- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
Dur kız hemen sinirlenme. sempatiksalakcinni çoşma her yoruma açık olmalısın.. kendini tam ifade edersen... bazı hassas noktaları kısa gecme..
bak bende yazdım ailemim gönlü şundan yana diye.. şimdi ben ailem istemiyor onlara göre secmeliyim desem banada yağarlar...
Şimdi bu öğretmeni tanımak istedin diyelim.. diğeri nolacak beklemeye alamazsın
Senin durumda bendn karışık anam.şimdi çıkmam gerek yarın yine yazarım.. sıkma canını.. sağlık olsun... Şeniz[/QUOTE
BEN BU KUZENE LAF YETİŞTİREMİYORUM..GELECEK ERKEK O KADAR İYİ BİRİ Kİ..TARİF EDEMEM..ONUN İÇİN NE BÜYÜK ŞEYLER YAPTI HEP KORUDU.DEMEK DÜRÜSTLÜK YARAMIYOR..BU ÇOCUK NERDEN ÇIKTI HEM.AMA ANLIYORUMDA SENİ ÇOCUK DOĞULU DİYE TEYZEM İSTEMİYOR..AMA YA BU ÇOCUK PİSKOPATSA NE OLCAK PEKİ.. O ZAMAN TEYZOŞ NE YAPACAK..BU ARADA ÖZELİN KAPALIMI MESAJ ATTIM SANA YARDIMLAN ALAKALI..ÖPTÜM..
neden evlenmek istemiyorsun önce onu sorgulamak lazım.hep olumsuzluklardan bahsetmişsin.mutsuz olanlardan %100 aldatılırım demişsin.niye bu kadar negatif düşünüyorsun ki.ben çevremde o kadar çok mutlu çift görüyorum ki ben de evliyim ve çok şükür ben de mutluyım.yani ben bunu şuna benzetiyorum bir bina düşün 10 haneli.bu binada bir çift var habire kavga ediyorlar kadın şiddet görüyor falan.sen de ona bakıp "aa evlilik çok kötü bak kadıncağızın hayatı cehennem olmuş" diyorsun.ama düşünmüyorsun ki diğer 9 aile mutlu.mutlular asla göze batmaz çünkü.
önce bu mantaliteni değiştirmen gerekiyor.sonra ben şöyle düşünüyorum şu dünyaya bir kere geliyoruz herşeyden muradımızı almak elbetteki hakkımız.gelinlik giymek,düğünün olması,eşinle yaşıyacağın eğlenceli günler,cinsellik,en önemlisi de bir evlat sahibi olmak bu dünyada yaşanması gereken şeyler.
hep 33 yaşında kalacak olsan iyi.yarın 50 yaşına geldiğinde Allah korusun ailenden kimse kalmadığında pişman olmayacak mısın bir oğlum/kızım olsaydı kapımı çalsaydı diye.
biraz daha geniş perpektiften bak olaya.sadece şu anını düşünme.bunun bir de ihtiyarlık zamanları var ki o daha beter.:teselli:
Ya pardon ama şaka mısınız siz?
Mevcut adayları iki cümleyle tarif edip bizim oylamamıza sunmanızı zaten geçtim de, hayatınızın en derin kararını doğru aldığınıza emin misiniz? İnsanlara yaranmak için hayatınızın geri kalanını gönülden seçmediğiniz, belki de sevemeyeceğiniz bir erkekle geçirmeyi cidden düşünüyor musunuz? O kadar âciz misiniz ki evliler kervanına katılmadan toplumda var olamayacağınızı düşünüyorsunuz, mecburmuşsunuz gibi istemeye istemeye evlenmeye niyetleniyorsunuz?
Annenizi geçiyorum, o da tabi mutlu bir yuva kurmanızı, evlat sahibi olmanızı istiyordur ama bu şekilde yapacağınız bir evlilik ne sizi mutlu eder, ne de anneniz sizi mutlu görebilir.
Hele elâleme diyebilecek hiçbir lafım yok, oturur saatlerce birbirlerine kocalarını şikayet ederler, mutsuzluklarını dile getirirler, sonra çaylarını tazeleyip bekârlara dönerler "Aaa, yok mu hâlâ biri, sen de evlen, sen de evlen mürüvvetini görelim hele" diye. :mymeka:
Yapmayın Allah aşkına, mesleğiniz de varmış, Allah'a şükür kimseye muhtaç değilsiniz. Yaşayın, zamanı gelince karşınıza elbet birlikte olmak isteyeceğiniz biri çıkacaktır. Biriyle hayatı paylaşmak güzeldir tabi ama böyle gönülsüz olduktan sonra zaten içinize sinmez, kurduğunuz yuvada siz mutsuz olursunuz.
Bizim seçtiğimiz adamla evlenip ondan çocuk sahibi olmak kolay da, siz o adamla sorun yaşadığınızda biz gelip aranızı bulmaya çalışmayacağız. Size "evlen evlen" diyenler de müdahale etmeyecekler. Kimseye bir şey olmayacak, herkesin tuzu kuru olacak. Sizin canınız yanacak, annenizin canı yanacak.
Biraz olumsuz konuştum farkındayım ama bu niyetle başlanan bir evlilikten hayır gelebileceğini umacak kadar pollyanna değilim. Yine de Allah her şekilde hayırlısını versin diyorum.
bende şunu diyorum allah tarafındandan annenize sevdiğinize herşeyinize kanser denen bir illet hastalığı verilmiş olsa ve sırf onun için bir şekilde evlenip onun mutluluunu görmek için herşeyi yapsanız...ve size böle denilse...nyse ..ben biraz daha olgunlaşayım annem öldüğümde tekrar yazarım sze..
Sağolsun sizde birgün bu ruh haline geldiğinizde o zaman benim ne yapmak istediğimi anlarsınız.
Lütfen konumu kapatırmısnız...iş alkışlara döküldü ne yaptıysam...
arkadaşım kendinle çelişkidesin resmen... Ne demek ya sevgilim var ona burda düzen kurmak için ev baktım baktığım evin sahibinin oğlu beğendi ee mantıklıda onlamı evlensem???bir yandanda evlenmek istemiyorum diyorsun... Annenin hasta olduğunuda bu msjında yazıyorsun... Bencede olgunlaşş biraz sen.. Yoksa her denilene kanıp ne yapsam ne etsem diye düşünür durursun... Seni bir kerede görüp beğenen ve evlenmek istiyorum diyen birinede inanmamış olursunlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?