Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

herkes aynı galiba yafisfisfis şafak kaç dermişim:roflol:

Benim aşkımda gelişme var biraz evlilikten bahsediyor artık kaçmıyor ama zamana bıraktık tabiigamyoncuiremsu:1hug:

ucu bucağı var 1 yıl sonra falan off bende bekleyenlerdenim arkadaşlar :Saruboceq:

ben geldim ben de aaahhh ahhh diyorum bize kalsa hemen evleniriz de daha ikimizde öğrenciyiz ondan sonrada biraz kendimize gelmek için bekleriz galiba

yaa bi an önce evlensem ben birde uzaktayım en son kurbanda gördüm çok özledim yaaasenağlama

anooom kız deme öyleeee senağlama anlat bakalım yerimseniben

ne anlatıyım kuzucum yaaa öyle işte çok özledim sevgilimi bu aralar benim finallerim var benim bitecek o gün onun sınavları başlıyofisfisfis inşallah sınavlardan sonra gelir buraya:Saruboceq:

ıı meselaa nerdesinizz napıyorsunuzz ne zamandır 'siz sizsiniz'falan gibi anlat işte :1rolleyes:

nerde kaldın sen bakayım hiç benle ilgilenmiyorsun :dilcikar:

sen izle izle kaç gün kaldı sınava söyle bakim klava: tatlı şey nolcak :dilcikar:

ben ankaradayım o samsunda işte ikimizde öğrenciyiz 1buçuk yıl oldu biz olalı onun ailesi biliyo benim annem biliyo sadece bi mezun olsaydık herşey daha rahat olacak inşallah zeynepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…