laaa böcük o hesap kesme işi kişiden kişiye değişir sana ne yapacak ki acep. :jeyyar::jeyyar:
Bende dün bir hocaya soru sormuştum, aşkım hocadan cevap geldi dedim, teşekkür ettin mi dedi yok aşkım dedim, o da canım olur mu öyle hocam teşekkür ederim gözlerinizden öperim yaz dedi bende aşkım ama hoca erkek dedim. kaydirigubbakcemile3
O zaman cevap yazma dedi ya deliii sırnaşık şey
ahanda geldiiiiiiiimmm nan böcük ne işin var senin elin adamıynan maçta falan ööleeeklava: az bile yapıyor valla sizinkiler :roflol: beni görevlendirdiler haberiniz olsun anında haber ederim :sm_cool: yaşasınn kötülükk :jeyyar:
OOO süper buluşalım o zaman tüm ahhh ahh cılar olarak :)
zeynep zaten benim onun kıskançlıklarından çektiğim yeter KK'da da seni mi koydu gözetmen olarak bea. -tatlicadiarzu-
Gerçi böcük için lazım, maçta ne işin var kızım, benimki hayattaaaaaa göndermezzzzz benneyaptımki
laa sen adamı hasta edersin heee, sen daha 3 5 sene de çeyiz tamamlayacaksan ben hayatta evlenemem, ölene kadar yeter şimdiye kadar aldıkların. laelaelaelaelae
Herkese günaydın,
Böcüğüm o dediklerin ev falan belli olunca alınmaz mı yaw. Ne bilim mesela kirada oturacaksam ankastre almam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?