neden evlenmek istemiyorsun önce onu sorgulamak lazım.hep olumsuzluklardan bahsetmişsin.mutsuz olanlardan %100 aldatılırım demişsin.niye bu kadar negatif düşünüyorsun ki.ben çevremde o kadar çok mutlu çift görüyorum ki ben de evliyim ve çok şükür ben de mutluyım.

yani ben bunu şuna benzetiyorum bir bina düşün 10 haneli.bu binada bir çift var habire kavga ediyorlar kadın şiddet görüyor falan.sen de ona bakıp "aa evlilik çok kötü bak kadıncağızın hayatı cehennem olmuş" diyorsun.ama düşünmüyorsun ki diğer 9 aile mutlu.mutlular asla göze batmaz çünkü.
önce bu mantaliteni değiştirmen gerekiyor.sonra ben şöyle düşünüyorum şu dünyaya bir kere geliyoruz herşeyden muradımızı almak elbetteki hakkımız.gelinlik giymek,düğünün olması,eşinle yaşıyacağın eğlenceli günler,cinsellik,en önemlisi de bir evlat sahibi olmak bu dünyada yaşanması gereken şeyler.
hep 33 yaşında kalacak olsan iyi.yarın 50 yaşına geldiğinde Allah korusun ailenden kimse kalmadığında pişman olmayacak mısın bir oğlum/kızım olsaydı kapımı çalsaydı diye.
biraz daha geniş perpektiften bak olaya.sadece şu anını düşünme.bunun bir de ihtiyarlık zamanları var ki o daha beter.:teselli: