çevrenin baskısı, ailenin baskısı, hani derler ya burnunu bile silmediklerin laf sahibi oluyor, aynen öle sen hala niye duruyorsun? niye evlenmiyorsun? poffff bıktım bu laflardan...
Senin olayına gelince bu kişi ailene yakıştığını düşünerek evetmi desem diyorsun? bir taraftanda niyetleri evlilik, diğer kişiyi evlilik fikrine alıştırabilecekmisin bakalım, sanki ondan emin değilsin, bu kişiyle olsun ama bi tarafımda diğer kişiye ayıp etmişmiyim diyorsun?tam çıkaramadım senin olayınıda..
kısacası yüreğinin yap dediğini yap, vicdanın rahat olması önemli..

canım benim aslında bu gelen arkadaşı ailem kabul etse..birde işini kursa kimseyi düşünmem..aslında bu beni isteyenin ailesiolanın yani..durumu iyi..ama huyu iyimi..sırf toplum için aslında..kısaca evlilik olsun die..uygun die.gelcekler örf adetine uygun isticekler..söz nişan düğün hepsi olcak..kirada asla oturmucamm...belkide sevcem belkide hüsran olcak herşey..off offf

ya arkadaşım evlenmek için evlenilir mi?
akıl var mantık var
o iki erkeğede acıdım şimdi.

işte sen böyle düşünürsen olmaz canım.. belkilerle hayat yürümez.. bence sen kafanı dağıt aklın çok karışmış hayat senin yani karamsar olacakta bi şey yok aslında ordada ama sen her şeyi herkesi göz önünde bulundurarak her bi şeyi karıştırmışın.. illada evlenmek zorunda değilsin bırak evliliği.. şimdilik düşünme hayatına dvm ett başkaları mutlu oalcak diyede düşünme

ya arkadaşım evlenmek için evlenilir mi?
akıl var mantık var
o iki erkeğede acıdım şimdi.

ben onlarıda bıraktım evliliğin peşinede millet diyor diyede düşülmez ki canım... çok saçma olur o zaman ona bakarsan herkes evlenmek zorunda gibi görülüyor hayatta ki insanın kendi tercihidir bu..

Sana şimdi evleri var, durumları iyi e damadında mesleği var hoş geldi ama çocukla bir görüşseniz biraz zaman geçirseniz, kaçıncı devirde yaşıyoruz, oğlanın ailesi hemen yapalım olmaz demiş...sen aceleye getirme, belki ilerde hoşlanmayacaksın, evlenmek için evlenme.... ben direniyorum işte,,,çünkü ben ısınmayınca ısınamıyorum bir türlü, o yüzden ailemin onay verdikleriyle görüşemedim bile..
sana sözüm aceleye getirme, çocukla çık dışarda gez, görüş biraz, pişman olacağın şeyler yapma ..

ağzını öpsem yanlış anlaşılırmıyım:1hug:

bayılıyorum sizin yorumlarınıza ...çoğu yere yorum yazmıyorum eğer siz yazmışsanız.. çünkü aynen düşündüklerimi yazıyorsunuzsempatiksalakcinni

bayılıyorum sizin yorumlarınıza ...çoğu yere yorum yazmıyorum eğer siz yazmışsanız.. çünkü aynen düşündüklerimi yazıyorsunuzsempatiksalakcinni

bende şunu diyorum allah tarafındandan annenize sevdiğinize herşeyinize kanser denen bir illet hastalığı verilmiş olsa ve sırf onun için bir şekilde evlenip onun mutluluunu görmek için herşeyi yapsanız...ve size böle denilse...nyse ..ben biraz daha olgunlaşayım annem öldüğümde tekrar yazarım sze..

Sağolsun sizde birgün bu ruh haline geldiğinizde o zaman benim ne yapmak istediğimi anlarsınız.

Lütfen konumu kapatırmısnız...iş alkışlara döküldü ne yaptıysam...

mantıklı ol arkadaşım
anneniz kanser diye kendinizi ateşe mi atıcaksınız
doğru dürüst tanımadığınız bir sevgili ama evlenebilirsiniz onunla,
öteki tarafta hiç tanımadığınız temiz yüzlü birisi daha var
bence de biriyle evllenin yalnızlık allaha mahsus
ama madem aşk meşk bana göre değil diyosunuz
bari biraz mantıklı hareket edin
ist. la taşınacak olan kişi annesiyle yaşayacak
siz evlenince o anne ne olacak bu küçük bir ayrıntı gibi gelmesin size
çok önemli bir husus
öğretmene gelince onu hiç tanımadan kafanızın karışması da normal değil
ha soksktaki bir adam ha bu adam
zor bir dönem geçiirdiğiniz her halinizden belli
bence acele etmeyin
annenize de durumu tatlı dille anlatın
tamam evlenmek istiyorum ama evlenmiş olmak için değil
evlilik yap boz tahtası değil

ayy yokk yorum yapmak suç oluyo burda... pardon da aylin hanım siz başta annenizin hastalığından bahsettiniz mi de biz bilelim.. medyum muyuz ki biz yaaa :S

canım annesiylen yaşamıcak oğlu buraya yerleştirip memleketine gidecek.başka oğullarıda var ve eşi tabi..sırf oğlumu yerleştiriym gideyim diyor..oğlum sana emanet diyor bana.haklısın tanımadığım huyunu suyunu bilmediğim biri.o kişide kafamı karıştıranda ailenin araya girmesi..istemesi..büyükler araya giriyor bir nevi.iş ciddiyet boyutunda..hoşuma giden o ..yoksa o çocuk karşıma direkt tek çıksa çekinirdim bu kim die

Ya bu öğretmen olanın ailesinin ısrarı da beni şüphelendirdi açıkçası. Ne bu yangından mal kaçırır gibi, yok efendim flört yokmuş onlarda, 6 ayda hemen düğün olacakmış falan. Madem aile o kadar mükemmel, çocukları o kadar iyi, ne demeye birini bulup da evlenememiş bu yaşa kadar? Bak sana diyeyim, sen bu öğretmen çocuğu istersen yine tanımaya çalış ama onda da bi arıza yoksa eğer ben de hiçbişey bilmiyorum hayatta.

ay evetya..ben neyim kimim..etmiyim tavukmu ..işmiyim değilmiyim...annemde onuda dedi..bende boşver dedim kendimce..ama tanımakta gerek ama bu şekilde değill.allah hakkımızda hayırlısını versin..normal olupta arıza çıkmayanlar yokmu sanki.

Dur kız hemen sinirlenme. sempatiksalakcinni çoşma her yoruma açık olmalısın.. kendini tam ifade edersen... bazı hassas noktaları kısa gecme..

bak bende yazdım ailemim gönlü şundan yana diye.. şimdi ben ailem istemiyor onlara göre secmeliyim desem banada yağarlar...

Şimdi bu öğretmeni tanımak istedin diyelim.. diğeri nolacak beklemeye alamazsın
Senin durumda bendn karışık anam.şimdi çıkmam gerek yarın yine yazarım.. sıkma canını.. sağlık olsun... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…