tanışalı 20 gün oldu başlarda çok iyiydik onunla konuşurken bana karşı çok sıcak ve içtendi adeta beni büyüledi ama zamanla soğukluk girdi araya bana yazmadı belki 5 defa falan 2 3 gün aramadı sormadı beni. hep ben ilk adımı attım bu durumlarda. en son yine 2 gün beni aramadı sormadı ve 3.günün akşamında konuşmayalı ne yaptın özledim tarzında yazdı. daha önceleride yaptı bunu .hep ben yanlış anladım heralde dedim bak ne güzel konuşuyoruz soğukluk yokmuş dedim ama artık kaçıncı sefer oldu..neyse ben patladım bu böyle yazınca ben özlemedim dedim çok tersledim ama hakaret etmedim en sonunda kendine iyi bak hoşçakal dedim. aramız kötü konuşmamız bitmesin ama yinede falan dedim cevap vermedi. ben yine yufka yürekliyim ya akşam yazdım küstün mü dedim hiç cevap vermiyosun. ben sadece aramızdaki durum için onları yazdım dedim. küsmedim yok konuşmadığımız için çok mutluyum dedi. ben durumu anlattım bak bu yüzden sana bozuldum öyle tepki verdim ama daha 20 gün tanıdığın birinede anlatamıyosun falan bildiğin destan yazdım yarın bayram böyle olmasın küslük ağır birşeydir falan neler neler yazdım tonlarca mesaj attım aradım gece. bugün yine bir sürü mesaj attım sabahtan beri 50 kere aradım belki açmadı. ama twitterda birşeyler paylaşmış onları gördüm.
şimdi yine aradım telefonu kapalı . nasıl gönlünü alabilirim küslüğe hiç dayanamıyorum ben ya bunu onada söyledim hemde milyonlarca kez. bide sadece adını soyadını okulunu telefon numarasını bide yaşadığı semti biliyorum. ona nasıl ulaşabilirim başka?

(siz siz olun sakın bir akrep erkeğiyle ilişki yaşamayın bunlar böyleyse şimdiden ilerisini düşünemiyorum derlerdide inanmazdım)