hadi yaaa bak sen şu işeben burgaz,annem kırcali,babam haskova.heryerden var anlıycağın ay pek sevindim bak şimdi
benimde bu gün bitecek sanırım yağmur ama h.sonu misafirim gelecek kaynatamayacağız gibizaten kaportayı yenilememde lazım
kaportayı nasıl yenilicen kız
ağdayla bebişimışıldayayım azcık dimi
anne tarafım varnalı baba tarafım elana danmış bide pazarcıkmı osman pazarımı ne bi yer varmış oradada kalmışlar sanırım ben hiç gitmedim ama çok akraba ve arkadaşım var oradaanam sen bursadamıydın ? akraba çıkarmışız birde kırcalili çok tanıdık var
hımm anladım canımm benım.
ben gecen hafta yenıledıydım adamın gözünü alıyo valla ışıl ışıl
ben geçen hafta regl sancısı çekiyodum bişey yapamadım bu haftaya niyet ettim misafir gelecek ama hava çok soğuk bi ihtimal gelemeyebilirlerbu hafta mutlaka yapmam lazım manyak losyonlar aldım en ışıltılısından kocişi kandırmak için her yolu deneyecem bu ay alcam bebişimi ondan o istediği kadar kendini paralasın 2012de olsun çocuk diye
varnaya gitmedim hiç annemlerden biliyorum çok güzel biyer olduğunu.ben de bikaç defa gidebildim uzun bi süredir gidemiyorum bg ye.ben bursada yaşıyorum ya bakma profilde istanbul yazdığına biraz daha kurcalarsak akraba çıkıcaz sanırım
hımm anladım canımm benım.
ben gecen hafta yenıledıydım adamın gözünü alıyo valla ışıl ışıl
balım bursada adım başı tanıdık var bizim teyzemler dayımlar amcamlar kuzenler hep oradabaşaranda oturuyorum dersen düşüp bayılırım artık
aman ne güzel yaw ben ışıl ışıl yapıyorum birkaç güne çıkıveriyorlar hemen gıcık oluyorum:84:hormonlarım haldır haldır çalışıyo galiba
canım benım nagdayla almıyor musun :97:
sir ağdayla aldırıyorum ama hemen çıkıyolar üstelik de beyaz tenliyim bide esmer olsam nolucak kimbilir
Genc kız dukkana girip sırnasık tezgahtara sordu:
-Su kurdelenin metresi kaca?
Tezgahtar yılıstı:
-Bir opucuk.
-Pekala 10 metre verin.
Tezgahtarın heyecanla sardıgı kurdele paketini aldıktan sonra,genc kız arkasında duran yaslı kadını isaret etti:
-Hesabı babaannem odeyecek.
ah biz romantik bayanlar ve odun erkeklerimiz