Ah annem ah uzun mevzu

Psikiyatrisye gittim bi donem. Ailemden beni etkileyen uzak bi akrabami anlatrim hatta onuda goturdum gelir misin diye. Dr senin yaşın genc tedavi okur duzelirsin ama belli yastan sonraki insanlar değişmez. İlac konusma vs etki etmez oldugu gibikabul edip uzak dur demisti. Bende katılıyorum bu goruse annen degismez sende cok sık gorusme annenle. Seni doğurdu diye sevmek zorunda degilsin önemli olan dogurduktan sonra bakabilmek

Ben beni dogurdugu için değil gerçekten seviyorum her animiz kötü değil sadice iyi anlarin dışında kötüler de var unutup silemedigim. .dediğim gibi benden başka kimi var ki? Bugünün yarını var korkuyorum.ya ben de öyle olursam

Insan kendisinin piskologudur belki de siz de sorun vardır siz gidin baba kiz diyor..Annem zeki ve bilgili bi kadındır ama işte. ..

Çok üzülüyorum annelerin bu haline. Evlatlara daha çok üzülüyorum. Hayırsız evlat olmazsın canım annen senin üzerinde hakkı olduğu gibi evlat olarak senin de onun üzerinde hakkın var. Elinden geleni yapmissin bu zamana kadar bundan ssonrası için ne kendini ne de eşini üzme. Babanla da dışarda görüş.

Babaniza olan hincinin günahı size çıkmış. Çok büyük bir acı yaşamış sonuçta bu yaşadığı olayin elle tutulur yanı yok ama bu sizin suçunuz değil ki psikologa yada psikiyatri ye gitmeyi ikna etmeye çalışın tedaviye ihtiyacı var.

Haklısınız. .sanırım hepimizin destek alması lazım. .babam da bana incinmis durumda..zaten çok zayıfladı. . Ben bu mevzuda hep anneme destek oldum,Babamı hiç dinlenmedim konusunu actirmadim çünkü kız evlat olarak bende yıkılmıştım.O çocuğu hiç sormadım merakta etmedim..anneme ihanetti bu benim için, birgün babam sitem etti...o annen de ben kimim hiç sordun mu ne hissediyorum vs kardeşin seni merak ediyor vs hemen kapattım konuyu ..Eşim biliyor ama ailesi bilmiyor ..hep ben arada kaldım hepp

S sibelizim olan hep arada kalana oluyor sizin durum da gerçekten zor aslında aile boyu terapiye ihtiyaç var.Ruh saglimizda önemli sürekli erteledikce sorunlar daha da büyür.Yasanmamasi gereken bir şey yaşanmış keşke yasanmasaydi ama olmuş ve hepinizi derinden yaralamış herkesin acisi kendi üstüne binmiş. Ama canim en çok ta olan sana olmuş keşke zamanin da eteklerde ki taşlar dökülse idi.Ileri de kendi yaşamini etkilememesi için bu problemi bir şekilde cozmelisiniz.Allah yardimcin olsun zor bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…