- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Canım benim babam çatı katını yapacak bizim için sırf çatı katı atmak 20.000 ytl sonra bende içi için kredi çekcem. Erkek arkadaşım bizimkilerde içi için yardım eder diyor ama sanmıyorum inan..
Yani sıvasıydı kapısıydı penceresiydi doğalgazıydı vs.. düşünsene kim bilir nekadar tutcak ben bunu yaparken bide çeyiz alırken bir yatak odasınıda onlar alsın bir zahmettt diye düşünüyorum. ben zaten ç.makinesini alcam..O bakımdan tatlım..Babama daha ne aldırsabilirmki adamcağız kredi çekip atacak çatı katını bende içi için kredi çekcem...:çok üzgünüm:
Bende kimseyi kırmak istemiyorum ama ne bileyim. Zaten aşkımla baya bu konu hakkında tartıştım. Şuan küsüz konuşmuyoruzzz:çok üzgünüm:
Ayrıcaaa ben haksızlık olsun istemiyorum. Benim ailem ve ben bu kadar fedakarşık yaparkan onlarda bitanecik oğulları için yapmalılar fedakarlık..Neyse evliliğe daha 2 yıl var evliliğe şimdiden çetemi tutayım yoksam kötü şeyler olcakÇok üzgünüm çoook..Bu kadarda kasmayım dimi kızlar..
böcüğüm örgü battaniyeni days in coloursdan mı alıyorsun? hayırlı olsun şimdiden bende bir tane almıştım.
Haklısın canım. Biraz gerginim şu günlerde büyükbabamda hastaneye kaldırıldı:çok üzgünüm:. Onunda etkisi var herşeye sinirleniyorummm...
Neyse zamana bıraktım bende onlar gibi rahat olcağım. Olduğu kadar herşey.Huzurumuz bozulmasın yeterkii
geçmiş olsun canım önemli bi durum yoktur umarım sen sıkma canını hersey yavas yavas olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?