• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kısmetse düğünümüz önümüzdeki ramazan bayramı sonu ama bene ahh ahhh daha çok var diyorum :1no2:

kısmetse düğünümüz önümüzdeki ramazan bayramı sonu ama bene ahh ahhh daha çok var diyorum :1no2:

allam sen sabırkafamçokkarıştı kız bızmle dalga mı gecıyon sen
pekı anlat bakım hersey hazr mı ne ettın az kalmısdelikafadulden senınkı

erkenmış senınkı benımkı 2012delikafadulden

bu bizim tahminimiz uğur böcüğüüüü belki bizimkide 2012 ye kalır pff nasıl sabredecez o kadar bilmiorum :delphin:
ama yinede milyonlarca kişiden doğru insanları bulmak hayatımızın şansı olsa gerek :1hug:

allam sen sabırkafamçokkarıştı kız bızmle dalga mı gecıyon sen
pekı anlat bakım hersey hazr mı ne ettın az kalmısdelikafadulden senınkı

beyaz eşya,mobilya,ev gibi minnacık eksiklerimiz var :D ama çoğu şeyim hazır
ya aslında az kaldı ama benim gözüme çok geliyoo :1no2:

bu bizim tahminimiz uğur böcüğüüüü belki bizimkide 2012 ye kalır pff nasıl sabredecez o kadar bilmiorum :delphin:
ama yinede milyonlarca kişiden doğru insanları bulmak hayatımızın şansı olsa gerek :1hug:

şurda ne kaldıkı 2012 azcık
evt doğru ınsan olsunda farketmez zamanın onemı yok:lepi:

beyaz eşya,mobilya,ev gibi minnacık eksiklerimiz var :D ama çoğu şeyim hazır
ya aslında az kaldı ama benim gözüme çok geliyoo :1no2:

ev mı:1shok: ozmn zor bıraz yenı bı ev mı alıncak
mobulya beyaz esya kolay sayılır ben aldımda ondan herhaldelikafadulden uuy bıde ödemesı var :delphin:

ev alınmıycak şimdilik ama kiralık ev bulunucak :)
tamam kızlar anladım bu topic bana göre değilmiş gidiyorum kaydirigubbakcemile

yok be canım gitme, sen düğün hazırlıkalarını anlat bize fikir ver. :teselli:

böcükkk nerdesin yaww, her sabah yoklama çekecem artıkın. sırnaşık şey

yok be canım gitme, sen düğün hazırlıkalarını anlat bize fikir ver. :teselli:

böcükkk nerdesin yaww, her sabah yoklama çekecem artıkın. sırnaşık şey

gunaydın çıtır cerezlermkaydirigubbakcemile4 hayrlı ısler bol kazanclar olsun
burdayım cnm ıslerımı hallettım kıtap okuycam ınş tabı tolstoy diriliş adlı romanda sıra

ranunu la sımdık gelıyo haa:mymeka: cnm ben sana dıomkı hazrlıklar ne alemde sen hele bı anlat bakım:jeyyar:

Ay canım bende Secret var ya onu okuyom ama çok sıkıldım yarım bırakacam gibi. :)

Ranunu küstü sanırım. :( Ama böyle de nispet yapar gibi olmaz ki, biz diyor 2011-2012 de evleneceğiz, o ne diyor. gel hadi gel de anlat hazırlıkları. :)

Ay canım bende Secret var ya onu okuyom ama çok sıkıldım yarım bırakacam gibi. :)

Ranunu küstü sanırım. :( Ama böyle de nispet yapar gibi olmaz ki, biz diyor 2011-2012 de evleneceğiz, o ne diyor. gel hadi gel de anlat hazırlıkları. :)

hımm onun kıtabı yok bende bu arada yazar mı kıtabın adımı onuda bılmıyom genelde cok ıyı bılırım ama kafamçokkarıştı
ben sımdık o cadıyı cağırcam sen merak etmekaydirigubbakcemile
ben ruyamda bırını gordum anlatım mıdelikafadulden

Yazar Rhonda Byrne kitabın adı da Secret, çekim yasasıyla ilgili felsefi bir kitap :)

Anlat, anlat nasıl gördün, kim olduğunu anladık sanırım da. :jeyyar::jeyyar:

Yazar Rhonda Byrne kitabın adı da Secret, çekim yasasıyla ilgili felsefi bir kitap :)

Anlat, anlat nasıl gördün, kim olduğunu anladık sanırım da. :jeyyar::jeyyar:

hıc tanımadığım bır erkeğı gordumfisfisfis
benı ıstemeye gelmıslerdı sevgılım bıle deılken sonra annesını babasını gordum cok sevdım sonra nısanlılar gıbı arabaya bındık taksıme gıttık arkada abım ve oğlu vardı 6 aylık sonra neyse bu ıst yasamıyo ılk defa ıst gelıyor ve taksımde eskı taksım yanı 1960lardakı gıbı neyse sonra bana sarılıyo ben onun gozlrıne ınanılmaz bı askla bakıyorum:1shok: hatta cekık kahve gozluydu adıda aydın yanı hayaımda ılk defa bı erkeğı gordum ve bu kadar yakın:utangac: alla alla aydın kım laa

burcummmm ben size küsermiyim yahuu şaka yaptım ben kovsanızda gitmem artık bu siteden :1hug:a.s.

ahh ahh daha çok var 7 ay 10 gün var nikaha :icecream:

aha bak geldi yine sinir ediyor, kız biz kaç sene bekleceğiz sen biliyon mu . Çok üzgünüm çoook

Az kalmış sizin ne güzel ya, her şey hazır mı?

Böcük, tamam işte hayatının erkeği, gir fac...ka bak bütün Aydın'lara :):)
Şaka bir yana hayırdır inşallah ama bu bir işaret olabilir.

Bende geçen gün bir rüya gördüm aşkımla evleniyoz nikah dairesinde üstümde gelinlik var onda da damatlık ama nikahta kimse yok, sonra bisiklete binip evimize geliyoruz. delikafadulden

hazırlıklar tam gaz devam ediyor valla psikolojik olarak zor bi dönem geçirdim ama şuan işin sefasını sürüyorum :)

bana biriniz yardımcı olabilirmisiniz acaba benim özel mesajım kapalıymış nasıl açıcam ?

renunu ben anlattım cnm bıda dıyorum nıckıne tıkla soldakı ayarlardan yapabılırsın özel msj ayarları dıo

burcum olabılır harbı yaa

Öyle böcüğüm yani neyin ne olacağı belli olmaz, ama senin şimdikiyle durumun ne ki?

bızımkıyle sonumuz yok ayrılmaya karar verdım belkı bugunkı ruyamda malum oldu bana:1closedeyes: bılmıyorum ama annem baban affetmz dıo bızm tek umudumuz akıllı kızımız sensın hata yapmanı ıstemıyorum dıo bende aramıycam daha napım yanı ona dedım aılen gelırse tekrar belkı babam affeder oda babasıyla konusmuyo gene arada kaldım o yuzden suan kapsama alanı dışındayım ceyıs hazrlıklarım son hız gıdıyo kısmet ne ıse o olsun dıyorum normalde kımseye özel hayatımdan soz etmem ama neyse:sm_confused: bosverın benı aşk bana haramsenağlama

Back