Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Burdayımmm geldimmmmm :):)

Valla bu tanıştırma olaylarına dikkat edin kızlar sevgülümün arkadaşıyla benim arkadaşımı tanıştırılaım dedik, ikimizde arkadaşlarımızı kaybettik.fisfisfis

Gerçi bizi de ortak arkadaşlar tanıştırmıştı ama bizim uyumlu çiftiz canımmmm. sositososito

bende cok uyumluyumdr
bugun aşkımlan buluscam almaya gelcektı ama ben gelme dedım zatı hasta dun ıkı ığne yemıs bana hava atıyo hemsıre vurdu dedı valla bende 4 tane penılısın yemıstım dr vurmustu cokta yakısıklıydım ddım hepsınıde farklı dr vurdu dedım bugun hesabımı kescekmış:roflol: acaba gtmesem mı

laaa böcük o hesap kesme işi kişiden kişiye değişir sana ne yapacak ki acep. :jeyyar::jeyyar:

Bende dün bir hocaya soru sormuştum, aşkım hocadan cevap geldi dedim, teşekkür ettin mi dedi yok aşkım dedim, o da canım olur mu öyle hocam teşekkür ederim gözlerinizden öperim yaz dedi bende aşkım ama hoca erkek dedim. kaydirigubbakcemile3
O zaman cevap yazma dedi ya deliii sırnaşık şey

:roflol: acep ne etcek aman yapsın yapacağını:jeyyar: tobe de laa sımdık zeynep gelır ben susam en ıyısı der bak zeynep valla bu garu benı sey edıyo:jeyyar:
hocam erkek mı laa benım kız arkdasım sadece 3 dene gerısı hep erkek ustelık maça gıdıyomya benı tek yollamıyo
ayy cok mutluyum suan malatya kayısısı getrmıs bı çalışanımız baa :asigim: çopk sevyomda hemde kocaman bı poset aksama benımkıne verımde vıtamın alsın:1closedeyes:

kızım senin niyetin başkaysa suçu bana ne atıyon. laelaelaelaelae

Canım ya biz İstanbul'a taşınali 5 sene oldu o yüzden benim pek arkadaşım yok. :çok üzgünüm:

Bir iki tane oldu onlardan da çok ağır darbeler yedim, o yüzden benim en yakın arkadaşım da dostumda sevgilim de bi tanecik Aşkım. :asigim:

Ayrıca kayısıyı hiç sevmem adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor.

uyy bende 20 yıldr ıst dayım cnm
senın arkdasın olam nerde oturuyon ben avrupa yakasındayım
burda cok bulustum tanıstım arkdasım oldu

Hadi ya ne güzel, bende hep buluşmalara gelmek istiyom ama Pazar günleri izinliyim bir tek.

Ben Zeytinburnu'ndayım canım. :) Sen??

ama ben yalan konuşamam becerememkı bakalım öğlende kacmaya calıscam bıde patronun ısı var oda cıkarsa yandımkı ne yandım
ben esenlerde cnm yakınmışız:)

ahanda geldiiiiiiiimmm nan böcük ne işin var senin elin adamıynan maçta falan ööleee klava: az bile yapıyor valla sizinkiler :roflol: beni görevlendirdiler haberiniz olsun anında haber ederim :sm_cool: yaşasınn kötülükk :jeyyar:

kızlarla anlaşamıyom napımklava: sölersen söle :dilcikar: ayy yarında mac var amme antalyada tühhh gıderdım

zeynep zaten benim onun kıskançlıklarından çektiğim yeter KK'da da seni mi koydu gözetmen olarak bea. -tatlicadiarzu-

Gerçi böcük için lazım, maçta ne işin var kızım, benimki hayattaaaaaa göndermezzzzz benneyaptımki

aa üstüme gelmen:roflol: gıderım kımseyı takmam
ayy been dıyomkı 3 5 yıl daha bekar kalam hem anca ceyıs tmm olur hemde doya doya gıdem gezem eğlenem son kararrım emınım:roflol:

laa sen adamı hasta edersin heee, sen daha 3 5 sene de çeyiz tamamlayacaksan ben hayatta evlenemem, ölene kadar yeter şimdiye kadar aldıkların. laelaelaelaelae

laa sen adamı hasta edersin heee, sen daha 3 5 sene de çeyiz tamamlayacaksan ben hayatta evlenemem, ölene kadar yeter şimdiye kadar aldıkların. laelaelaelaelae

ankesrta alıncak
yatak odası alıncak
halılar perdeler
danteller sarılcak bunlar zatı 1 yılımı alır ayol diğer eksıklerı saymım ben :bbo:

böcük zaten senin sevgilin yok mu bırak da olmayanlara bulalım az da bu arada kızım ne bu kadar bu kadar çeyiz yapıyon ankastre de ne yaa yoksa kendi evin mi var:jeyyar::jeyyar:

Herkese günaydın,

Böcüğüm o dediklerin ev falan belli olunca alınmaz mı yaw. Ne bilim mesela kirada oturacaksam ankastre almam ben

Herkese günaydın,

Böcüğüm o dediklerin ev falan belli olunca alınmaz mı yaw. Ne bilim mesela kirada oturacaksam ankastre almam ben

gunaydın
ayy çok sınırlıyım cokkkötükedihüso gecen hafta avans gunumuzde ve hesabımda param vardı baktım aksam 10 tl kesılmış neden dıe arıyorum cvp alamıyorum neyse patron gelsın dıycem laa 10 tl bı seferde deıl ha her ayda kesılcekmışklava: ben parama bıle dokunmuyorum adamlar benım paramı kesıyo neyse ben onlara bırazdan gostercem gunlrını

cnm evı yoksa evlenmem yanı ben kıra ödemeye hıç alıskın deılım önce ev alsın dıyelımkı cokcok sevdım ve evı yok bırlıkte çalışıp alırız ama bı bırıkımı olması şart kendımı tehlıkeye atamam
ankestra gelınce kıradada olsam alcam cıkarkende söker servısı ayrıca evt evım var ama annem babam sağ oldukları için mıras ortada abımler oturuyo suan evleımızde

hımmm iyi o zaman canım ne güzel istediğin gibi döşersin inş. evini. Bizimkilerin de bir sürü miras mevzusu var ama ortak çok olduğu için sonuç alınamıyor, gerçi aşkım da evlenene kadar evimizi alırız diyor.

Ya bizde bundan sonra maaşları bankadan alacağız, bizden de mi kesilecek acaba. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…