- 13 Nisan 2007
- 33.218
- 100.860
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
lale hanım burda nie dalga geçeyim benim derdim varken ..artı benim ablamda boşandı..ve nişanlı şu anda 2 ay sonra evleniyor.üstelik çocugu var.üstelik eniştem bekar..kanımdaki biri yaşadığı için böle konuştm.nie aşalıyım..etrafımdakiler evlen boşanırsn ablana bak diyor..korkma diyorlar evlilikten..ben anlattığımda buydu.neyse..hep yazılarını yorumlarını okuyupta ne güzel konuşuyor dedim biri bana bunları dedi..kii anlamadım nie böle oldu..neyse herkesin baktığı yon farklıdır.
ablanız için hayırlı olsun inşallah!
Bilmem ben mi çok alınganım ama hiç hoşuma gitmedi boşananların kısmetinin çok fazla olması cümlesi.. Nasıl bu kadar basite indirgenir ki?
Hadi çevrenizdekiler böyle düşünüyorlar bari siz aklınızı başınıza alın. Hafife almayın hayatı bu kadar..
Hakkımdaki düşünceleriniz için teşekkür ediyorum...
Herkesin baktığı yönün farklı olması yaşadıkları ile bağlantılıdır..
anladım tatlım. ama şunu unutma bu senin hayatın bunu onlarada söyleyebilirsin..kendi istediğinle hareket edersen mutlu olursun inan bana.. üstelik evlilik bu aile maile istiyor istemiyorla değil işte senin yuvan olucak.. dürüst beyimiz senin için o kadar düzen değiştirmiş.. annen konusunda bu kadar duygusal yaklaşma hayatını onların eline verme.. üzülürsün snra
hmm evet.. aslında doğru iş güç bakımından zor bir durum okumamış birde.. ama gönül bu eğitimde önemli tabi ev geçindirmek lazım.. peki bu çocuk iş bulabilir mi? bir evein sorumluluğunu alabilir mi?
canım okumamış değl lise mezunu..zaten esnaftı kendisi.gene gelcek yer bulcak kendine.o kadar temiz ki..beni kandıran insanlardan kurtardı..kendini siper etti..neler yaşadık neler..Allah razı olsun ondan .zaten hep dua okuyorum ona..ama iştee..millet için yaşayanlardınım sanırım .peki sen ölemisin?
peki napıyım o zaman?
ben şöyleyim ben aşık olduğum insan için yaşayanlardanım hatta öyle kaptırdım ki kendimi ilerde mutsuz olacağımı bile bile gözlerim kapalı ateşe doğru yürüdüm ama kardeşim dediğim insanlar beni geri çevirdi zor tuttular hala atlatamadım ama başkası ne demiş ben şunu yaparsam o mutlu olur diye düşünmem benim için neyse onu yaparım zaten aşkımdan da bu yüzden vazgeçtim canım kendi hayatım için doğru olanı yaptım.. Sen de takılma insanların dediklerine yap dediklerine.. Bak o çocuk seni kurtarmış peki o çocuk senin için ne düşünüyor ?
ay birde sevmişin valla ben aşık olsaydım buraya konu bile açmazdım..aşk gibi varmı dimi?
çocuk çok seviyor değer veriyor bana..hem evlenirsek karışnımız olmucak.tamamen bana endeksli olcak.aldatmak sıfır ihtimal.çünkü çok eskiden tanıyorum.ben yokkende öle huyu yoktu.
bence bu şekilde evlenme kararı vermeniz baştan sona yanlış!
Evlilik deneme tahtası değil diye düşünüyorum, "olmadı boşan" diye bir yaklaşım bana ters...
Paylaşacağınız bir ömür. Büyüklerimizin gönlü olsun, çevremin dilinden kurtulayım diye evlenilmemeli.
Evet annemiz babamız muhakkak mürüvetimizi görmek ister ama mutlu olduğumuz, aynı yöne bakabildiğimiz biriyle huzuru buldumuz bir evlilik yapamamızdır istedikleri. Sırf evlenmiş olmak için imza atmamızı istemezler tabiki...2,5 yaşında da olsa bir kızım var az çok anlayabiliyorum büyüklerimizi...
Karşınızdaki insanı gerçekten seviyor, onunla aynı yolda yürüyebilirim diyorsanız, karşılıklı oturup kararınızı verirsiniz. Maddi şeyler şimdi olmasada ilerde beraber edinirsiniz, bunu şimdiden kıstas olarak almayın derim.
Annenizin durumunu da anlıyorum, allah şifa versin ama sonradan sizi mutsuz görmek onu daha da üzecektir.
seni çok iyi anlıyorum. Evleneceğin insan ailenlede uyumlu olursa tadından yenmez
oğlak burcumuzun ( birden aklıma geldi ) sormazsam çatlarım
çok zor bir karar , inanırmısın bende senin durumuna benzer bir haldeyim
kukuman kuşu gibi düşünüyorum. Karşı tarafta cevap bekliyor..
Konu açsam diye düşünüyorum ama ifade edememekten çekiniyorum..
Yada o kadar çok düşünüyorum ki yoruldum artık napıcamı şaştım.
,,evlilik,boşanmak gibi olaylar insan hayatı için önemli kararlar olduğunun bilincine varın. çevrenizin sizi etkilemesine asla izin vermeyin..
Anneciğinizi de kırmadan rahatınızın yerinde olduğunu,doğru insanı bulmadan evlilik düşünmediğinizi izah edin..
Ayrıca hayatınızda biri varken başkaları kafanızı karıştırıyorsa beraber olduğunuz kişiyle a
ayrılın! Demek ki hisleriniz yeteri kadar güçlü değil,yazık etmeyin başkalarına..
kız nerden bildin vallahi oğlağım..anam biraz daha tutaydıda kova olaydım..ne bu şüphecilik,önyargı,başkalarının etkisi altında kalma...hepsi bizde hepsi var hele kararsızlık..off offf.bağırcam amaa....
Canım acsan konunu biraz rahatlamış olursun ne dersin??
herşey para değil dimi?
aşk meşk geçti demişsiniz duyanda epey yaşınız var ve açıkta kalmamak için evleniyorsunuz sanır.bence ikisiylede evlenmeyin.aileniz için değil kendi mutluluğunuz için gerçekten seveceğiniz mutlu olup,mutlu edebileceğiniz biriyle evlenin.aklınız karıştıysa ikiside olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?