Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gunaydınlar nasılsınız kızlar bu arada ahh ahh cok var dıyen yok galıba

h geldın burcum nasılsın cnm
ben ahh ahh demıyom artık aman salla gtsın dıom

en güzeli böcügüm aman salla gitsin deyince daha cabuk oluyo galiba kısmet bu işler :)))

İyiyim böcük, bu aralar işler çok yoğun nefes alamıyorum. Salla gitsin desemde ne zaman bir düğün evlilik sözü duysam ahhlar başlyor, aman ya. :)

burcu bende cok yoğundum kıtap okuyamadım sonra suan tv ızlıyom
bırazdan cıkcam yarın görusuruk

zeynep, deruş merhaba,

böcük merhaba canım benim şu ana kadar aldıkarımı yazayım sana en iyisim, gerçi seninle yarışmak ne mümkün ama hehehe
Tencere takımı, misaifir yemek takımı, günlük yemek takımı, misafir çatal kaşık takımı, günlük çatal kaşık takımı, yatak örtüsü, nevresim takımları, hamam seti, teflon tencere seti, days in colours ögrü grubu, battaniye, birde annemim ördüğü danteller hazır işte daha eksiğim var yavaş yavaş onları da alacam nasipse. :)

ahh ahh nasıl olsa cok var alırık da:1closedeyes:
deruş h geldın balıma.s.
benımde days ın colours örgu battanıye var cok beeğnıyom turkuaz kahve:1closedeyes: ben bıde yemek takımı ve catal kasık almıstım onları gunluk kullancm ama karacadn bı tanede alcam cok beğendım model var

oooh oh burcucm güle güle kullan inşallah amaaan al al bitmez zaten böcükte bitiremediyse biz hiç uğraşmayalım kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende daysincolours ı çok beğenerek aldım benim ki yeşil-kahve olan. Günlük aldığım yemek takımı kırmızı güllü o zaman heves edip aldım ama şimdi pek hoşuma gitmiyor değiştirsem mi diye düşünüyorum aslında resmini eklerdim ama çeyizlerim evde yer olmadığı için amcamlarda. :S:S

alınmış cnm gunluk kullan yerıne baska bısey alırsın yada annenlere ver sen yenı al

ayyy işte ben bundan korktuğumdan hiçbirşey almym en iyisi çünkü çok çabuk sıkılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…