günaydın canım iiiim sen nasılsın ? [/QUOTE
iyiyim canım sadece cok yorgun ve uykusuzum bıraz
günaydın canım iiiim sen nasılsın ? [/QUOTE
iyiyim canım sadece cok yorgun ve uykusuzum bıraz
koca gece naptın ayol kaynatmamı yaptınızben bu gün varya 10a geliyodu işe geldim bi uyumuşumki hiç sorma :18:
taklacı guvercın yollamıs sanırım
koca gece naptın ayol kaynatmamı yaptınızben bu gün varya 10a geliyodu işe geldim bi uyumuşumki hiç sorma :18:
evet canım bol bol camasır yıkadık
sen niye öylee uyudun bakim
sen niye öylee uyudun bakim
walla bende anlamıyorumki bebişim sürekli bi mide bulantısı uyku hali halsizlik hep erken yatıyorum sabahlarıda çok zor kalkıyorum demir ilacı kullanıyorum sanırım o yapıyor :44: izin alıp tam kan sayımı yaptırmam lazım bu aralar ama nasıl izin alcam hiç bilmiyorum
hımmm. aman ihmal etme canım git bigün doktora da ögren bakalım .walla bende anlamıyorumki bebişim sürekli bi mide bulantısı uyku hali halsizlik hep erken yatıyorum sabahlarıda çok zor kalkıyorum demir ilacı kullanıyorum sanırım o yapıyor :44: izin alıp tam kan sayımı yaptırmam lazım bu aralar ama nasıl izin alcam hiç bilmiyorum
canım noldu benım özel siparişler bu arada.
canım unutmadım aklımda ilk eklerken hepsini elemiştim 10 tanenin içinde 9u o şekil çıkıyodu onlarıda sildim hd den...şimdiki ziplere bakıyorum hepsi usturuplu ama ben onları kuzenler çoluk çocuk karıştırırken bulmasın diye seçip şifrelemiştim benim kociş format atarken uçurmadıysa o klasörü direk sana atacam ama bulamassamda bundan sonra karşıma çıkanları toplayım sana göndercem merak etme unutmadım halledecem :98: