Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım ah akrep burcu erkekleri hep böyle inat mıdır ne yapmalı bunlara bilen varsa yazsın:(

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
318
İstanbul
tanışalı 20 gün oldu başlarda çok iyiydik onunla konuşurken bana karşı çok sıcak ve içtendi adeta beni büyüledi ama zamanla soğukluk girdi araya bana yazmadı belki 5 defa falan 2 3 gün aramadı sormadı beni. hep ben ilk adımı attım bu durumlarda. en son yine 2 gün beni aramadı sormadı ve 3.günün akşamında konuşmayalı ne yaptın özledim tarzında yazdı. daha önceleride yaptı bunu .hep ben yanlış anladım heralde dedim bak ne güzel konuşuyoruz soğukluk yokmuş dedim ama artık kaçıncı sefer oldu..neyse ben patladım bu böyle yazınca ben özlemedim dedim çok tersledim ama hakaret etmedim en sonunda kendine iyi bak hoşçakal dedim. aramız kötü konuşmamız bitmesin ama yinede falan dedim cevap vermedi. ben yine yufka yürekliyim ya akşam yazdım küstün mü dedim hiç cevap vermiyosun. ben sadece aramızdaki durum için onları yazdım dedim. küsmedim yok konuşmadığımız için çok mutluyum dedi. ben durumu anlattım bak bu yüzden sana bozuldum öyle tepki verdim ama daha 20 gün tanıdığın birinede anlatamıyosun falan bildiğin destan yazdım yarın bayram böyle olmasın küslük ağır birşeydir falan neler neler yazdım tonlarca mesaj attım aradım gece. bugün yine bir sürü mesaj attım sabahtan beri 50 kere aradım belki açmadı. ama twitterda birşeyler paylaşmış onları gördüm.:5: şimdi yine aradım telefonu kapalı . nasıl gönlünü alabilirim küslüğe hiç dayanamıyorum ben ya bunu onada söyledim hemde milyonlarca kez. bide sadece adını soyadını okulunu telefon numarasını bide yaşadığı semti biliyorum. ona nasıl ulaşabilirim başka?:5::5::5: (siz siz olun sakın bir akrep erkeğiyle ilişki yaşamayın bunlar böyleyse şimdiden ilerisini düşünemiyorum derlerdide inanmazdım)

Ne kadar akrep erkegi/kadini tanidiysam hepsi dedigim dedik ve kiskanclar. Kiskanc derken birlikte oldugu kisileri cok kiskaniyorlar yani.
Ulasmak istedigin adam buysa bosver bence
Birak o kossun pesinden. Kacan kovalanir unutma. Bu taktik her zaman ise yarayan en eski yontemdir ;)

Ne kadar akrep erkegi/kadini tanidiysam hepsi dedigim dedik ve kiskanclar. Kiskanc derken birlikte oldugu kisileri cok kiskaniyorlar yani.
Ulasmak istedigin adam buysa bosver bence
Birak o kossun pesinden. Kacan kovalanir unutma. Bu taktik her zaman ise yarayan en eski yontemdir ;)

arıyorum açmıyo daha ne olabilir ki hiç kovalıcağını sanmıyorum. benden nefret mi etmiş artık bilmiyorum :(

benim eşim akrep burcu ben hayatımda bu kadar inat bir insan görmedim yani mesela birşeye yok dedi mi ölsem can çekissem sülale araya girse yine yok der çok zaman ağladım yalvardım birşeyleri yapmak için ama başta yok dedigi için asla geri dönmez bende üzüldüğümle kalırım ve çok da kindardir bir hata mi gördümu unutmaz kolay kolay barışmaz barıştımi da o hata mi her kavga da yüzüme vurur ha bunun bir de kıskançlığı var hemde hastalık derecesinde artık kıskançlığıni da anlatsam hepiniz şok olursunuz resmen manyak bir eşim var:41:

arıyorum açmıyo daha ne olabilir ki hiç kovalıcağını sanmıyorum. benden nefret mi etmiş artık bilmiyorum :(

Canım asla kovalayaçağını sanmıyorum öyle bi kovalatır ki ama kovalamaz bazen eşime kız gibisin diyorum çok naz yapıyo ben de nazini çekiyorum o kadın olmuş ben erkek:3:

kesınlıkle cnm akrep burcu erkek erı bu sekılde oluyo
arkadaşım bı arkadaşı ıle tanıştırmıştı dusun çocuk aylardır plotonık bısyler besıyormus ona rağmen bı yerde buluşma mevzusu oldu ay çocuk bı ınat ıstedıgı yerde olsun dıyee amann o ıs ne zadı bellı degıl senınlemı ugrasıcam dedım başlamadan bıttı
oğlumda akrep olucaktı erken dogdu terazı oldu kurtardık

boga burcunu tavsıye ederım:)

canım sen nerden tanıştın bu çocukla hiç görüşmednzmi yüz yüze ben öyle anladm da ayrıca çok üstüne gtme kendini bişy sanmş sen öyle üst üste yazınca kendini geri çekiyo klasik erkek hareketleri biraz yazma bak o sana yazacktr eminim

canım sen nerden tanıştın bu çocukla hiç görüşmednzmi yüz yüze ben öyle anladm da ayrıca çok üstüne gtme kendini bişy sanmş sen öyle üst üste yazınca kendini geri çekiyo klasik erkek hareketleri biraz yazma bak o sana yazacktr eminim

cnm aynı fıkırdeyım
asıl vahım olan uye adresını arastrıyo sanırım kapısına dayanacak bence degmez

sen onun peşinde koştukça senden daha çok kaçacaktır. onu aramayı bırak. sessizliğe bürün o seni merak eder :) erkeklerin hepsi böyle. hele akrep erkeği inada bindi mi vazgeçmez tavrından. boşver inatlaşma.

Böyle birine ulaşma zaten boşver, bu kasıntılıktan ne anlıyorlar bilmem

Kızlar naz yapar, arama sorma gelecekse kendi gelsin, gelmezse de güle güle gitsin. Böyle çocukça kaprislerle uğraşılmayacak kadar değerli zaman. Ne yalvarıyorsun sal gitsin:41:

Canım isin zor bak bende sevgilimde akrebiz bide bizi duşun oda bende inat ediyoruz tabi ben kazanıyorum ama kavga ettiğimizde alttan alamıyorum cok kotu oluyor ama bu sefer o alttan almaya çalışıyo neyseki cok küs kalma huyumuz yok ama sunu söyliyim gercekten cok inatlar ona bende bi care bulamadım aynı burckken bi arkadas nazından bahsetmiş oda var :)) sana önerim cok üstüne gitme zaten yeterince açıklamışsin durumu oda bunları düşünüp karar verir cevap yazmazsa onda hayır yok benim tanıdığım Akrep seviyorsa yazar cevap sevmiyorsa önemsemez :(

Son düzenleme:
Zaten yuz vermissin yeterince, bir yerleri kalkmis. Bu sekilde yaparsan hic gelmeyecek ve seni daha da cok surunderecek. En iyisi unutman. Bir daha da erkeklere bu kadar yuz verme. Verirsen tepene binerler senin durumunda oldugu gibi. :19:

benim eşim akrep burcu ben hayatımda bu kadar inat bir insan görmedim yani mesela birşeye yok dedi mi ölsem can çekissem sülale araya girse yine yok der çok zaman ağladım yalvardım birşeyleri yapmak için ama başta yok dedigi için asla geri dönmez bende üzüldüğümle kalırım ve çok da kindardir bir hata mi gördümu unutmaz kolay kolay barışmaz barıştımi da o hata mi her kavga da yüzüme vurur ha bunun bir de kıskançlığı var hemde hastalık derecesinde artık kıskançlığıni da anlatsam hepiniz şok olursunuz resmen manyak bir eşim var:41:

Canım asla kovalayaçağını sanmıyorum öyle bi kovalatır ki ama kovalamaz bazen eşime kız gibisin diyorum çok naz yapıyo ben de nazini çekiyorum o kadın olmuş ben erkek:3:

kindar kısmı hariç ( o da benimkinde unutkanlık olduğundan azıcık :1: )

aynı benim AKREP burcu sözlümden bahetmiş gibisiniz :53::53::53:

Ah aaah , 8 yıldır beraberiz , akrep erkeği çok zordur çok zor... Ben boğa kadınıyım burçlardan anlarsanız artık gerisini siz düşünün :)
Allah'tan ben sinirlendiğimde susuyor yoksa ne yapardık , o inat ben inat , tabii o benden daha inat :1:

Eğer onunla yüzyüze hiç görüşmediysen , ilk etapta sakın bu kadar yüz verme , değmez kendini harap etmeye , sen kendinden haber etme ki merak etsin seni :)

Son düzenleme:

peki birşey sorucam mesela benim telefonlarımı kesinlikle açmamaya karar vermiş anladım onun inadı bu. peki ben onun evini biliyorum yakın karşısına çıksam ve konuşsam benimle yinede konuşmaz mı yoksa sadece telefon için mi inat yapıyo yani karşısına çıkarsam konuşur mu? bundan çok korkuyorum ama onunlada konuşmam lazım ya içim rahat değil

kindar kısmı hariç ( o da benimkinde unutkanlık olduğundan azıcık :1: )

aynı benim AKREP burcu sözlümden bahetmiş gibisiniz :53::53::53:

Ah aaah , 8 yıldır beraberiz , akrep erkeği çok zordur çok zor... Ben boğa kadınıyım burçlardan anlarsanız artık gerisini siz düşünün :)
Allah'tan ben sinirlendiğimde susuyor yoksa ne yapardık , o inat ben inat , tabii o benden daha inat :1:

Eğer onunla yüzyüze hiç görüşmediysen , ilk etapta sakın bu kadar yüz verme , değmez kendini harap etmeye , sen kendinden haber etme ki merak etsin seni :)

ama dediğim gibi yüz vermedim başta sonra bana yazınca geç yazdığı için baya bir tersledim kendine iyi bak falan dedim. bu bunun üzerine çok bozuldu baya beni yumuşatmaya çalıştı sonra ben en son bunu diyince bir daha cevap vermedi bana. şimdi ise biraz abarttığımı düşünüyorum iyi biriydi çünkü ne yalan söyliyim..

Back
X