Merhaba sitede yeniyim bir sıkıntıdayim. Eski eşimin ahını almıştim. Nişanlılık sürecinde ben genelde soğuk bir insandım . O da biraz capkindi. Ben herşeyi büyütüyordum. Ancak bir türlü guvenemiyordum. Ayrılık çok oldu Nisan atmak istedim aileler müsade etmedi. Evlendik nisanliyken aldatmalarini öğrendim . Sürekli paralı kadınlara gitmiş. Hamile kaldım ancak sürekli kavga ediyorduk. Durumu çok iyiydi ancak kiraya çıktık. Eski bir evdi ailesine yakındı. Çocuk oldu ancak çok soğuktu. Ben de sürekli kavga ediyordum o bana vuruyordu. Artık çok saygısız bir hal almıştı. Ailelere anlatıyordum . Hatam buydu ve sinirlenince hakaret ediyordum. Boşanmayı sürekli dile getiriyordum ancak aldatmalari devam etti ben affettim. Değer vermiyordu sevmiyordu hissediyordum. Bir kez yine evden gitti ve ben yine aldatmaya gittiğini düşünüp ailelere böyle söyledim ancak gitmemiş çok ah etti ben de çok hatalar yaptım şimdi sanki ahi tutmuş gibi hissediyorum. Ettiği bedduaları yaşıyorum o da mutlu evlilik yolunda . Evlenmez onunla kimse diyordum bekar genç güzel bı kızla evleniyor ben ise onun beddualarini yaşıyorum. Ne yapabilirim helallik almak da istemiyorum. Bir çözüm ariyorum