Ah babaanne

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
Kızlar benim sorunum kayınvalidem değil kayınvalidem in kayinvalidesi yani eşimin babaannesi.
Eşim ailenin tek erkek torunu 8-9 tane de kız torun var. Babaannesi eşime çok düşkün görünüyor güya. Ama sadece erkek olduğu için. Yani cahil kadın birsey demek istemiyorum ama kendi kızlarına bile nefretle yaklaşan sadece oğullarını seven bir kadın.
Evlendigimiz günden beri bana çok iyi davranırdı ama sürekli de erkek torunu size ayırdım derdi. Evli olan kız torunlarının hepsinin kızı oldu. Geçen gün doktor büyük ihtimalle kız dedi bizim bebek için :) allah var çok sevindim eşimde çok sevindi.

Eşimin ailesinin evinde açıkladık babaanne de orda yaşıyor. Kadın küçük çocuk gibi belli olmaz inşallah erkektir diyip duruyor. Görümcem falan ay ne güzel süsleriz diyor erkek o erkek ben öyle hissediyorum diyip herkesin hayalini kursağında bırakıyor.

Ve artik elini bile opturmuyor bana yokmusum gibi davranıyor. Yemekte yanında oturuyorum diyelim kalkacagini hissettim babaanne kalkacak mısın cekileyim dedim. Kalkarim ben diyip bağırdı. Normalde ah kızım canım kızım güzel gelinim falan derdi. Zaten inanmiyordum samimiyetine ama şimdi nasıl davranayim ne diyeyim bilemiyorum.

Bi de çok kurnaz kadın kayinpederim ve eşim varken melek gibidir. Onların yanında yine iyi davranıyor ama onlar olmayınca bakışıyla bile canıma okuyor. Aynı şeyi kayınvalidem de yaşıyor ama kayinpederime ve eşime ispat edemiyoruz o yüzden hep babaanneyi haklı buluyorlar

ahh bu eski kafalar ...
bizde erkek doğurduk ne oldu madalya mı taktılar yok!
evladın kızı erkeği bir olmaz öle şey ama büyükler bildiklerinden pekde şaşmıyorlar ?

Oncelikle hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
Bosverin farkli bi algiyla bakiyorlar hayata sizde o yokmus gibi davranin.. He deyin gecin..

ahh bu eski kafalar ...
bizde erkek doğurduk ne oldu madalya mı taktılar yok!
evladın kızı erkeği bir olmaz öle şey ama büyükler bildiklerinden pekde şaşmıyorlar ?
Aynen öyle erkek kız olsun benim için hiç farketmez evlat evlattir ama işte hiç böyle birseyle karşılaşmadım kendi babaannem 92 yaşında kadın 5 oğlu var ama biri kızım olacak dese herkesten çok seviniyor. Böyle büyüdüm ben ayrım yapılmadan. Şimdi ayrım yapılması çok zoruma gitti

Oncelikle hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
Bosverin farkli bi algiyla bakiyorlar hayata sizde o yokmus gibi davranin.. He deyin gecin..
Amin sağolasın ya normalde pek takmam herseye karışan bir insan. Araba alacağız ne gerek var masraf diyip eşimi vazgecirmeye çalışıyor. Her işimize burnunu sokuyor. O zamanlar pek tınlamıyorum He He tamam diyip geçiyorum ama evlat farkliymis. Canımdan bir parça var içimde günden güne büyüyen ona laf söylenmesi... kızlardan ne olacak evlenip gidecek ya da yanlış yollara sapacak demesi kanıma dokundu

aman Allah aşkına 90 yaşındaki kadını dert edip konu mu açıyorsunuz.
gülüp geçin bunlara artık.
hani cahil mahil diyorsunuz da siz de onu takarak çok akıllıca bir iş yapmıyorsunuz.
90 yaşında olan ve ayrım yapmayan benim babaannem eşimin babaannesi 90 yaşında değil.
Normalde takmıyorum zaten ama evlat farklı bir konu oldu benim için

Aynen öyle erkek kız olsun benim için hiç farketmez evlat evlattir ama işte hiç böyle birseyle karşılaşmadım kendi babaannem 92 yaşında kadın 5 oğlu var ama biri kızım olacak dese herkesten çok seviniyor. Böyle büyüdüm ben ayrım yapılmadan. Şimdi ayrım yapılması çok zoruma gitti

aynen öle hep böyle büyüdük ayrım yapmadan ama ellere karışınca hepsiyle karşılaşıyosun işte böyle.

Ayhhhhhhhh zaman makinası icat olsa da, bu kafaları milattan önceye ışınlayabilsek keşke.

Ki sanmıyorum milattan önce bile böylelerinin olabileceğini. Nerden, nasıl türemişler bunların bu düşünceleri bilemiyorum, düşünceleri kurusun.

Ay şaka gibi :) Yaşlı kadın boş ver beynini meşgul ettiğine değmez :) Sen kendini böyle her şeye stres edersen olmaz ama hamişsin. Birazcık gevşemeye bak...

Biraz kendi kafalarına göre düşünüyorlar.. evladin kızı erkeği olmaz. . Hayirlisi hayirsizi olur.. erkek doguranida öpüp basustune koymuyolar yanii. Kız da olsa erkekte olsa takacagi bi çeyrek sonucun da aman. Hayırlı olsun bebisin inş kizdir. . Kızım yok ama olsun çok isterdim

90 yaşında olan ve ayrım yapmayan benim babaannem eşimin babaannesi 90 yaşında değil.
Normalde takmıyorum zaten ama evlat farklı bir konu oldu benim için

kızmayın ama hamile kafası diyeceğim ben :)
hani biraz fazla takıyorsunuz sanki. Hamile olmasanız belki aynı pencereden bakabilirdik sizinle.

Yine de boşvermekten başka çareniz yok gözüküyor.

Kızlar benim sorunum kayınvalidem değil kayınvalidem in kayinvalidesi yani eşimin babaannesi.
Eşim ailenin tek erkek torunu 8-9 tane de kız torun var. Babaannesi eşime çok düşkün görünüyor güya. Ama sadece erkek olduğu için. Yani cahil kadın birsey demek istemiyorum ama kendi kızlarına bile nefretle yaklaşan sadece oğullarını seven bir kadın.
Evlendigimiz günden beri bana çok iyi davranırdı ama sürekli de erkek torunu size ayırdım derdi. Evli olan kız torunlarının hepsinin kızı oldu. Geçen gün doktor büyük ihtimalle kız dedi bizim bebek için :) allah var çok sevindim eşimde çok sevindi.

Eşimin ailesinin evinde açıkladık babaanne de orda yaşıyor. Kadın küçük çocuk gibi belli olmaz inşallah erkektir diyip duruyor. Görümcem falan ay ne güzel süsleriz diyor erkek o erkek ben öyle hissediyorum diyip herkesin hayalini kursağında bırakıyor.

Ve artik elini bile opturmuyor bana yokmusum gibi davranıyor. Yemekte yanında oturuyorum diyelim kalkacagini hissettim babaanne kalkacak mısın cekileyim dedim. Kalkarim ben diyip bağırdı. Normalde ah kızım canım kızım güzel gelinim falan derdi. Zaten inanmiyordum samimiyetine ama şimdi nasıl davranayim ne diyeyim bilemiyorum.

Bi de çok kurnaz kadın kayinpederim ve eşim varken melek gibidir. Onların yanında yine iyi davranıyor ama onlar olmayınca bakışıyla bile canıma okuyor. Aynı şeyi kayınvalidem de yaşıyor ama kayinpederime ve eşime ispat edemiyoruz o yüzden hep babaanneyi haklı buluyorlar
iyice beynini yemiş bu büyük anne

Benim kvnin iki oğlu var ilk torunu da erkek olmuş benim cinsiyetini öğreneceğim Dr kontrolüne kadar gelip dua etti kız olsun diye dr da kız deyince kadın sevinçten ağladı :KK53:
Garip bi dünya iste:KK59:

Ayy bunumu taktin kafaya cnm ne yaparsa yapsin teyze

Sen ve esin mutlu olun bebeginiz saglikli olsun gerisi onemli mi ya..
İyi de canım kadına sinir olunca kendi kendime sinir oluyorum eşimle paylasamiyorum. Eşime babaannesi bakmış zamanında o yüzden anne gibi görüyor ve babaanne eşimin yanında süper babaanne gibi olunca eşime birsey anlatamıyorum

Benim kvnin iki oğlu var ilk torunu da erkek olmuş benim cinsiyetini öğreneceğim Dr kontrolüne kadar gelip dua etti kız olsun diye dr da kız deyince kadın sevinçten ağladı :KK53:
Garip bi dünya iste:KK59:
Kayinpederim kayınvalidem görümce lerim eşimin amcası Halası herkes çok sevindi zaten tek sorun çıkaran babaanne

X